Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μπραβο Barbie μου ....συγχαρητηρια με το καλο το κοριτσακι σου στην αγκαλιτσα σας:P!!!

για πες μας ..ποσο ειναι ??θα συνεχιστουν οι ξαπλες ή ολα οκ???

Fairy Μου μην αγχωννεσαι για τα πραγματακια του μπεμπε σου....μη στεναχωριεσαι γιατι τα καταλαβαινει ολα πλεον...Να εισαι ηρεμη και χαρουμενη που ολα κυλουν υπεροχα παρολο την ατυχια του κρεβατιου, και απο ψωνια ουουουουυυυυ εχεις μπροστα σου χρονια και μηνες και ωρες να της αφιερωσεις απειρες κοριτσι μου!!!!Και συ που εχεις και αδελφουλα και θα σε βοηθησει στις αγορες και στις ιδεες ....:D!!!

το μωρο ειναι 474γρ και ανεβηκε ο πλακουντας οποτε μπορω να βγαινω καλα οχι πολλα πολλα αλλα βολτες και ψωνια μπορω να κανω!!!!!Με αγχωσαν λιγακι γιατι βρηκαν μια κυστη μικρη στον εγκεφαλο αλλα σε δυο με τρεις εβδομαδες θα εχει φυγει και να μην στενεχωριεμαι οποτε ολακαλα!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και πάλι!

Fairy μου υπομονή. Είναι δύσκολο. αλλά σκέψου τον σκοπό και όπως λέει και η Βανιλίτσα θα βρεις χρόνο μπροστά σου να κάνεις πολλές αγορές. Το σημαντικό είναι ότι πρόλαβες να δεις για τα επιπλάκια.

Εγώ μόλις παρείγγειλα κουρτίνα, λευκή διαφανές για να συνδιαστεί με το ροζ ριντό της προίκας. Fairy από το τέλος της άλλης εβδομάδας θα αρχίσω να τα φτιάχνω. Πρώτα προηγείται ο υπέρηχος της Τρίτης.

Barbie μπράβο με τα καλά αποτελέσματα του β. Σου εύχομαι πάντα τέτοια και στην συνέχεια.

Μάρα και Γκέλυ σας στελνω πμ με το όνομα μου για το fc.

Αυτο με την αιματωση των αγγειων στο βρισκουν στην β-επιπεδου ή σε ειδικη εξεταση???

μαζι με την β-επιπεδου εκανε και doppler,εκει βλεπουν τις αιματωσεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εμένα τη Δευτερα έρχονται να μου τοποθετησουν την ντουλαπα υπερπαραγωγη που σχεδιασε ο καλος μου για να χωρεσει τα ΠΑΝΤΑ!!!! Τρελή εργονομία...

Οπότε μεσα της επομενης θα ζητησω παραδοση για επιπλάκια και ψιψιψωνια...το καροτσι το εχω σπιτι καιρο αλλα ειναι στο κουτι, αναμενω να τακτοποιησω λιγο το δωματιακι και να το ανοιξωωωωω....

Μπαρμπι τελεια αποτελεσματα, μπραβοοοοοο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μπουμπου εσυ τι εκανες το εβαψες τελικα το δωματιο? δεν θυμαμαι τι ειχες πει :?

Την ντουλαπα θελω να την δω , ενσωματωμενη στον τοιχο ειναι ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

koritsia σημερα το πρωι που εκοβα τιμολογια ζαλιστηκα παλι δεν την παλευω αλλο..τι μ@@@@@ ειναι αυτο ρε γαμωτο και ημουν και μονη και φοβηθηκα..ο αντρας μου ηθελε να γυρισει απο το δρομολογιο πισω και ειπα οχι..ειχε δουλεια και τα λεφτα δεν βρισκονται στο δρομο..εχω φρικαρειιιιιιιιιιιιιεδω βλεπω να γενναωωωωω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ψωνια δεν εχω κανει ακομαααααα κι εχω και την μετακομιση μετα το πασχα στο καινουργιο σπιτι..πως θα τα κανω ολα και ποτε????/

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

το σπιτι ειναι με ενοικιο, στο δικο μας θα παμε σε δυο + χρονια...

δεν το εβαψα γι αυτο το λογο διαλεξα και επιπλακια χαρουμενα και χρωματιστα γιατι αλλιως θα ηθελα να επεμβω σε τοιχο...

οταν παμε σπιτι μας, θα βγαλω απωθημενα - θα το ζωγραφισω ολο!

η ντουλαπα θα πιασει ολο τον ενα τοιχο και θα ειναι ενσωματωμενη αλλα ειναι ετσι κατασκευασμενη που οταν την ξηλωσουμε δεν θα εχει κανενα σημαδι - τωρα πως...? δεν ξερω...

θα τη φωτογραφισω οταν τοποθετηθει...

η μελετη της παντως ειναι καταπληκτικη αφου εγινε καθαρα βασει αναγκων, να χωραει μεσα και σε διαφορετικα σημεια απιστευτα πολλα και διαφορετικα πραγματα...

εγω απλα καταμετρησα και ανεφερα τις αναγκες μας και εγινε ενα φοβερο σχεδιο - εσωτερικα...

εξωτερικα ειναι δρυινη με λευκες πορτες συρομενες πολύ μοντερνο design.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τσουπ, ξαναρθα...

μπαρμπι συγχαρητηρια για τα καλα νεα!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

ζωζα κοιτα να ηρεμησεις γιατι οσο το σκεφτεσαι τοσο θα σε πιανει...μιλα με το γιατρο σου μηπως πρεπει να αυξησεις τη δοση σιδηρου..

φερι οτι σου λεει ο γιατρος...ελα φτανουμε στο τελος...δεν φανταζεσαι ποσο θα αναζητας ολη αυτη την ξαπλα που κανεις τωρα οταν γεννησεις...

μας εχουν πηξει σημερα στη δουλεια...καλα δεν ξερουν οτι ειναι παρασκευηηηηηηηηηηηηηηη...χελοου;;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κανεις δεν βρισκει τα λεφτα στο δρομο Zwza μου , μα κανεις ομως σε διαβεβαιωωωω!!!

αλλα πρεπει να βρεις λιγο χρονο για σενα και κυριως για το μωρο σου!!!!αφου βλεπεις οτι ζαλιζεσαι επανειλιμενα γιατι δεν επικοινωνεις με τον γιατρο σου???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μπραβο barbie,πολυ καλα νεα:-P:razz::-P

ζωζα μηπως πρεπει να εχεις μαζι σου κατι αλμυρο,και το πιεσομετρο,αφου εισαι στην δικη σου δουλεια

παντως σε γενικες γραμμες ολες ζαλιζομαστε,απλα ο καθενας το βιωνει αλλιως,εγω το εχω παθει και οδηγωντας,αλλα μπου φαινεται οτι και εσυ οπως εγω δουλευεις πολλες ωρες....δεν βγαινει πουθενα.......κοψε οτι μπορεις :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...