Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χαχαχααααα...εννοειται αγαπη μου εγω το μαλλι το θελω στην τριχα λεμε...

ΚΑι το σπα μου...

βασικα πρέπει να κανονισουμε ομαδικη εξορμιση!

παντως εγω ψαχνω μασαζ για πλατη αυχενα αλλα τους ξεψαχνιζω αν βρω κανα καλο θα σε πω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μολις εφαγα...γεμισε και αλλο το κοιλουμπι...εφαγα και ελαχιστη σοκο....δεν αντεχω πια με τη λιγουρα μου.....εγω που δεν ηθελα τα γλυκα να τα βλεπω..που παντα ετρωγα λιγο φαι τωρα εχω λυσσαξει...

μπου πολυ γελιο εχεις...εγω παλι το μαλλι το εχω αφησει στο ελεος...εχει κατεβει η ανταυγεια...ασε...προσπαθω να κανω μασκα μονο για να το διατηρω υγιες...κατα τ αλλα τιπουτα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Σε ευχαριστω πολυ φυσαλιδα μου,για καθαρισμο εμενα μου ειπαν μετα τη γεννα αλλα ισως να μην ισχυει το ιδιο σε ολους αλλος μπορεινα σου πει οτι δεν πειραζει!!

Γεια σας κοριτσια, ημερα beaute σημερα. Πηγα για μανικιουρ, πεντικιουρ, αποτριχωση, μασαζακι, αχ τι ωραια τι καλα. Αυριο θα παω να χτυπησω κι ενα κομμωτηριακι να ερθω στα ισια μου η γυναικα. Εχω γενεθλια την αλλη εβδομαδα και πρεπει να λαμπωωωωωωωωωω για να μην παθω καταθλιψη που περπαταω και με τα δυο ποδια πια στη δεκαετια των τριαντα.

Για καθαρισμο εμενα μου ειπε ο οδοντιατρος μου οτι δεν κανει, το τελευταιο τριμηνο πριν γεννησουμε και το πρωτο τριμηνο μετα τη γεννα για αποφυγη τυχον μικροβιων. Τωρα αν σας πω οτι καταλαβα, ψεμματα θα ναι...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου σμουτσακι....μπραντ νιου εγινες σημερα δηλαδη;;:D:D:D

το μαλλακι σου ειναι ετσι μακρυ οπως φαινεται στο αβαταρ;

θα ρωτησω την οδοντιατρο μου τι παιζει με αυτο το θεμα γιατι θυμαμαι ετσι αμυδρα οτι καποιο μηνα εγκυμοσυνης δεν κανει να κανεις καθαρισμο γιατι εχει σχεση με καποια νευρα που μπορει να διεγειρει κανοντας καθαρισμο και να σου δημιουργησει συσπασεις...κατι τετοιο θυμαμαι...

tt1c3fef.aspx

Γεια σας κοριτσια, ημερα beaute σημερα. Πηγα για μανικιουρ, πεντικιουρ, αποτριχωση, μασαζακι, αχ τι ωραια τι καλα. Αυριο θα παω να χτυπησω κι ενα κομμωτηριακι να ερθω στα ισια μου η γυναικα. Εχω γενεθλια την αλλη εβδομαδα και πρεπει να λαμπωωωωωωωωωω για να μην παθω καταθλιψη που περπαταω και με τα δυο ποδια πια στη δεκαετια των τριαντα.

Για καθαρισμο εμενα μου ειπε ο οδοντιατρος μου οτι δεν κανει, το τελευταιο τριμηνο πριν γεννησουμε και το πρωτο τριμηνο μετα τη γεννα για αποφυγη τυχον μικροβιων. Τωρα αν σας πω οτι καταλαβα, ψεμματα θα ναι...

smouts θα σε μαλώσω!!! ακους εκεί κατλαθλιψη για τα 30 !!! :tongue:

Εγώ έχω να το λέω ότι είμαι στην καλύτερη 20ετία της ζωής μου!!! Αλλά για το beaute μαζί σου. Τι ωραία αίσθηση ρε παιδί μου... νοιώθεις άλλος άνθρωπος!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου μαμμυ...κανε κατι ευκολο για να φας και ασε τις γαστρονομικες επιτυχιες για αργοτερα...;)

ααααα και εισαι πολυ τυχερη που γυρισες απο τη δουλεια...

εγω πρεπει να περιμενω μεχρι τις 5 +...κλαψ.....και δεν παλευεται παιδια....ιδιως τωρα...ειμαι σε φαση υπνου....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...