Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Νεφέληηηηηηη...

Μαρα παιδί μου αφου εχεις καταληξει σε σχεδον ολα τα πραγματα... τα ψιψιψινια ειλικρινα αν εχεις τη λιστα τα παιρνεις και σε μια μερα αν την παλευεις να μεινεις ωρα σε μαγαζι....

μην αγχωνεσαι! θα τα προλαβεις ολα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χα, εμενα να δεις ξεκουβαλημα που θελει αφου ειναι το βοηθητικο....

καταλαβαινεις τι εχει μεσα.απο παπουτσοθηκες, στεγνωτηρια, πεδιλα του σκι, καλαμια ψαρεματος και δεν ξερω κι εγω και τι αλλο....

αντε να παμε στο αλλο σπιτουνι να παιζω ποδοσφαιρο απο το χωρο....

(εντωμεταξυ αν με ακουσει και κανεις θα με μουτζωνει που δεν χωραμε σε 95τμ σπιτι - αλλα ειμαστε ολιγον ανισορροπα!)

Κορίτσια λυπάμαι που σας το λέω αλλά αυτό είναι το χειρότερο, το άδεισμα του βοηθητικού δωματίου!!! Ασχολιόμουν τις τελευταιες 10 μέρες με αυτό το θέμα και δεν παλεύεται. Και εμείς Μπουμπού αυτό λέμε, 'αντε να φύγουμε να πάμε να απλωθούμε αν και το σπίτι που μένουμε είναι μεγάλο απλά τα δωμάτια είναι μινιον 3*3. Και να φανταστήτε ότι έχουμε δύο βοηθητικά, αλλά είναι πολύ μικρά. Στο δικό μας υπνοδωμάτιο με το ζόρι χώρεσε το κρεβ'ατι και το ένα κομμωδίνο, οπότε φανταστήτε στα δύο βοηθητικά τι μαζέψαμε.

Διαφημίσεις

λολ γιατι νομιζετε οτι χωράμε εμεις στα 110? 3

κρεβατοκαμαρες εχει..η μια η δικια μας, ο ξενωνας και το πιο μικρο το εχει κανεοι ο ηλιασ playroom - γυμναστήριο... μεχρι κ μινι ψυγειακι του εβαλα για να βλεπει μπαλα και να μην σηκωνετε ουτε για μπυρα... σιγα μην τον επειθα ποτε να χαλασει το πλευρουμ του για να το κανουμε παιδικο... οποτε..παει ο ξενών! πάνε και τα περα δώθε φιλων :P

dZJip3.png

Χαχα καλό και αυτό με το ψυγιάκι.

Ολα τα καινούργια διαμερίσματα πλέον τα κάνουνε με πολύ μικρά δωμάτια. Σε μας που έλεγε και καλά ο ιδιοκτήτης ότι έχει και αποθήκη. Ναι αποθήκη έχει, αλλά για να μπαίνει ίσα ίσα το πλυντήριο μόνο. Μάλλον θα καταλήξουμε να κάνουμε το βεσέ αποθήκη. Ηδη του κοτσάραμε την ηλεκτρική σκούπα και τώρα μένει να λύσουμε το γρύφο σιδερόστρα. Η οποία είναι από αυτές που αν την ανοίξεις δύσκολα θα σκευτείς να την ξανακλείσεις...

Τέλοςπαντων κοριτσάκια εγώ βγαίνω για κάτι δουλειές. Φιλάκια πολλά τα λέμε αργότερα.

μιλαμε στο αλλο σπιτι θα βγαλω τρελα απωθημεναααααααααα....

αλλα θα περιμενω κανα διχρονακι γι αυτο... δεν πειραζει...

αυτο το σπιτουνι ειναι πολυ γλυκο που μενουμε αλλα οταν μειναμε εδω δεν ειχαμε ιδεα τι θα επακολουθουσε και ποτε!!!

για εργενικο το ειχε νοικιασει....χαχααα

Γεια σας κοριτσια, εγω πηγα σημερα βολτιτσα και εκμεταλλευτηκα αυτον τον τελειο ηλιο

Ροουζ, μεγια τα πραγματα, κι εγω ολο ετσι εκανα, ολο πηγαινα στο δωματιο να το βλεπω οταν το ειχαμε ετοιμασει. Αλλα προσπαθησε να περπατας οσο μπορεις, θα σε βοηθησει και στη γεννα.

Νομιζω παιδια, οτι δεν υπαρχει σπιτι που δεν εχει αδιασει ενα δωματιο αποθηκη για να το κανει παιδικο. Κι εμεις ακριβως ετσι καναμε κανα τριμηνο πριν γεννησω. Εκει απλωναμε, εκει σιδερωναμε, εκει ειχαμε τα παπουτσια μας, αλλο να σας λεω, αλλο να το βλεπετε. Κι εμας 110 τμ ειναι, αλλα και παλι λεγαμε πως θα χωρεσουμε οταν αρχισαμε να αδιαζουμε. Κι ομως χωρεσαμε με λιγη καλη οργανωση.

Γκελυ δεν σε βρισκω στο facebook. Helppppppp

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα από την βολτούλα μου και εγώ.

Ο αντρούλης μου έφερε από το φαρμακείο για την μπέμπα ένα ψαλίδι, μία χτένα και μία βούρτσα και μία θήκη για πιπίλα για την μπεμπούλα, είναι chicco όλα. Τίγκα στο ροζ, δεν το συζητάω. Μπιμπερό, πιπίλες και αποστειρωτήρες θα ψηφίσουμε nuk όμως.

Καλημέρα!!! Τι κάνετε? Μόνη μου μιλάω αφού δεν είναι κανείς μέσα.

Δημητρούλα ναι να μπεις να μας πεις τα νέα σου, σε χάσαμε.

Σκεύτομαι μήπως πάμε σήμερα να δούμε την κλινική που θα γεννήσω. Κανονικά ήτανε για Τρίτη μετά τον υπέρηχο, αλλά ήδη θα έχουμε αρκετά να κάνουμε εκείνη την μέρα.

καλημερα κι απο μενα!εδω στην δουλιτσα απο νωρις..εφτα παρα ξυπνησαμε σημερα..καθαριζω εδω..αχ και το σπιτι ειναι ενα αχουρι τωρα που το σκεφτομαι..νεφελακι θα δειτε την κλινικη..?εγω κατευειαν οταν γεννησω..χαχαχα..αχ κι εγω πρεπει να αρχισω τα ψωνια για την μπεμπα μου..δεν εχω παρει τιποτα ακομα..ειμαι της τελευταιας στιγμης

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...