Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλως το σμουτσακι και τη νιου!!!!

μερα ομορφιας λοιπον??κι εγω ηθελα να παω κομμωτηριο αλλαη κομμωτρια μου λειπει και δεν την παλευω με αλλη...κι ετσι απο να ειναι το μαλλι οτι να ναι ειπα να το κανω ανεμελο με μπουκλες ανακατεμενο κι οτι γινει....

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω...αλλα δν πολυασχολουμαι...μια που το εβαλα και μια που μπαινω οταν το θυμηθω...αν θες σου δινω ονομα...

κοριτσια τα ματια μου κλεινουν και το αφεντικο περιφερεται ....αν με δει σε αυτη τη φαση ή που γελασει ή που θα με διωξει....:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ας ελπιζουμε οτι θα γελασει, εμενα παντως δεν γελαγε με τιποτα, με ηθελε οπως ημουν πριν απο ενεργεια. και δυστηχως (ή ευτυχως) του την εδινα

για πες ονομα φυσαλιδακο

4Rnfp3.png

γεια σου μαμμυ...κανε κατι ευκολο για να φας και ασε τις γαστρονομικες επιτυχιες για αργοτερα...;)

ααααα και εισαι πολυ τυχερη που γυρισες απο τη δουλεια...

εγω πρεπει να περιμενω μεχρι τις 5 +...κλαψ.....και δεν παλευεται παιδια....ιδιως τωρα...ειμαι σε φαση υπνου....

Κοίτα είμαι από τις καλές δημοσιους υπαλλήλους. Ενώ θα μπορούσα να βγάλω όλη την εγκυμοσύνη με αναρρωτικές, μόλις μου πέρασαν οι ναυτιες ξαναγύρισα και θα ξαναφύγω με το νόμιμο 2 μήνες πριν. (ειμαι δε η μόνη που το έχει κάνει αυτό!!!) Εχω πολύ καλούς συναδέλφους και διευθύντρια οπότε μου αρέσει που γύρισα

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλα ας ημουν εγω στο δημοσιο και θα σου λεγα....δεν αντεχω ρε παιδια...θελω μακροσκελεις διακοπες για να ξεκουραστω, μην ξεχνατε οτι εγω εχω και αλλο ενα παιδακι και τα πραγματα οσον αφορα την κουραση ειναι λιγο στα ορια...

tt1c3fef.aspx

ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ !ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ.........

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλα ας ημουν εγω στο δημοσιο και θα σου λεγα....δεν αντεχω ρε παιδια...θελω μακροσκελεις διακοπες για να ξεκουραστω, μην ξεχνατε οτι εγω εχω και αλλο ενα παιδακι και τα πραγματα οσον αφορα την κουραση ειναι λιγο στα ορια...

Εχεις δίκιο σ'αυτό φυσαλιδάκι. Κι εγώ δε νομίζω να είμαι τόσο φιλότιμη στο δεύτερο...η αλήθεια να λέγεται. Απλά τώρα που μπορώ το κάνω. Δε μπορώ να κάτσω σπίτι. Μόνη μου, ο καλός μου να δουλευει, όλες οι φίλες και φίλοι το ίδιο... πόσες δουλειες να κάνεις πια μέσα στο σπίτι. Μου τη βαρεσε. Αν όμως είχα κι άλλο παιδί δε θα εκανα την ίδια επιλογή...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

παιδια ναι δεν παιζει....στην πρωτη εγκυμοσυνη γυρναγα απο τη δουλεια και αραλικι...κατα τις 9 το βραδυ μαγειρευα και μετα παλι νανι...τωρα...

το παιδακι μου με περιμενει πως και πως να γυρισω σπιτι να παιξουμε, να με δει και να πουμε τις ιστοριουλες μας .....δεν υπαρχει περιπτωση να τα χασω αυτα για να ξεκουραστω....ειναι η ψυχουλα μου...

εχω και τις δουλειες να κανω ...δεν πειραζει....εγω και ετσι νιωθω υπεροχα..εστω και αν παραπονιεμαι που και που...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

παιδια ναι δεν παιζει....στην πρωτη εγκυμοσυνη γυρναγα απο τη δουλεια και αραλικι...κατα τις 9 το βραδυ μαγειρευα και μετα παλι νανι...τωρα...

το παιδακι μου με περιμενει πως και πως να γυρισω σπιτι να παιξουμε, να με δει και να πουμε τις ιστοριουλες μας .....δεν υπαρχει περιπτωση να τα χασω αυτα για να ξεκουραστω....ειναι η ψυχουλα μου...

εχω και τις δουλειες να κανω ...δεν πειραζει....εγω και ετσι νιωθω υπεροχα..εστω και αν παραπονιεμαι που και που...

Πως το αντιμετωπίζει η 1η σου κόρη το θέμα του δεύτερου μπεμπέ?

να σου πω...δειχνει μεγαλη χαρα και προσμονη...μου φιλαει την κοιλια και μιλαει στο "μικο αδεφακι της" οπως λεει η ιδια...αλλα απο το φιλικο μου περιβαλλον εχω δει οτι οταν γεννιουνται τα δευτερα παιδακια, τα πρωτα παντα ή σχεδον παντα βγαζουν μια ζηλια....οσο να ναι ο χρονος της μαμας μοιραζεται και αυτο ενοχλει τα παιδακια....

θα δειξει...θα σας ενημερωσω..ελπιζω να τα πηγαινουν καλα...

tt1c3fef.aspx

μολις ανακαλυψα οτι μου σπασανε φλεβα στο χερι σημερα, λογικα γι αυτο πονεσα τοσο, και ποναω ακομη

οκ ειμαι φοβιτσιαρα κτλ αλλα δεν ειμαι φαντασιωπληκτη πονεσα αληθεια...

Εντωμεταξυ οι φλεβες μου φαινονται απο χλμ....

καλα θα γινει χαμος το απογευμα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

οχι δεν πηγαινει παιδικο..την πηγαινουμε στην πεθερα μου...ηταν να παει απο σεπτεμβριο αλλα δεν θα την παμε γιατι φοβομαστε για το μικρακι...θα δουμε πως θα τα κανονισουμε...θα αναλαβει η μαμα μου μαλλον απο του χρονου...θα δουμε...

μπου ωχ....μου την δινουν κατι αχρηστες που βαζουν να παιρνουν αιμα...αμα πια...που να βλεπες τα χερια μου μετα την τριωρη καμπυλη...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...