Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Οχι μονο καλαθουνα θα παρω .

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια οι καλαθουνες που ειδατε εκει σας αρεσαν ? εννοω φαινοταν γερες ? ειδα στο σαιτ οτι εχει μεγαλες 80εκ και σκεφτομαι να παραγγειλω απο κει με ιντερνετ .Τις κοιταξατε καθολου?

Επισης εχει ωραιες προικες

Η καλαθούνα είναι όντως η μεγαλύτερη που κυκλοφορεί στην αγορά. Τις είδα και μου αρέσανε πολύ και ποιοτικά. Νομίζω ότι αξίζει η καλαθούνα αν δεν πάρεις πορτ. Τώρα οι προίκες επίσης θεωρούνται από τις καλύτερες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω Νεφελη , θα στειλω την αδελφη μου να δει στο Ηρα και αν δω οτι ειναι μικροτερη εκει θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ .

Εσεις πηρατε και προικα απο κει? εχει πολυκαλες τιμες ολο το σετ αγορασατε και το παπλωμα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αγόρασα όλο το σετ το οποίο ναι περιλαμβάνει και πάπλωμα με παπλωματοθήκη, συν κουνουπιέρα, πάντα και το σετ σεντόνια. Ολα αυτά τα αγοράζεις μαζί σε μία τιμή και λέγεται προίκα.

νεφέλη εγώ έβαλα μέσα και ένα σύστημα για φρένο που έκανε 15 λύρες

δηλαδή

150 η καρέκλα

5 το χρώμα να το κάνουν άσπρο

45 τα μεταφορικά και 15 το braking system

δηλαδή πάμε στα 215 λύρες που σημαίνει γύρω στα 240 ευρώ

και ναι είναι τρομερά αναπαυτική την δοκίμασα στα κουκου και κόντεψα να κοιμηθώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχετε βγαλει και εσεις τριχες στην κοιλια?δεν ειχα ποτε και τωρα βλεπω οτι εχω γεμισει !! θα φυγουν ποτε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια

τις δικες μου τριχες δεν τις εχετε ομως,στο σαγονι,οπως βγαζουν οι αντρες μουσι :twisted::confused::mrgreen:

καθε δεκαπεντε ειμαι με το τσιμπιδακι,ελπιζω μετα την γεννα να σταματησουν αλλιως παω για φωτολυση:oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

νομιζω οτι οι τριχες που βγαινουν στην κοιλια, κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, μετα φευγουν και δεν κανει να τις πειραζετε. εγω παλι ειχα γεμισει ελιτσες οι οποιες δεν εχουν φυγει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

εγώ δεν είχα καμία τέτοια αλλαγή καθώς και πριν είχα κάτω απο τον αφαλό δυο τρεις τρίχες. τα κιλά μου λίγο με αγχώνουν γιατί πάντα ήμουν αδύνατη και τώρα νιώθω σαν πορτατίφ φουσκωτή πάνω και στενεύω κάτω. αλλά θα τα χάσω που θα πάνε το δικό τους θα γίνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πάλι πρωινή εγώ. Τον τελευταίο μήνα κοιμάμαι από τις 11.30 και αναγκαστικά μετά απο τόσες ώρες ξυπνάω στις 7.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για μένα. Πρώτα ο θεός αν πάνε όλα καλά με τον αυριανό υπέρηχο, θα πάμε να πάρουμε το καρότσι και την προίκα. Μακάρι η μπεμπούλα μας να είναι καλά και να έχει μεγαλώσει σωστά.

καλημέρα και απο μένα

πήγα στο ικα σήμερα να πάρω το επίδομα μητρότητας και ξύπνησα νωρίς

τώρα χαζεύω στο χαζοκούτι να με πάρει ο ύπνος

μπουμπου σε ευχαριστώ και ανταποδίδω

νεφέλη εσύ έχεις αύριο εγώ την Παρασκευή ραντεβού

την αγωνία σου την καταλαβαίνω γιατί έτσι ήμουν και εγώ την εβδομάδα που ήρθαν τα έπιπλα είχα ραντεβού με την γιατρό πρώτα και μετά θα ερχόταν τα έπιπλα

μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε στο λέω γιατί το έχω περάσει και καταλαβαίνω ότι για να χαρείς για τον ερχομό των επίπλων πρέπει να περάσει πρώτα η αγωνία του υπερήχου.

θετική σκέψη πάντα για όλες μας

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...