Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου , με το καλο να ελθουν τα μωρακια μας !!!!

Ξεκινησες τιποτα απο αγορες ?

Μην αγχωνεστε με τον αιματοκριτη απο τον 7ο και μετα ανεβαινει , τελικα εμενα ανεβηκε λιγο ομως αλλα ο γιατρος με κυνηγαει να τρωω γι αυτο γινεται υπερβολικος.

Γκελυ ποτε θα βαλεις τικερακι εεεε?

Μαρα τελευταια φορα που ρωταω εχεις facebook και οποια αλλη κοπελα εχει να μας πει να γινουμε φιλες :tongue:

Κατι αλλο .Τα κορμακια ποια βολευουν , αυτα που κλεινουν απο κατω ? πλαγια? ή πίσω?

καλε κυρια ,δεν εχω βρει πως θα το εισαγω στην υπογραφη μου το τικερακι,ενω το εχω στην αρχικη σελιδα του google στο καφε δεν μπορω να το βαλω:twisted::evil:

στο fb θα με βρεις με το ιδιο ονομα:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκελυ για να βαλεις τικερακι , πας πινακα ελεγχου , μετα επεξεργασια υπογραφης , πατας copy paste στον πινακα και μετα αποθηκευση -καταχωρηση.Ευκολο!!!

παω φεις να σε βρωωωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Πωω ξυπνησε η μικρη και εχει αρχισει το κλοτσομπουνιδη !!!!

Εχω αγχωθει βρε κοριτσια τι θα κανω που δεν μπορω να βγω να ψωνισω προικα στο παιδι μου ?????

γιατι δεν τα παραγγελνεις ολα απο το internet?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Ολα??? και που ? το πιο πιθανον να κανω καμια παραγγελεια απο τα λητω τα βασικα και τα υπολοιπα αργοτερα .Ισως να στειλω και την αδελφη μου .Ευτυχως που ειχα δει δωματιο και ηξερα τι θελω οποτε θα πανε να το κλεισουν τις επομενες βδομαδες .

Διαφημίσεις

Απο αγορες τιποτα ακομη fairy μου...και να ξερες ποσο θελω αλλα λεω για μετα το Πασχα πρωτα ο Θεος , να εχω μπει και στον 7ο!

Πανω κατω εχω καταληξει σε κατι πραγματακια αλλα ακομη δεν εχω παρει ΤΙΠΟΤΑ!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια εκανα τον β επιπεδου και ολα καλα το κοριτσακι μου!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Μπραβο μπραβο μπραβο , αντε ξεκινα τωρα αγορες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο Barbie μου ....συγχαρητηρια με το καλο το κοριτσακι σου στην αγκαλιτσα σας:P!!!

για πες μας ..ποσο ειναι ??θα συνεχιστουν οι ξαπλες ή ολα οκ???

Fairy Μου μην αγχωννεσαι για τα πραγματακια του μπεμπε σου....μη στεναχωριεσαι γιατι τα καταλαβαινει ολα πλεον...Να εισαι ηρεμη και χαρουμενη που ολα κυλουν υπεροχα παρολο την ατυχια του κρεβατιου, και απο ψωνια ουουουουυυυυ εχεις μπροστα σου χρονια και μηνες και ωρες να της αφιερωσεις απειρες κοριτσι μου!!!!Και συ που εχεις και αδελφουλα και θα σε βοηθησει στις αγορες και στις ιδεες ....:D!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγω συνηθως εχω 12-12,7 και την μικρη 7,5-9,2

καπου εκει αλλα εμενα μου βρηκαν ενα θεματακι στην αιματωση των αγγειων της μητρας γιαυτο και ολοι οι περιορισμοι

Αυτο με την αιματωση των αγγειων στο βρισκουν στην β-επιπεδου ή σε ειδικη εξεταση???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

θα με βοηθησει ή θα κανει του κεφαλιου της ?? προχθες μου ελεγε τι θελει να της παρει και εγω ειχα αλλα στο μυαλο !!!:rolleyes:

Ti κάνετε κούκλες???

τα εχω παρει κρανιο μου σπασανε φλεβα χθες στην αιμοληψια και το χερι μου εχει μελανιασει....γκρρρρρρρρρ...

οι φλεβες μου φαινονται απο χλμ μιλαμε...αχρηστηδες γαμωτο!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...