Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

όλα όπως τα βλέπεις ήταν μαζί με την συρταριέρα δηλαδή μπαίνουν κάποια έξτρα ξύλα απο πάνω για να διαχωρίζει το έπιπλα και να το μεγαλώνει λίγο γιατί έρχεται πιο έξω απο την συρταριέρα και έκανε νομίζω γύρω στα 170 ευρώ

το κομμάτι της προίκας ήταν και αυτό όπως το βλέπεις σε μέγεθος

δεν μπορείς να βάλεις μικρότερο είναι όλα ένα μέγεθος

αυτό που βλέπεις να προεξέχει είναι ύφασμα που δεν ενοχλεί.

απο πλύσιμο μου έμειναν μόνο τα σεντονάκια που πήρα για έξτρα πανωσέντονα κατωσέντονα δηλαδή και νομίζω κανα δυο ζευγάρια κάλτσες ακόμα. όλα τα άλλα ειναι έτοιμα μέσα στην ντουλάπα και την συρταρίερα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λογικά αν δεν σου χωράει να βάλεις την αλλαξιέρα κάθετα θα την βάλεις οριζόντια γιατι το μαξιλαράκι αυτο έρχεται πιο έξω απο την συρταρίερα

δεν ξέρω αν υπάρχουν στο εμπόριο πιο κοντά σε μάκρος για σε πάρει να το βάλεις κάθετα όπως εγώ αυτό μας το έδωσε μαζί δώρο που έχω εγώ το άσπρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα μπορέσω να το παραγγείλω και εγώ τώρα, γιατί τα έπιπλα είναι ήδη έτοιμα για παράδωση? Καρφώνει πάνω στην συρταριέρα ή μπορείς στη πορεία να το αφαιρέσεις?

μπορείς να το προσθέσεις όποτε θέλεις θέλουν λίγες μέρες μόνο αν δεν το έχουν να το φέρουν. μπαίνει ένα κομμάτι μπροστά και ένα πίσω απο την συρταριέρα τα οπόια και αφαιρούνται μόλις δεν τα θέλεις άλλο και μένει η συρταριέρα μόνη της.

την παρασκευή αυτη έρχονται τα δικά σου ?

αν ναι πάρε ένα τηλ την δευτέρα και πες του να το προσθέσει θα σου πει αυτος αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο ή όχι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι Rose μου την Παρασκευή έρχονται πρώτα ο Θεός.

Την Τρίτη έχω υπέρηχο και αν όλα είναι εντάξει θα πάμε στα όνειρα για να πάρουμε την προίκα και το καρότσι. Θα τους το πω τότε, γιατί ρε γαμώτο μου φαίνεται πολύ ακριβό...

Το πολύφωτο, την πάντα και το πανό τοίχου τα έπλινες? Την θήκη για τα πάμπερς δεν το πήρες τελικά?

Πάντως είναι πανέμορφο το δωμάτιο και φαντάζομαι ότι και από κοντά θα είναι ένα όνειρο.

Διαφημίσεις

ναι έχεις δίκιο η τιμή ειναι τσουχτερή αλλά ειναι κομμάτια ξύλο μεγάλα

γενικά το σετ επίπλων ήταν ακριβό αν δεν είχαμε την έκπτωση και τα δώρα στην προίκα.

ποια λες θήκη για πάνες ?

το πανό τοίχου ειναι για πάνες δεν είχε κάτι άλλο το σετ αυτό που δεν το έβαλα ?

όλα τα έπλυνα στο πλυντήριο χωρίς στύψιμο στους 30 βαθμούς και με ειδικό φάρμακο για μωρά.

το πολύφωτο όχι δεν το έπλυνα αν και αφαιρείται και μπορείς να το πλύνεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι μωρέ και με 170 ευρώ μπορώ να πάρω πολλά άλλα. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να φαίνεται και φτωχή η συρταριέρα, φύγανε που φύγανε τόσα χρήματα, θα δούμε την Τρίτη τι θα μας πούνε.

Μάλλον την θήκη για τις πάνες δεν θα την είχε η δική σου προίκα, δεν είναι κάτι σημαντικό άλλωστε.

Λαμπατεράκι δίπλα στο καλαθάκι των καλλυντικών χοράει?

ναι χωράει λαμπατεράκι και έχει και η δική μου προίκα αλλά δεν το έβαλα αν στην πορεία δω ότι μου χρειάζεται θα το βάλω αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει όρθιο όταν θα αρχίσω να αλλάζω τον μωρό. είμαι και λίγο ατσούμπαλη εγώ το βλέπω κάτω όλη την ωρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Χαχα, λες!

Αντε μωρέ Rose να πάνε όλα καλά σε όλες μας και με ένα πόνο. Πήγα χθες και είδα την κλινική που θα γεννήσω και με έπιασε ένα ρίγος, ανατρίχιασα από το φόβο μου. Είδα και μία έγκυο που περιφερότανε στο διάδρομο με ορό μαζί με τον άντρα της.

Να έρθει ο Αύγουστος που σχεδόν θα έχουμε γεννήσει όλες από το forum να μιλάμε για το αν τρώνε τα μωρά και το αν κοιμούνται.

εγώ την κλινική την ξέρω γιατι έκανα εκει όλους μου τους υπερήχους

άντε με το καλό όλες μας και όπως είπες με έναν πόνο γερά μωρά

εγώ σε αφήνω τώρα πάω για φαγητό πείνασα

τα λέμε νεφέλη μου και να προσέχεις την μικρή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

To δωματιο ειναι τελειοοοοοοο!!!!

με το καλο ο μπεμπακος

αγχωθηκααααααααααα θελω κια εγωωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Rose το δωματιο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ με πολυ γουστο και αγαπη φτιαγμενο. Αντε κοριτσακια να ετοιμασετε κι εσεις τα δικα σας, να βαλετε κι εσεις φωτο να τα δουμε. Ζηλεψα, να βαλω φωτο και του δικου μας δωματιου? χιχι

4Rnfp3.png

σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλες και ανταποδίδω στο διπλό τις ευχές.

εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose το δωματιο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ με πολυ γουστο και αγαπη φτιαγμενο. Αντε κοριτσακια να ετοιμασετε κι εσεις τα δικα σας, να βαλετε κι εσεις φωτο να τα δουμε. Ζηλεψα, να βαλω φωτο και του δικου μας δωματιου? χιχι

smouts ναι ναι βαλε να παρουμε και ιδεες !!! αχ τι ομορφα που ειναι τα παιδικα δωματια!!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...