Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Τα κορίτσια το βρήκανε στο Δήμα στο Κορωπί, αλλά από ότι ξέρω υπάχει και σε κουκου και ποδηλατούπολη αλλα δεν γνωρίζω σε ποια ακριβώς.

Αχ ευχαριστώ πολύ. Στο δήμα θέλω να πάω αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να πάω. Θέλω να έχω καταλήξει μέχρι το Πάσχα για να ξεκινήσω παραγγελίες μετά. Και πρέπει να οριστικοποιήσω και τη λίστα με τις αγορές μου γιατί έτσι όπως ξεμυαλίζομαι θα καταλήξω να πάρω την Αρτα με τα Γιάννενα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα μην ανγχώνεσαι όλα θα γίνουνε. Καλό είναι να πηγαίνουμε με λίστα πάντως για να μην ξεφεύγουμε με άχρηστες αγορές. Καλό είναι επίσης να προχωρήσεις και στην επιλογή επίπλων, γιατί αυτά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα πάντα και έχουν καθυστερήσεις.

Γεια σας κοριτσια

Αποστειρωτη ποιον θα παρετε ? ειμαι μεταξυ της chicco και της nuk απο μπιμπερο θα παρετε της ιδιας μαρκας και ποσα μπουκαλια για αρχη ? εγω σκεφτομαι βεβαια να θηλασω αλλα να ξερω για να ξεκινησω σιγα σιγα.Επισης πηρατε πιπιλες ? και αν ναι ποιες ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα. Ωραια σημερα έχει εδω και θα ηταν οτι πρεπει για μια βολτούλα!!!! Ο αντρας μου όμως ακομα κοιμάται οποτε το αφηνουμε για αργότερα!!!! Εγώ έχω αρχίσει να ψάχνω στο ιντερνετ και μετά θα πάω και στα καταστήματα...Πρεπει να γινουν πολλες αλλαγες στο σπιτι...Το γραφειο μου θα το κανουμε παιδικο δωματιο, οποτε πρεπει να μεταφέρω τη βιβλιοθήκη μου σε άλλο χώρο...Θα γίνει κοσμογονία στο σπίτι αλλά δεν πειράζει αρκει να είναι γερος ο μπέμπης!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

λολ γιατι νομιζετε οτι χωράμε εμεις στα 110? 3

κρεβατοκαμαρες εχει..η μια η δικια μας, ο ξενωνας και το πιο μικρο το εχει κανεοι ο ηλιασ playroom - γυμναστήριο... μεχρι κ μινι ψυγειακι του εβαλα για να βλεπει μπαλα και να μην σηκωνετε ουτε για μπυρα... σιγα μην τον επειθα ποτε να χαλασει το πλευρουμ του για να το κανουμε παιδικο... οποτε..παει ο ξενών! πάνε και τα περα δώθε φιλων :P

Μαρα μου μια από τα ίδια...Δεν τίθεται θέμα να ξεκουνήσω τον άντρα μου από το δωμάτιο του...το ποίο είναι όλο υπολογιστες, play station κλπ κλπ. Εγώ θα θα μεταφέρω το γραφείο μου στο σαλόνι, το οποίο σημειωτέον δεν το έχω για πλάκα, αλλά εργαζομαι πολλες φορές και στο σπίτι, και θα κανουμε το δικό μου γραφείο παιδικό. ;)

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

η μαρα γραφει και μαρκα?

Εγω ευτυχως εχω δωματιο παιδικο και αλλου το γραφειο , απλα στο παιδικο εχω ενα ελειπτικο (μηχανημα γυμναστικης) ισως το παω αποθηκη αλλα θα το χρειαστω μετα.

Το δικο μου προβλημα ακομα ειναι οτι ακομα δεν εχω διαλεξει και δεν εχω βρει τιποτα απο ταπετσαριες ,ελπιζω η φιλη μου να με βοηθησει που ειναι διακοσμητρια και μετα θα βρω μπογιες να το βαψω ωστε να ταιριαζουν τα χρωματα .

Εσυ Αγγελα πως θα το φτιαξεις ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα:-P

σμουτσ μας ανησυχησες με το συμβαν της μηχανης αλλα μας αποζημιωσες με το πρωτο σας μπουσουλημα,αντε τωρα ξερεις,ξεκινα το κυνηγητο:tongue::tongue::tongue:

κοριτσια το σετ της νεφελης ειναι οντως παρα,παρα πολυ ωραιο,το ειδαμε και μεις στον δημα....ομως ο δημας το εχει λιγο πιο ακριβα απο το λητω,γιατι εμεις το βρηκαμε και εκει....και γενικα θα κανουμε μια μικρη ερευνα ακομη αλλα μεχρι στιγμης φαινεται οτι το λητω εχει κατα κατι χαμηλοτερες τιμες απο τους υπολοιπους.....βεβαια αυτο με τον συμβουλο δεν το αντιμετωπισαμε εμεις...οτι ειναι πιο τυπικη η εξυπηρετηση,και σε ξεπετανε χωρις να σου λενε ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι,ειναι γεγονος ,το αντιμετωπισαμε κι εμεις,αυτα στο καταστημα της αγιας παρασκευης,στα αλλα δεν ξερω....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Δείτε στο site όνειρα http://www.oneira.gr/ τις κανονικές τιμές για να έχετε μια ιδέα αν σας το δείνουνε πιο ακριβά.

Γκέλυ μου ρώτα στο λητώ πόσο θα σου κοστίσουνε ακριβώς αυτά που θέλεις από το σετ και κάνε και το αντίστοιχο στο Δήμα. Γιατί νομίζω ότι στο Δήμα θα σου κάνουνε και καλύτερη έκπτωση και θα σου βγει τελικά πιο οικονομικό.

Διαφημίσεις

Ναι μόλις τις είδα και τις σχολίασα. Είναι τέλειο. Με το καλό σου εύχομαι Rosebaby να έρθει ο μπεμπούλης και να το χαρείτε όλοι σας. Είναι όλα πολύ όμορφα από τα έπιπλα τη προικα και την ζωγραφική στον τοίχο!

Σε βοηθήσανε στο στήσιμο των επίπλων? Με τι τα καθάρισες?

τα έστησαν όλα αυτοί εγώ μετά πήρα ενα βετεξ και με λίγο ξύδι τα καθάρισα αν και δεν είχαν τίποτα το ιδιαίετερο παρόλο που είναι άσπρα και περίμενα να δώ μικρογρατσουνιές δεν είχαν ούτε μια.

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πολύ καλό αυτό που τα παραδίδουν σε τέτοια κατάσταση. Είναι ένα δωμάτιο πολύ προσεγμένο και όχι πολύ γεμάτο, όπως πρέπει να είναι κατά την γνώμη μου.

Τελικά από την προικούλα τι έπλυνες?

Με ανυσηχεί λίγο Rose μου για πάνω από την συρταριέρα αυτό το διαχωριστικό που εγώ δεν το πήρα. Πόσο κοστίζει? Θα χωρέσει η αλαξιέρα μου έτσι όπως την έβαλες και εσύ? Γιατί βλέπω να έχει προεξοχή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...