Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

που να δεις και τα ρούχα κρεμασμένα στην ντουλάπα και τα φανελάκια στο συρτάρι

τρελαίνεσαι , η αγωνία μεγαλώνει

εμείς κάθε λίγο και λιγάκι περνάμε ανάβουμε το φως και ρίχνουμε ματιές μέσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ αγωνιώ και εγώ να έρθει η δικιά μου στιγμή. Και σε όλες τις κοπέλες με το καλό βέβαια.

Παρκοκρέβατο έχετε κοιτάξει καθόλου? Αυτό χαζεύω τώρα στο enternet.

Smoutsaki βάλε μας φώτο και εσύ να παίρνουμε ιδέες.

παρκοκρέβατο δεν έχουμε στο άμεσο πρόγραμμα τώρα θέλουμε ένα ριλάξ και δεν ξέρω με το λίκνο τι να κάνω

είναι πολλά τα λεφτά αλλά μέχρι να 40 δεν μπορώ να το αφήνω να κοιμάται μόνο του μέσα χωρίς να το βλέπω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Νομίζω ότι δεν αξίξει για τόσο μικρό διάστημα να δώσεις τόσα χρήματα για λίκνο.

Να το βάλεις να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ. Εξάλλου το πορτ μπεμπέ πότε θα το χρεισιμοποιήσεις νομίζεις. Είναι για μέχρι 4 μηνών και σκέψου ότι τον πρώτο 1,5 μήνα περίπου θα είναι στο σπίτι. Πάρε και ένα έξτρα στρωματάκι να του βάλεις και νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά.

Το παρκοκρέβατο χρεισιμοποιείτε και τον πρώτο καιρό για να κοιμάται στο σαλόνι. Εγώ σκεύτομαι ότι θα το πάρω που θα το πάρω να το πάρω από την αρχή για να το χρεισιμοποιώ κιόλας.

τι να πω δεν ξέρω το πορτ μπεμπέ ειναι χαμηλό το κρεβάτι μας είναι ψηλό δεν μπορώ να κοιμάμαι πάνω απο το κεφάλι του μωρού και να το έχω στα πόδια μου

έχεις κανένα λινκ να μου δείξεις ένα παρκοκρέβατο πια είναι η διαφορά του απο το πάρκο?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να πάρεις μία βάση για πορτ μπεμπέ, νομίζω ότι βγάζει και η perego μία. Εγώ θα αδειάσω το κομμοδίνο και θα το βάλω πάνω, αλλιώς αν δεν χωράει θα πάρω μία βάση. Αν στο κρεβάτι σου δίπλα χωράει και ο σκελετός του καροτσιού ακόμη καλύτερα. Πειραματίσου να δεις πως θα είναι.

Η διαφορά πάρκου με παρκοκρέβατο είναι ότι το δεύτερο κλείνει και μεταφέρεται και ο πάτος ανεβαίνει σε διαφορα επίπεδα ώστε να κοιμάται και μέσα το παιδί.

Παρκοκρέβατο με αλλαξιέρα και παιχνιδάκι

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=266&category_id=68&option=com_virtuemart&Itemid=243

παρκοκρέβατο απλό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=268&category_id=68&option=com_virtuemart&Itemid=243

πάρκο

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=911019&itm=11780&ct=1080310&pid=40

καλή η ιδέα με την βάση για το πορτ μπεμπέ αλλά είναι σταθερό ? ή θα το πάρω σβάρνα καμιά νύχτα ?

το παρκοκρέβατο είναι σούπερ είδα και εγώ ένα που μου άρεσε πολύ στα prenatal και στα λητώ είχε γύρω στα 180 ευρώ στα prenatal και στη λητώ δεν ξέρω γιατί είχε και τηλεχειριστήριο για μουσική πάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Επειδή είναι ειδικές για πορτ μπεμπέ (φαντάζομαι κάτι σαν της καλαθούνας που έχουνε και τα όνειρα)θα είναι. Το καλό με σένα είναι ότι το πορτ είναι perego και βγάζει μία η ίδια εταιρεια. Ρωτα στα όνειρα θα σου πούνε. Και εγώ θα το ψάξω όταν τελειώσω με το δωμάτιο.

Τα παρκοκρέβατα είναι πολύ καλή επιλογή. Την προηγούμενη εβδομαδα πήγα και είδα ένα νεογέννητο και η μαμά το είχε να κοιμάται μέσα στο παρκοκρέβατο στο σαλόνι. Και όταν ήθελε άλλαγμα το άλλαζε στη αλλαξιέρα δίπλα.

εγω γι αυτο σκεφτομαι την καλαθουνα γιατι θα την εχω στο δωματιο μου ως να παει 4μηνων.

Παντως μπορεις να βαλεις βαση σαν αυτη της καλαθουνας κανει γυρω στα 50 ευρω και να βαλεις το Port bebe πανω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αυτό βλέπω τώρα την βάση της περέγκο και έχει ασφάλεια που μπαίνει και το πορτ μπεμπέ και το κάθισμα αυτοκινήτου

να βάλουμε την βάση για την κρεβατοκάμαρα και ένα παρκοκρέβατο για το σαλόνι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Νομίζω ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Ποια καρέκλα θυλασμού παρείγγειλες Rose? Εγώ άρχισα να σκεύτομαι το θέμα της καρέκλας ποιο σοβαρά και μάλλον λέω να πάρω μία από τα ικεα με 70 ευρώ. Δεν είναι ειδική για θυλασμό αλλά φαντάζομαι θα κάνει την δουλειά της.

Οχι μονο καλαθουνα θα παρω .

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια οι καλαθουνες που ειδατε εκει σας αρεσαν ? εννοω φαινοταν γερες ? ειδα στο σαιτ οτι εχει μεγαλες 80εκ και σκεφτομαι να παραγγειλω απο κει με ιντερνετ .Τις κοιταξατε καθολου?

Επισης εχει ωραιες προικες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγώ πήρα αυτή

http://www.pedleybaby.co.uk/product_info.php?cPath=46_158&products_id=383

ίδια έχει και στα κούκου αλλά δεν την έχουν σε άσπρο και βγαίνει 300 ευρώ ενώ εμένα μου βγήκε 250

δεν είναι τόσο η διαφορά όσο ότι δεν την έβρισκα σε άσρπη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...