Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ρε συ Μάρα όλο το τρίκυκλο σήκωσες? Πες μου ότι θα σου το πάρει και αυτό το boss?

Και εσύ Μπουμπούκα πολύ καντέμο είσαι. Τι θα γίνει με αυτά τα μαθήματα. Σε βλέπω να τα κάνεις μετά την γέννα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χε χε χε οτι η μικρη ειναι υπερκινητικη και αρα εξελισεται σουπερ ντουπερ και ο σκελετος της παει σφαιρα χοχοοχοχχοοχοχοχοοοοοχ

μ αρεσει ο γιατροσ μου... μου τα λεει ωραια και γλυψιματικα και πανυγηρικα!

dZJip3.png

αχαχαχα βασικα μ αρεσει που ανταποκρινετε η σκατενια.. πινω νερο..κουνειται.. τρωω κατι..βαραει.. αλλάζω σταση.. ξανακουνιετε...μχαοχοθαοθχοθθχοαοθχθοθοχ

την ψωνισα λεμε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?εγω τα ιδια..χαλια!

5 φορες εχω κανει εμετο απο το πρωι κ ολη μερα εχω ναυτιες κ αναγουλες.πηγα ξανα στο γιατρο κ μου εδωσε κατι χαπια κ μου παρειγγειλε κ ενα κινεζικο τσαι λεει με βοτανα:rolleyes: πηρα ενα χαπι πριν λιγο.1 ανα 12 ωρες ειναι.μακαρι να γινει κατι γιατι μου ρχεται να πεσω απο το παραθυρο...

Holy Diver

Δημητρα, υπομονη μονο...πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο που περνας...και ειδικα με δυο παιδακια στο σπιτι...

κοριτσακια πηρα τα αποτελεσματα....αιματοκριτης 32.... κατιουσα πηραμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!

Δημητρα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο όντως αυτό που περνάς. Σου εύχομαι να σταματήσει γρήγορα και να έρθει και ο Αύγουστος να πάει και ο μικρός στον παιδικό για να ηρεμήσεις τους τελευταίους μήνες. Υπομονή.

Μπουμπού κρεατάκι, τι να κάνουμε και εγώ μπούχτησα να το τρώω αλλά μου τον ανέβασε λίγο.

Εγώ σήμερα πάω να παραγγείλω την κουρτίνα για το δωμάτιο. Εχω τα δύο ριντό από την πρίκα και θέλω και μία εσωτερική σε διαφανές λευκό για να μπαίνει φως.

Πεινάω ρε γαμώτο και εχω και μία ώρα και ένα τέταρτο που πρέπει να περιμένω για να φάω πρωινό. Αυτό το ρημάδι το χάπι του σιδήρου.

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

τι ωραια παρασκευουλα ειναι σημερα!!!!

θα λιωσουμε στη βολτα απο αυριο...καλοκαιρια στας αθηνας...

σημερα λεω να παρω τις λαμπαδες για τα βαφτηστιρακια μου....3 τον αριθμο....ρουχα και παπουτσια τους εχω ηδη ψωνισει...

νεφελη γιατι δεν πινεις τον σιδηρο αργοτερα, κατα τις 11 ας πουμε για να τρως πρωινο οταν ξυπνας;;

οσο για τα νυχια των χεριων μου ειχαν πει οτι πρεπει να ειναι αβαφα..δεν ξερω..

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...