Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα τωρα μπου2 και να θελουμε τα 14ωρα δεν την παλεύουμε! απλά μετά απ οτι εχω καταλαβει 8α σχολασω νωριτερα αλλα μετα στο σπιτι το λαπτοπιδι 8α παιρνει φωτια :P 8α δουμε ιτ 8α κανουμε μωρε ξερω κ εγω..μια παλια στο χώρο με 3 παιδι αμου ειπε μην ανησυχεις.. μετα το παιδι κατα ενα μαγικο τρόπο ολα μπαινουν σητν θεση τους... και η τυπισα ειναι και εξαιρειτκη στη οδυλειά της και νωρι στο σπιτι με τα παιδια...μαλλον 8α εχει δικιο

dZJip3.png

Εμενα παντως μου λειπει πολυ το γραφειακι μου και οι συναδελφοι μου , εχθες μαλιστα με πηραν και τηλ..Το μονο καλο ειναι οτι τωρα κοιμαμαι ωωωωρες ατελειωτες οποτε και οτι ωρα θελω .

Μπουμπου ωραια ακουγεται η ντουλαπα καλοριζικη .

Εφαγα μισο λουκουμακι και νομιζω οτι γινεται παρτυ εκει μεσα , η μικρη εχει λυσσαξει , πω πω πως θα την ηρεμισω ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

συμφωνω μαρα,αλλα νομιζω οτι γενικα εχουμε πεσει στην δικη μας παγιδα,γιατι ολοι περιμενουν απο μια επαγγελματια ,να ειναι και τελεια μαμα κτλ.κτλ.

δεν μπορει κατι δεν θα μπορεσουμε τελικα να κανουμε σωστα,το θεμα ειναι πιο θα ειναι αυτο,τελικα...

χθες μιλουσα πολυ ωρα ,με μια φιλη που χωρισε μετα απο 35 χρονια γαμου,και ξερετε τι μου ειπε:οταν ρωτησε τον αντρα της γιατι χωριζουν ,της ειπε οτι ηταν σε ολα τελεια ,και αυτο δεν μπορουσε να το αντεξει:confused::confused:

τι να πω ρε κοριτσια,εγω ενοψει του παιδιου,νομιζω οτι κυκλοφω οπως το emoticon,με τα ερωτηματικα πανω στο κεφαλι,για ολα τα πραγματα ομως....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Στη δική μου πρωην δουλειά ηταν σχεδον όλες με κατεστραμενους γαμους, ή χωρισμένες ή δεν εβλεπαν ποτε τα παιδια τους και τους αντρες τους... για να μην πω για τα λεξοτανιλ που κοπαναγαν...anyway ολα ειναι θεμα χαρακτηρα, προτεραιοτήτων και σαφως προγραμματος...

Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

η τελειοτητα ειναι μεγαλη φλομπια...καταληγεις είτε μονη σου ειτε νευρασθενής.. εγώ ΔΕΝ θα ήθελα ν αλλαξω μετα τη γεννα.. 8α ηθελα να παραμεινω παρτσακλή κια όλα τα άλλα φανταζομαι πώς θα γίνουν... και στην τελική κανενα παιδάκι εργαζομενης μανας δεν επαθε τπτ.. η μαμα μου εκανε 3 δουλειές και μέχρι που πήγα β λυκείου... ε μια χαρά μεγάλωσα και δεν μου συνεβη κ τπτ φοβερο

αφηστε που κ η μαμα μου ειχε την ανεξαρτησια της και οποτε γουσταρε επαιρνε εμενα κ την αδερφη μου και πηγαιναμε στο μινιον για shoping therapy :P ουτε '΄φερε αντρα λεφτα" ουτε τπτ...

dZJip3.png

εγω μολις χτυπησα 2 σοκο μπαλιτσες μαλτιζερς και απολαμβανω το λαμπαντα της μικρης...γιατι για λαμπαντα προκειται....:D:D:D:D:D:D

αχχαχαχ δλδ οχι σκεψου την να χορευει μεσα στον σακο με φουστιτσα και να κανει κ φουρλες!! ργω καιτ τετοια χαζα σκεφτομαι ώρες ώρες και γελαω κ μετα χαζοκλαιω σαν το χαζο

dZJip3.png

Στη δική μου πρωην δουλειά ηταν σχεδον όλες με κατεστραμενους γαμους, ή χωρισμένες ή δεν εβλεπαν ποτε τα παιδια τους και τους αντρες τους... για να μην πω για τα λεξοτανιλ που κοπαναγαν...anyway ολα ειναι θεμα χαρακτηρα, προτεραιοτήτων και σαφως προγραμματος...

Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο...

βασικα μπου2 η δουλεια μας ειναι κ μπουρδελάκι... για να εισαι η ΤΟΠ σε αυτη τη δουλεια οικογένεια δνε κάνεις.. γιατι οταν πρεπει να εισια γραφειο, συσκεψεις, πελάτες, εταιρικά Meeitngs, παρουσιαση σε πελάτη, event Πελάτη και δημοσιεσ σχέσεις για να κυνηγησεις τα λεφτά και το σκ σε ταξιδια με εταιρείες για να κυνηγησεις κ αλλα λεφτα... ε ναι δεν παιζει οικογένεια.

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ειναι δεν λες τίποτα...

Ομως παιζει και αυτό που σου είπα κοριτσάρα... το πόσο συγκροτημενος εισαι και το τι στοχους εχει για τη ζωη σου...ΤΟΠ - ΚΑΡΑΤΟΠ δεν μπορεις να γινεις εκτος και αν δουλευουν οι αλλοι για σενα και τα καρπωνεσαι εσυ, αλλα μπορεις να εισαι πολύ πολύ καλη και να συνδιαζεις και την οικογενεια, ειναι θεμα ισορροπιών!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα μαρα τα ιδια σκεφτομαστε...ετσι την φανταζομαι και εγω....

ειπες μινιον πριν....τι μου θυμισες τωρα;;;;;τι βολτες ειχαμε κανει στο μινιον.....

παιδια εχουμε και εμεις εδω κατι τρελες με την κακη εννοια ομως, καριεριστες μεχρι το κοκαλο....εχουν τις ντανταδες σπιτι και ολη μερα τη βγαζουν στη δουλεια......εεεε αυτο δεν το μπορω...ποτε δεν ημουν ετσι...και ουτε θα γινω...προτεραιοτητα για μενα ειναι η ζωη...και ζωη παιρνω απο τα παιδια μου και οχι απο τη δουλεια...ας στη βγαζω με λιγοτερα στην τελικη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εκτοσ αν κανεις οικογένεια ΑΦΟΥ γινεις ΚΑΡΑΤΟΠΙΣ οποτε εχεις το περιθωριο να ελισεσαι καλυτερα και χρονικα κ αναμεσα σε υποχρεώσεις

τι να πώ... 8α τα δουμε ολα στην πορεια μπεμπακι μ

dZJip3.png

Και εγω δεν εχω σκοπο να αφησω την δουλεια μου ας ειναι καλα η πεθερα που θελει να το κραταει αυτη.Αλλα και παλι το σκεφτομαι εχω αρχισει να δενομαι και ξερω οτι θα μου ειναι πολυ δυσκολο να το μεγαλωνει αλλος το παιδι.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχ ναι κοριτσια συμφωνω...η δουλεια ειναι δουλεια!!!ειδικα αυτη την εποχη δεν μπορεις να μη δουλευεις!!τι να σου κανει και ενας αντρας????ασε που αγοραζεις οτι επιθυμει η καρδια σου χωρις να δινεις λογαριασμο σε κανεναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω Ζωζα μου δουλευω εδω και 5 χρονια σε μια εταιρεια Οικονομικων συμβουλων,και τελευταια οι δουλειες εχουν μειωθει λογω κρισης κτλ κτλ και να σου πω την αληθεια συμβαινει πρωτη φορα αυτη η καθυστερηση μισθων και δεν μπορω να επαναστατησω, γιατι δεν ειμαι μονο εγω στην εταιρεια...και κανουμε λιγο υπομονη!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...