Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα μαρα τα ιδια σκεφτομαστε...ετσι την φανταζομαι και εγω....

ειπες μινιον πριν....τι μου θυμισες τωρα;;;;;τι βολτες ειχαμε κανει στο μινιον.....

παιδια εχουμε και εμεις εδω κατι τρελες με την κακη εννοια ομως, καριεριστες μεχρι το κοκαλο....εχουν τις ντανταδες σπιτι και ολη μερα τη βγαζουν στη δουλεια......εεεε αυτο δεν το μπορω...ποτε δεν ημουν ετσι...και ουτε θα γινω...προτεραιοτητα για μενα ειναι η ζωη...και ζωη παιρνω απο τα παιδια μου και οχι απο τη δουλεια...ας στη βγαζω με λιγοτερα στην τελικη...

αυτο συμβαινει οταν κανεις παιδια παλα για να ολοκληρωσεις τις..κοινωνικες σου υποχρεώσεις. Οι καριεριστες φοβουνται να παραμεινουν single επειδη πεφτει και κράξιμο.. ειναι ακομη ταμπου το single δυστυχώς.. και άρ απαντρευονται συνηθως λα8ους ανθρωπους, κανουν παιδάκια και μετά.. αναρωτιουνται τι πήγε στραβα..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω οπως το σκεφτομαι, την δουλεια μου την αγαπαω και την θελω...με κανει να νιωθω δραστηρια μου δινει οικονομικη ανεση και πολλα αλλα...αλλα πανω απ ολα ειναι οι ανθρωποι μου....δεν θυσιαζω κανεναν για την δουλεια και τα λεφτα...αλλου ειναι η ευτυχια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

παιδια εγω με τοση κριση και τοσες αναποδιες ειλικρινα μου κανει εντυπωση του αφεντικο μου... να οτν εχει ο 8εος καλά ιελικρινά.. δεν εχω ιδέα που τα βρισκει και μας πληρώνει σητν ώρα μας κάθε μηνα..,και οι εισφορες μας και τα εξτρα μας τα πάντα όλα στην ώρα τους.. τι να πω.. ο τζιρος εχει πεσει 40% αλλα εκεινος ουτε μια απολυση.. πραγματικά με συγκινει...

dZJip3.png

συμφωνω απολυτα με Μαρουλιδιον!!!!

Εχω πεσει και σε σκηνικο απιστευτο ακομα το θυμαμαι και μου σηκωνεται η τριχα...

Πιτσιρικας απιστευτος γυρω στα 5, ειναι ολη μερα στο γραφειο διοτι η νταντα αρρωστησε εκεινη την ημερα...η μαμα του μεγαλοστελεχος κλεισμενη ολη μερα τον προσεχει η δολια η γραμματεας...

καποια στιγμη μετα απο ωωωωρες το παιδακι ηθελε τη μαμα του και της χτυπουσε την πορτα κλαιγοντας και της ελεγε μαμα μου ανοιξε μου να σε δω, σ αγαπαω μου λειπεις

βγαινει η τυπισσα με παγερο βλεμμα και αρχιζει να τριριζει στη γραμματεα....

παρτον απο δω σου λεεεεεω εχω δουλεια, παρτον μου σπαει τα νευρα!

Μπροστα στο παιδι ετσι?????

Ε οχι τετοια δεν θελω να γινω ζαμέεεεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εδω καλε μεχρι και η μιράντα στο sex and the city μολις έγινε μάνα μέλωσε τι μου λες τώρα..... ρε την κακουργα την αλλη!! ντροπή της! δλδ οταν αυριο μεθαυρυθο 8α την εχει χεσμενη το παιδι της 8α εχει αδικο ετσι?

dZJip3.png

κοριτσια εγω πεφτω για υπνο , νυσταξα , θα τα πουμε το απογευματακι .Φιλακια και καλη συνεχεια στις εργαζομενες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αμα λεω εγω οτι δεν ειναι ολοι καταλληλοι για γονεις.....τι παιδι θα φτιαξει αυτη η γυναικα?

κατι τετοιους συνανταμε ως γκομενους,που σε πατανε λες και δεν εισαι ανθρωπος,αυτα εχουν δει,αυτα κανουν

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια ξέρω οτι έχω καιρό να μπω αλλά ο χρόνος μου τώρα ειναι διαφορετικός. το δωμάτιο έχει τελειώσει μένει μόνο να βάλω ένα χαλάκι γιατι ειναι άδειο τελικά χωρίς χαλάκι, οικολογικό φυσικά και να έρθει η καρέκλα θηλασμού που πήρα απο το ιντερνετ. δεν σας το συζητώ το δωμάτιο έγινε παραμυθένιο δεν έχω λόγια και νομίζω ότι καμιά φωτό δεν μπορεί να το περιγράψει γιατι δεν μπορεί να πάρει όλο το δωμάτιο με μια φωτο. χθές μπήκε και η κουρτίνα που έδωσε την τελευταία πινελιά. όνειρο πράγματι. μακάρι να μπορούσα να σας δείξω μια φωτογραφία πανοραμική.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροουζζζζζζζζζζ καλωσηρθες...

ειμαι σιγουρη οτι το δωματιο θα ειναι ονειρο...

αααααααααααααααα και η τελευταια πινελια ειναι ο μπεμπης σου που θα το γεμισει με τη χαριτωμενια του!!!!

πως τα πας;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

χαλαρώνω γενικά , τελικά είναι ωραίο να έχεις άδεια

αλλά πιο ωραίο θα ήταν να υπήρχε και καποιος μαζί σου να κάνεις βόλτες τωρα περιμένω να σχολάσουν όλοι. μέχρι τότε ο τέλειος ήλιος έχει πέσει.

θα προσπαθήσω να βγάλω μια καλή φωτογραφία ή δυο ανάλογα γιατι το δωμάτιο ειναι τετράγωνο και δεν μπορώ να αποθανατίσω όλες τις πλευρές ταυτόχρονα.

κάθε φορά που σηκώνομαι απο τον καναπέ περνάω και ρίχνω ματιές στο δωμάτιο.

εσείς πως τα πάτε ? έχω χάσει επεισόδια ? γιατί δεν έχω χρόνο να διαβάζω όλες τις σελίδες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...