Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

νεφελη μου τωρα παντως πρεπει να τρωμε οταν πειναμε...για να το ζηταει ο οργανισμος κατι ξερει...μετα θα το ραψουμε...καλα μην φανταζεσαι και πολυ γιατι αν θηλαζεις πρεπει να τρως...δεν πρεπει να κανεις διαιτα...αλλα δεν πειραζει..θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια....και ας ειμαστε και αφρατουλες...στο χρονο πανω που περπατανε θα σου πω εγω πως τα χασεις απο το τρεξιμο που θα κανεις...

ποτε πας γιατρο;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε??

Εγω ξυπνησα πριν καμια ωρα και σε λιγο θα ετοιμαστω να παω να κανω μια γενικη αιματος να δω αιματοκριτη...ειμαι νηστικη και λυσσαω της πεινας...λοοολ

Τωρα που λετε για κοιλιες...καλέ σε λιγο μπαινω 8ο και η δικη μου κοιλίτσα ειναι πολύ μικρουλα, αφου ολοι νομιζουν οτι ειμαι 5-6 το πολύ... βεβαια ειμαι και ψηλη και καμουφλαρετε...

Τι νεα???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημερα και στα νεα φατσακια..

μπου πηγαινε παιδι μου για την εξεταση μη σε πιασει καμια ζαλαδα ετσι αφαγωτη...

μαρα δεν σε φοβαμαι εσενα...δειχνεις να ξερεις να χειριζεσαι δυσκολες καταστασεις....

σας ειπα οτι ξαναφαγα και ακομη δεν νιωθω φουλ....τι ειν τουτο σημερα;;

tt1c3fef.aspx

Καλημερα κοριτσια

Εγω μαλλον δεν εχω παρει καθολου κιλα παρολο ξαπλα , εχω κοιλιτσα στρογγυλη αλλα εχω το αγχος οτι επηδει δεν τρωω πολυ μηπως δεν τρωει και το παιδι .Παντως αυτο μια χαρα ειναι στα κιλα του.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ελα βρε ..τρεμεις τις συριγγες..γυρνα κεφαλακι απο την αλλη..τσιμπι και τελος...

φερι μην εχεις αγχος τρωει το μπεμπακι σου ...βρισκει και τρωει...εσυ ποτε θα ξαναπας γιατρο να σου πει τι θα κανεις;

λοιπον εφαγα μια μπαρα δημητριακων και νομιζω οτι ειμαι οκ....εδω πεφτουν πυροτεχνηματα..χεχεχεχεχχεχε

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

mara ακουσε με καλο μου κολιτσι...

κατι εγραφες χθες οτι θα κατσεις στη δουλεια μεχρι σχεδον τελος...θα φυγεις 10 μερες πριν κατι τετοιο...

μανουλα μου δεν γινεται αυτο....δεν ξερω αλλα εγω ημουν ενα φουσκωμενο μπαλονι που δεν μπορουσε να κουνηθει....και πηρα στην πρωτη εγκυμοσυνη 16 κιλα...εεε οχι και τοσο τραγικ νουμερο...

να πας σπιτ σ....εγω αυτη τη φορα λεω να σταματησω οπως λεει και η ασφαλεια μου 56 μερες πριν....ουφ...θελω το κρεβατι μου λεμε...

tt1c3fef.aspx

Φυσαλιδα εμενα μου εχει πει προς το παρων ηρεμια και ξεκουραση , για να βγω τωρα εξω πολυ δυσκολο .Ισως αμα κλεισω τον 8ο μηνα και μετα .Υπομονη και ας ειναι καλα τι να κανω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα,φιλενάδες μου!!!!!!!!!!!!Εδώ όλα καλά!!!Η μικρούλα μου κλωτσάει,ειδικά όταν της χαλάω τη θέση και την ενοχλώ :) Προχωράμε κανονικά,λίγο η μεσούλα πονάει,όταν κουραζόμαστε λίγο παραπάνω,αλλά τι να κάνουμε,μέσα στο πρόγραμμα!!

Αγγέλα μου,μην ανησυχείς καθόλου με την κοιλίτσα.Παίζει ρόλο ο σωματότυπος και πόση γυμναστική έχεις κάνει στη ζωή σου.Για να καταλάβεις κι εγώ έχω μικρή κοιλίτσα,αλλά το μωράκι μου είναι μεγαλύτερο από την ηλικία του!!Η γνωστή εμβρυοκαρδιολόγος που γνώρισες πρόσεξε ότι είχα τη μικρότερη κοιλιά από όλες τις κοπέλες και μου είπε ότι είμαι πολύ τυχερή,γιατί συνήθως μεγάλη κοιλιά κάνουν οι κοπέλες που έχουν πολύ χαλαρά τοιχώματα κοιλιακά και ανοίγουν εύκολα.Μου είπε επίσης ότι βάζει στοίχημα ότι δεν πρόκειται να κάνω καμία ραγάδα ακόμα και χωρίς χρήση κρέμας!!!Μην ανησυχείς καθόλου λοιπόν!!Το μέγεθος της κοιλιάς δεν έχει καμία σχέση με το μωράκι σου!!

Κορίτσια,έχω βάλει στο μάτι κάτι φορμάκια Paul Frank σε ένα μαγαζί και θέλω να πάω να τα αγοράσω αύριο ή μεθαύριο!!Έχουμε αρχίσει και προγραμματιζόμαστε για το θαυματάκι μας και είμαι πολύ συγκινημένη!!!

γεια σας κουκλίτσες...επεστρεψα - πήγα στους παλιοβρυκολακες μου πηραν αιμα, περασα απο το φουρνο και χτυπησα κ ενα μπριοσακι και μισο σταφιδοφωμο και ισιωσα...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βρηκα κ μαξιλαρι για ητν καρεκλα στο γραφειο μ.... πεταχτηκε μια πιτσιρικα κ μου το πηρε γιατι σημερα ειλικρινα η πλάτη μου ειδικα στα αριστερα και προς τα πάνω με εχει σκισει... καπου κρυωσα μάλλον... νυσταζω σας το ειπα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...