Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα Rose!

Ωχ πρωί πρωί στο ικα και Δευτεριάτικα, είναι πίκρα. Αλλά αν πήγες για να πληρωθείς αντάξει.

Γνωρίζεις να μου πεις πως θα πληρώνεσαι από εδώ και πέρα/ Το επίδομα μητρότητας πόσα χρήματα είναι?

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να τα κοιτάξω και εγώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά διάβασα τα παρακάτω σχετικά με τα επιδόματα που θα πάρουμε από ικα, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα ας τα επιβεβαιώσει:

1. Επίδομα τοκετού

Είναι εφάπαξ ποσό και δίνεται μετά την γέννα.

2. Επίδομα κυοφορίας-λοχείας

Μισά τα παίρνεις 56 μέρες πριν την ΠΗΤ και τα υπόλοιπα μετά τη γέννα.

Το ποσό έχει σχέση με το μισθό.

3. Συμπλήρωμα από ΟΑΕΔ

Το ποσό έχει σχέση με μισθό.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

εγώ τώρα πήρα το επίδομα κυοφορίας που είναι γύρω στα 1050 ευρώ

μου τα έδωσαν σε τραπεζική επιταγή και αφορά της 56 μέρες πριν

πήρα και τα χαρτιά για την εξουσιοδότηση για τον άντρα μου αλλά μου είπαν να τα επικυρώσω κοντά στην ημερομηνία τοκετού για να μην έχω πρόβλημα με την ισχύ τους

τώρα θα πάει ο άντρας μου μετά τον τοκετό να πάρει το επίδομα λοχείας και το βοήθημα τοκετού αυτό δεν ξέρω τι ποσό θα είναι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

για το συμπλήρωμα του οαεδ είναι μετά την γέννα νομίζω και παίρνεις την διαφορά που αφορά απο τον μισθό που παίρνεις απο τον εργοδότη με το ποσό που σου έδωσαν απο το ικα και είναι με βάση το βασικό εισόδημα της δεδομένης στιγμής

έτσι μου είπαν ας μας πει και κάποια που ξέρει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

για να σου δώσω να καταλάβεις το ποσό που παίρνεις πριν τον τοκετό 56 μέρες πριν δηλαδή λέγεται επίδομα κυοφορίας

και το ποσό που παίρνεις μετά τον τοκετό λέγεται επίδομα λοχείας και βοήθημα τοκετού

το συμπλήρωμα του οαεδ είναι περίπου αυτό που σου είπα σου δίνει δήλαδή ένα ποσό να καλύψει την διαφορά γιατί άλλο μισθό παίρνουμε σε μηνιαία βάση απο τον εργοδότη και με βάση το βασικό μισθό μας πληρώνει το ικα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Το επίδομα κυοφορίας τα 1050 που πήρες είναι λογικά με βάση τον μισθό σου.

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το αφάπαξ ποσό του βοηθήματος τοκετού? Είναι το ίδιο για όλες μας.

Μετά την διαφορά που θα πάρουμε από ΟΑΕΔ, γνωρίζει καμία αν πάρουμε το 6μηνο του ΟΑΕΔ, τι ποσό θα πληρωνόμαστε μηνιαία?

λογικά ναι είναι με βάση το εισόδημα μου τα ένσημα που μου κολλάει ο εργοδότης

τώρα για τα άλλα που λες πόσο θα είναι το εφαπαξ ποσό για το βοήθημα του τοκετού και για το τι ποσό θα μας δώσει ο οαεδ δεν ξέρω

θα δούμε τα δικαιολογητικά με ενδιαφέρουν τώρα

για το εξάμηνο βασικά τι πρέπει να κάνω ?

όταν θα πάει ο άντρας μου να πάρει μετά την γέννα τα λεφτά λογικά απο εκει θα του δώσουν τα χαρτιά που πρέπει να συμπληρώσει για το συμπλήρωμα του οαεδ και για την αίτηση του εξαμήνου

σμουτς ξέρεις να μας πεις ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα σε όλες τις κούκλες..

Τι κάνετε??

Εγω εχω ξυπνησει αρκετη ωρα αλλα κουτουλάω από την νυστα...

Δεν κοιμάμαι καθολου καλά και βλέπω και κατι ονειρα υπερπαραγωγές - ότι να ναι...

Σε καμια ωρα θα φυγω να παω το σκυλακο μου στο ντοκτορ - ειναι αρρωστουλης ο καημενος και βήχει... και ξυπνουσα ολο το βραδυ για να δω πως είναι..

Αμα κανω ετσι για το σκυλακο μου φανταστειτε τι εχω να κανω με το μπεμπεκι..

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι μπουμπου μου , που εισαι γραφειο?περαστικα στον σκυλο σου να τον προσεχεις !!! τι σκυλακι ειναι ?

Η μικρη μου βρε κοριτσια ειναι πολυ δραστηρια , πινω νερο και κουνιεται σαν να τρεμοπαιζει !!!! ισως φταιει οτι ειμαι συνεχει ξαπλωμενη αλλα οποιοσδηποτε μπορει να διακρινει τις κινησεις της .Θα καλοπερασω μου φαινεται σε ησυχια δεν καθεται

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Σήμερα είμαι σπίτι, δεν θα παω καθολου γραφειο, κανω από δω τις δουλειές...

Ευχαριστώ, Ενα κοκεράκι ειναι ο μικρός μας σκυλάκος... (εχω φωτό στο FB να τον δεις) Ο ντοκ μου είπε στο τηλ οτι ειναι η εποχή τετοια που κυκλοφορουν καποια ψυχροβακτήρια και επηρεάζουν το άνω αναπνευστικό των σκύλων... Δυστυχως δεν μπορείς να κανεις κατι να το αποτρέψεις..

Η μικρή σου σίιιιιιγουρα ειναι υπερδιαστηρια επειδή είσαι ξαπλωμένη...Τι γλυκό να σου κανουν τοκ τοκ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα κουκλες!!!!

πως ειστε;;;

τι ωραιες μερες μας κανει μωλε.....χθες ξεσαλωσαμε ...ολη μερα εξω με τα φιλαρακια μας και τα παιδακια μας...εκανα και μινι μαυρισμα στη μουρη απο τον ηλιο...

βεβαια μετα γυρισα και ημουν καπως και ξαπλωσα μεχρι το πρωι...με επιασε η μεση μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...