Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΚΑλά ειναι όλα τα λεφτα να βλέπεις τη φατσα του το πρωί - σαν μαστουρωμενος ειναι απο τη νυστα δεν μπορει να ανοιξει τα ματια...

αλλα σκυλια ξυπνανε 7 -8 το πρωι αυτος ξυπναει 10 -11!!!χαχαχαχα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημέρα, καλημέρα!

Τι κάνετε κορίτσια? Ακόμη κοιμόμαστε οι μισές και οι άλλες μισές πάμε δουλειά θα μου πείτε.

Εγώ περιμένω να πάει 9 να φάω, γιατί πήρα το σίδηρο και δεν μπορώ τώρα. Εχω ξελιγοθεί όμως.

καλημερες και απο μενα φιλεναδουλες....

σημερα ειμαι πρωινηηηηηηηη!!!εννοω πως ηρθα πολυ νωρις στην δουλεια για να φυγω και νωριτερα αμ ττι!!!

:P:p

Νεφελακι και γω απο τις 5 ξυπναω καμια φορα απο την πεινααααααααααααααααααααα!!!καλε τι πεινες τραβαμε!!!:oops::oops:απο κιλακια πως παμε???εγω 7 συνολο απο το ξεκινημα!!ελπιζω να μη γινουν 17 αν και το χω χω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στα +9 είμαι Βανιλίτσα μου, να δούμε πως θα πάει. Πλέον προσέχω πολύ τι τρώω, αλλά τους επόμενους 2,5 μήνες δεν ξέρω πόσο θα εκτιναχθεί η κοιλιά.

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα:). Καλά εγώ δεν κοιμήθηκα πάλι χθες (ως συνήθως) γιατι είχα νευρικότητα (ως συνήθως). Εφτιαξα κεικ καρότου, με έπιασε η προκοπή βλέπετε, και τώρα μαλλον θα το τρωω μόνη μου μ ια και ο άντρας μου έχει χοληστερίνη και κάνει διαιτα! Από κιλά έχω πάρει 7 αισίως, από κοιλιά όμως, όχι σπουδαιά πράγματα...Είναι μικρή η κοιλιά μου και έχω αρχισει και φοβάμαι για το παιδι...Μηπως δεν μεγαλώνει αρκετά:confused: Τι να πώ βλέπω άλλες κοπέλες στον έκτο μήνα με κάτι κοιλιές τεράστιες και βλέπω και την δική μου και αναρωτιέμαι...αλλό ένα αγχος...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα Αγγέλα.

Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος της κοιλιάς παίζει από γυναίκα σε γυναίκα και μάλιστα πολλές φορές αρκετά. Μία γνωστή μας με την οποία είμαστε και στην ίδια εβδομάδα, από την αρχή δεν είχε καθόλου κοιλιά σε σχέση με μένα. Και ακόμη και τώρα στον 7ο η διαφορά μας στις κοιλιές είναι μεγάλη. Σε πληροφορώ ότι το μωράκη της βγαίνει μία εβδομάδα μεγαλύτερο από το κανονικό και η δικιά μου τρεις μέρες μικρότερη!!! Οπως ακούς καμία σχέση το μέγεθος τελικά. Και εγώ τις ίδιες ανασφάλειες είχα, αλλά με το καιρό βαρέθηκα πλέον να ασχολούμε με το αν μεγαλώνει ή όχι μια που τελικά δεν σχετίζεται και με την ανάπτυξη του παιδιού.

καλημερα ομορφα κοτιτσακια!!!

τι κανετε;;;

σημερα το πρωι η μπεμπουλα μου εκανε ενα ωραιοτατο γυρισμα που εφερε τα πανω κατω..ενιωσα οτι θα σκιστει η κοιλια μου...παλι τα ποδια της τα πηγε κατω η ζουζου μου μωρε γιατι αρχισε να με κλωτσαει χαμηλα...

εγω ειμαι στα 9 κιλα απο την αρχη με μια κοιλια που αναλογικα με το σωμα μου ειναι μεγαλη...η μπεμπουλα στις μετρησεις βγαινει ακριβως στο μεσο ορο μεχρι τωρα...με μικρες αποκλισεις...εννοειται δεν παιζει ρολο η κοιλια στην αναπτυξη της....

ρε παιδια τωρα εφαγα και παλι πειναω....θα ξαναφαω...:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...