Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!καλα που ανοιξατε το θεμα περι κοιλιας γιατι ειχα πολυ κομπλεξ νομιζα πως το μωρακι μου δεν μεγαλωνει επειδη εχω μικρη κοιλιτσα,εβλεπα και την φιλη μου που εχουμε δυο εβδομαδες διαφορα να εχει μεγαλυτερη και στεναχωριομουν ομως τελικα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο απο οτι λετε και εσεις!!!οσο για τα κιλα εχω παρει εξι μεχρι στιγμης και πειναω συνεχεια δεν χορταινω ευκολα πλεον ουφφφ!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσακια να ρωτησω κατι.. ωρες ωρεες νιωθω κατι γκουνπ γκουντπ οχι μονο σητν κοιλιά αλλά και κάτω... πιο κάτω δλδ΄... μιλάμε γι απολύ γκτουπ σαν να αφηνει καποιος μεσα μου κάτι ελευθερο να πέσει.. τι ειναι αυτο παλι?

dZJip3.png

καλα αποτελεσματα μπουμπου μου!!!!!!!!!και εγω εχω ενα θεμα με τον αιματοκριτη γμτ ....τι ασπαραδι τρωωωωω μπλιαχχχχχ τι κοκκινο κρεατακι ...τι γαλατακι (με τα χιλια ζορια) εκει αυτος!!!Βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν ειχα πανω απο 36 αλλα λεμε τωρα!!!!!!!!!:rolleyes:

σε καμια 10αρια μερουλες πρεπει να παω για την βρωμογλυκοζη και ανατριχιαζω στην ιδεα!!!το λεμονακι τελικα βοηθαειιι:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κι εγω ετσι βανιλιτσα, εχω παθει και μια σιχαμαρα με το κρεας...ουμφρρρ...

Εγω πιο πολυ θεμα ειχα με τα τρυπηματα παρα με τη γλυκοζη...δεν τα παω καλα λεμε με τις συριγγες και αυτη με πονεσε σημερα και τα πηρα της ειπα να μην με πονεσει, ε μου ξεφυγε κι εμενα μια κλωτσιτσα!

Μαρα αυτο το γκτουπ το νιωθω κι εγω πιθανα εινα τα ποδαρακια που κοπανανε κατω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπριος και σταφιδοψωμο.....μιαμ μιαμ....τι μου κανες τωρα ρε μπου....που να τρεξω να βρω...

μαρα εγω αυτα τα γντουπ τα βλπεω ως εξης....με χιουμορ θα μιλησω...:D:Dπαιρνει το μπεμπακι ενα συκωτακι μαμας και παιζει μπαλα...μετα ενα πνευμονακι...και ουτω καθ εξης...βαριουνται και αυτα σε ενα δωματιακι 1χ1....πλακα κανω εεε;;;;αλλα ολες τα χουμε τα γκντουπ...;)

μπαρμπι ειμαστε πολλες που πειναμε συνεχεια...ιδιως σημερα εγω...αλλο πραμα...

βανιλιτσα καλα κουραγια με την γλυκοζη....ωχ μανα μου...δεν το εκανα αυτο με το λεμονι...

Επεξεργάστηκαν by fysalida

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

μαρη μαρα ειναι πανω απο 35 ποντους το μπεμπεκι τωρα....τι θες σε ενα σημειο να νιωθεις μονο τα χτυπηματα;;;;

εγω τωρα κοπανιεμαι ασυστολως κατω απο τον δεξι πνευμονα και νιωθω και κατι κλωτσιδακια ταυτοχρονα κατω αριστερα...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

mallon επειδη εχω καιρο να την δώ εχω χασει τον μπουσουλα της αναπτυξης της και αρα τα χανω η ερμη η μάνα.... ουφφφ ουφφφ ουφφφφ την εχω τρελανει κ εγω την γλυκουλα.. εδώ και 15 μερεσ ολο σε ενταση ειμαι

dZJip3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΤΩΜΑΑΑΑΑ...ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΙΩ ΣΙΔΗΡΟ...ΞΕΧΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΑΧ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΙΛΟΖΑΛΙΖΟΜΑΙ!ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΟΖΗΗΗ !ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΑΟΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΧΑ 38.5 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ..ΑΠΟ 42 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ..ΤΩΡΑ??ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ..MARA ΠΟΛΥ ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕς ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ????

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

μπαρμπι τακουνακι αν δεν εχεις θεματα με μεση ισως να μπορεις να βαλεις...αλλα ο γιατρος μου επιμενει παντα να φοραω χαμηλα και ανετα παπουτσια...ενταξει αν εχεις να πας καπου για λιγη ωρα δε νομιζω οτι θα κανει κακο να βαλεις τακουνακι.

εγω ειμαι συνεχεια με μποτες και αθλητικα...

να κανω και εγω μια ερωτηξη;;;

θελω να παω για καθαρισμο στην οδοντιατρο...ξερετε αν ειναι οκ σε αυτη τη φαση;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...