Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν εννοεις αυτες που εχει το trikiklo.com μιας δανεζικης/φινλδανδικής εταιρείας ναι αυτή πήρα... βασικα δνε την πήρα... μου κανει δώρο ολο το δωματιο το Boss Γιατι και για εμένα η τιμή ειναι απλησίαστη

καλύματα βρίσκω στο trikiklo.com, εχει ειδικά για αυτή την κουνια απο την ιδια εταιρεια

Παρεουλα θα τις βαλουμε διπλα διπλα, εγω πηρα την ασπρη. Η κουνια εχει και στρωμα καλε, τι νομιζες?

4Rnfp3.png

NALA ΜΟΥ κι εγω μαζι με τον αντρα μου δουλευω..κι εμεις ξεκινησαμε απο το μηδεν και εχουμε 5 χρονια την εταιρια εμποριο τροφιμων και τωρα εχει παρει και μηχανες ο αντρας μου και φτιαχνουμε χαρτια κουζινας υγειας κλπ..βιοτεχνια δηλαδη..αλλα εχουμε παρει δανεια αρκετα και τα εξοδα ειναι παραααα πολαααα .αλλα το παλευουμε για αναπτυξη να ξελασκαρουμε με την κριση..εσυ απο ποια περιοχη εισαι?κοριτσακια κατα τα αλλα τωρα γυρισα σπιτι..πτωμα παλι.παω για μπανιο και ξαπλα..ουτε να μαγειρεψω για αυριο δεν προλαβα.αχ εσεις ολο βολτουλες μου ειστε..νεφελακι χαιρομαι που μπαινεις παλι στο φορουμ..mara mpoumpouka fairybaby fyssalidoyla smoutsaki dimitroula vanilitsa evaki ελπιζω να μη ξεχασα καμια καληνυχταααααααααααα φιλακιαααααααααααααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

τι εγινε ολεςπηγατε για υπνο ...τωρα που εμεις εχουμε αυπνιες???

Μαρα αμα πας Δημα δεν παιρνεις και καμια καμερα να μπορεσω και εγω να δω τιποτα :D:tongue:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

τι εγινε ολεςπηγατε για υπνο ...τωρα που εμεις εχουμε αυπνιες???

Μαρα αμα πας Δημα δεν παιρνεις και καμια καμερα να μπορεσω και εγω να δω τιποτα :D:tongue:

fairy νομιζω αυτη την κουνια Ηρα που μας ειχες δειξει την ομορφιαρα, την ειχε και live εκει..αν δεν κανω λαθος!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Βρηκα γνωστο στο ΗΡΑ οποτε θα μου κανει καλυτερη τιμη αλλα σε μαγαζι ΗΡΑ .

Το ειδα οτι εχει και εκει .

Διαφημίσεις

και εγω δεν νυσταζω ασε που ξυπναω κατι ωρες για τουαλετα πχ 4,5 και δεν μπορω να κοιμηθω μετα .

Παιρνω και χαπια παλι ξυπναω , μου φαινεται δεν θα κοιμηθω ποτε

και εγω δεν νυσταζω ασε που ξυπναω κατι ωρες για τουαλετα πχ 4,5 και δεν μπορω να κοιμηθω μετα .

Παιρνω και χαπια παλι ξυπναω , μου φαινεται δεν θα κοιμηθω ποτε

κι εγω ξυπναω πολλες φορες το βραδυ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...