Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την άλλη Παρασκευή έρχονται τα έπιπλα.

Το ρηλάξ είναι αυτό, αλλά δεν καταλήξαμε σε χρώμα. Αρχικά μου άρεσε σε λευκό, αλλά μήπως είναι λίγο άχρωμο?Για δώστε καμια ιδέα σε χρώμα

http://www.trikiklo.com/In_Home/Sleep/Bloom_Coco_rocking_chair_from_wood.html

α εγω θελω ριλαξ με τσιμπρακαλα που κρεμονται για να απασχολειται το μωρο και να εχει και χερουλια να το μεταφερω απο δωματιο σε δωματιο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

χμμ, το ασπρο ειναι ωραιο και γουστοζικο...από την αλλη σκεφτομαι οτι το ριλαξ θα το εχεις κυριως σαλόνι για να καθεται εκει οσο θα εισαι και εσυ...

μηπως να το συνδιαζες με το σαλονι σου? τι χρωματα εχεις???

εγω πχ αν το επαιρνα επειδη εχω κοκκινο δερματινο καναπε πιθανα θα επαιρνα το κοκκινο να το ταιριαξω ή και το μαυρο!!! πολύ προχώ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Είναι σε γήινες αποχρώσεις και περισσότερο κυριαρχεί το καφέ σκούρο. Είμαι ανάμεσα σε λευκό, πορτοκαλί και κόκκινο.

Οι ενδιασμοί μου είναι Fairy ακριβώς αυτοί που είπες, ότι δεν έχει κάτι να κρέμεται και το λιγότερο βολικό κουβάλιμα. Από την άλλη είναι πολύ γουστόζικο. Ο άντρας μου εντωμεταξύ τα αρνητικά δεν τα σκεύτεται και λέω και να μην του τα πω να το αποφασίσω μόνη.

Νεφελη το θεμα ειναι να παρεις κατι που σε βολευει , αν ειναι να το αφηνεις μονιμα καπου ναι να το παρεις αν ομως θες να πας στο μπανιο ή στηνκουζινα ή καπου αλλου πως θα το μετακινεις το παιδι αγκαλια ολο το ριλαξ? ενω με τα χερουλια μεταφερεται ανετα παντου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

nefelaki Παρε παιδι μου την ντιζαινια απο το τρικικλο και παρε ενα πιο ελαφρυ και μπιχλιμπιδε για οταν το πηγαινοφερνεις σε πε8εριδια... το ντιζαιν γ@μει κ δερνει.. εγω πηρα οτ αλλο μοδελακι με το πλεξιγκλας ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα...ρε συ ειναι απιστευτο αλλα παντα τυχαινει οταν εχουμε κλεισει ραντεβού για μαθημα...τι στο καλό όλες γεννανε την ωρα που εχω εγω ραντεβού????χαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...