Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφέλη τα έπιπλα ειναι τέλεια, και απο ποιότητα αλλά και από εμφάνιση

το λέω σε σένα γιατι κάναμε την ίδια επιλογή. ακόμα και ο καθρέφτης ήρθε και έδεσε καταπληκτικά. το φαντάζομαι και σε ροζ αποχρώσεις για το κοριτσάκι σου. εγώ το έχω σε γαλάζιες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω δεν μπορω να λειψω πολυ καιρο απο την δουλεια..παΡοτι ειναι δικη μας..γιαυτο θα μετακομισω κοντα στην μαμα και την πεθερα μοτ να προσεχουν μεχρι το μεσημερι την μπεμπα..τουλαχιστον εχω εμπιστοσυνη ..νταντα δεν θα εβαζα με τιποτα φοβαμαι

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εγω ροουζ στη θεση θα ξαπλωνα πολυυυυυυυυυυυυυυ...οταν θα βαριομουν θα την πηγαινα την βολτιτσα μου...θα χαζευα σε κανα μαγαζι..θα περναγε η ωρα..

μετα θα διαβαζα ενα βιβλιο (ποσο μου χει λειψει αυτο)

μετα παλι θα ξαπλωναααααααααααααααα...ε μετα θα σχολουσε και ο λαος και θα ειχα παρεα....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

φυσαλίδα εγώ γενικά δεν ειμαι τύπος που του αρέσει να ξαπλώνει τόσο

αν ξυπνήσω μετά τέλος δεν μπορώ να ξαπλώσω ξανά. και ξυπνάω κατά τις 12 όχι νωρίς ούτε αργά.

τώρα είμαι στην φάση που πλένω τα ρούχα, τα σεντόνια και γενικά ότι πλένεται

αυτός ο ήλιος με τρελαίνει κάθομαι στο μπαλκόνι και είπα να μπω να δω τι κάνετε μέχρι να έρθει η ώρα φαγητού. σε λίγο δηλαδή.

κατά τις 5 έρχεται ο άνδρας μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rosebaby μου.....με το καλο κουκλα μου να ερθει το μωρουλι σου να το γεμισει το δωματιο...και γω μαλλον σε αυτο θα καταλληξω αρεσε και στον αντρα μου!!!τα πηρες ολα απο το σετ...σιφουνιερα - ντουλαπα- κουνια ???

ειναι ονειρο πραγματικα και το γαλαζιο του παει πολυ πολυ!!!!!

αντε 50 ημερουλες θελεις ακομη και τσουπ ο μπεμπαρος......πιας την χαρη σου....:D:p:tongue:!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα απο το σετ πήρα την ντουλάπα το κρεβάτι τον καθρέφτη και την συρταριέρα

όχι αυτή που έχει την μπανιερίτσα απο πάνω την άλλη που ειναι μόνο συρτάρια και έχει και αλλαξιέρα απο πάνω.είναι ωραίο αλήθεια σύμφωνα με το δικό μου γούστο έτσι γιατί υπάρχουν και άλλα κομμάτια για όλα τα γούστα.

εμεις καταλήξαμε με ομοφωνία σε αυτό. και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω ηχο εδω αλλα μου αρεσε η σειρα...εχει πολυ γελιο...

1 ωριτσα εμεινε κοριτσια....ειναι η χειροτερη ωρα αυτη .....μπαινει ο ηλιος μεσα απο τις τρυπιτσες της χαλασμενης περσιδας και πεφτει πανω στην οθονη μου και πολυ σπαζομαι...

τουλαχιστον η μπεμπουλα συνεχιζει το λαμπαντα και μου φτιαχνει την διαθεση...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Γεια σας και από εμένα!

Rosebaby πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το δωμάτιο. Σε μία εβδομάδα θα το παραλάβω και εγώ πρώτα ο θεός. Σου τα στήσανε οι ίδιοι? Από την προίκα τι έπλυνες τελικά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...