Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα.. Γκελυ το δικο μου δεν αποκαλυπτει ακομα το φυλο του αλλα στην αυχενικη ο γιατρος μιλησε μαλλον για αγορι.. απο εξετασεις μετα την αυχενικη δεν εκανα αλλες εμπλεξα με την αποκολληση και γι αυτο ειμαι και εσωκλειστη.. (συν το αγχος).. ενω αιμα ειδα ελαχιστο, εχω παθει φοβια και δεν ξεμυταω απ το σπιτι κι απ το κρεβατι μου. η επομενη εξεταση λοιπον ειναι αμνιοπαρακεντηση στις 5 Φεβρουαριου λογω ηλικιας.. εκει θα φανουνε ολα....

Αγγελα και Αθηνα, ουτε κλωνοποιημενες να ημασταν.. εχω μπει στη 16η βδομαδα και μερικες φορες νοιωθω πονακια ακριβως οπως τα περιγραφετε.. κατω χαμηλα, στο πλαι, ολο το πακετο.. οσο για νευρα, τι να σας πω, κλαιω εδω και 3 ημερες κατι βρηκα και γκρινιαζω και ειμαι τοοοσο νευριασμενη και θυμωμενη που λεω παει, δε μενει μωρο με τετοια συγχυση που νοιωθω.. εκανα υπερηχο πριν λιγες μερες, ησυχασα για λιγο και τωρα μου καρφωθηκε αλλη φαεινη ιδεα, μηπως το μωρο παθει τιποτα απο τα νευρα μου.. κι απο αυπνιες, μια χαρουλα.. καθε βραδυ εχουμε ραντεβου απο τις 3 εως τις 5 τα ξημερωματα, οπου και κανω τις πιο απαισιοδοξες σκεψεις.. αυτα απο μενα σας ειμαι ευγνωμων που μου κανετε παρεα στα αγχη και τις ανασφαλειες μου...

καλημερα κοριτσια.καλα ειστε?νεφελακι ακουσες το μωρακι?αν κουνηθηκε κατι αυτο θα ηταν:tongue:απαντησα στην ερωτηση που ειχες για το κρεββατι

τι νεα εσεις?φιφι περιμενουμε νεαααααααα

Holy Diver

Καλημέρα rosebaby!

Nα σε ρωτήσω,καταρχήν πολύ ωραίο το χρώμα lavanda στο καρότσι.

Μήπως γνωρίζεις αν το χρώμα Moca είναι του 2009?

το πρασινο και το πορτοκαλι σίγουρα ειναι περσινα

το μοκα αν κατάλαβα καλά είναι κατι σαν μπεζ σκούρο

είναι φετινο απο ότι βλεπω στον καταλογο της περεγκο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να μην το μπερδεύεις με το java που είναι και αυτό σε καφέ αποχρώσεις. Την moca δεν την βρήκα στα φετινα.

Ισως δεν μπηκα στο σωστό, μπορείς να μου στείλεις rosebaby την διευθυνση?

Τελικά μόλις ανακάλυψα ότι είναι του 2009, αλλά στο zoom δεν μου άρεσε και πολύ.

Χθες πήγαμε σε ένα κατάστημα της κου κου, το οποίο όμως είναι ολύ μικρό και είχε πολύ λίγα κομμάτια. Είδα ένα της inglesina, το οποίο μάλλον ήτανε αρκετά παλιό και δεν μου άρεσε όσο το plico p3. Φαινότανε αρκετά ψεύτικο μπροστά στης perego. Και λίγο απογοητευτηκα γιατί σχεδόν είχα επιλεξει το zippy free inglesina το εκρου. Η πωλήτρια βέβαια δεν ήρθε να μας εξυπηρετησει, μάλλον έβλεπα παλιο μοντέλο της inglesina με το καινουργιο της perego

υπάρχουν τα περσινα της περεγκο που να προσέχεις έχουν τα λουριά της ζώνης στον λαιμό του μωρού. αν δεις το λεβαντα που είναι σίγουρα φετινό και δεις και ένα ας πουμε πρασινο ή πορτοκαλί που είναι περσινά πρόσεξε πως είναι τα λουριά απο πίσω.

στα καινούργια μοντέλα το έχουν αλλάξει και τα έχουν πιο ανοιχτά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Στο επίσημο site δεν φαίνεται το moca γι αυτό σε ρώτησα, αρχικά και εγώ στο επισημο μπηκα

http://www.pronto.com/mpm/compare/peg-perego-2009-pliko-switch-11500368625

αν λες αυτο το χρώμα είναι στον κατάλογο 2009

δεν νομίζω να έχουν πιο καινούργιο κατάλογο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι ναι είναι σίγουρα του 2009 rosebaby μου και δεν μου άρεσε τελικά.

Εσύ το πηρες στο σπίτι το δικό σου?

Με ποιο κριτήριο επέλεξες το συγκεκριμενο?

νεφελη αυτο το καροτσι που λες τις περεγκο ειναι που και οι 4 ροδες γυρνανε 360 μοιρες?μου θυμιζει το πρωτο μου καροτσι!αν ναι ειναι το μονο καροτσι που γυρνανε ετσι κ οι 4 ροδες/σε ολα τα υπολοιπα γυρνανε μονο οι 2 οι μπροστα.αυτο μου κρατησε 1χρονο.σε σχεση με τα υπολοιπα που κρατουσαν 3-4 μηνες το καθενα...στο τελος εσπασε η μια η πισω η ροδα αλλα μη συγκρινεις με μενα τωρα γιατι εγω δεν οδηγαω κ εβγαινα μερα παρα μερα εξω κ για ψωνια .μενω μιση ωρα με τα ποδια απο το κεντρο κ φορτωνα εκει επανω τα ψωνια του μηνα:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue: μη ρωτας που τα εβαζα ασε!σαν γαιδουρι το φορτωνα:tongue:ο αντρας μου δουλευει 12 ωρες ως τις 12 το βραδυ αρα εγω επρεπε να ψωνιζω.μιλαμε οτι σηκωνε 40 κιλα βαρος μαζι με το μωρο.:rolleyes:λογικο το βρησκω να σπασει μετα απο 1 χρονο οπως κ τα επομενα.τις κικο το εχω 2.5 χρονια κ ακομα ζει κ ειναι ακαιρεο:tongue: βεβαια τωρα για τα ψωνια του μηνα παω με ταξι.πηρα το μαθημα μου.μια περιουσια στα καροτσια εφυγε:twisted: συνολο εχω δωσει περιπου 2000 ευρω για καροτσια!μεταχειρισμενο αυτοκινητο θα επαιρνα:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...