Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά αμα σας πω για το δικο μου θα φρικαρετε..

φορουσα 75D και τωρα εχει παει 85F!!!!!!!!!!!!!!!

Xaxa, ακριβώς το ίδιο νούμερο φοράμε Μπουμπούκα, μόνο που εγώ το συνδιάζω με 1,62 ύψος...

ela kale! πολύ καλή τιμή! παιζει site?

εγώ απο έιπλα ειμαι οκ απλά τωρα κοιταω τα διαφορα κοκοψινια και Gadgets. το σαββατο 8α παω μια βολτα απο τον δημα στο κορωπί να δώ

Τιμή βιοτεχνίας. Στο πουθενα είναι βεβαια αλλά πραγματικά αξιζε τον κόπο. Αυτοί έχουν μόνο επιπλάκια, δεν εχουν τα "κοκοψίνια"... το site τους είναι το www.baby-avenue.gr (είναι το κατάστημα που έχει η εταιρία με οοολα τα βρεφικά συν τα επιπλα τους.

Ο Δήμας τι λεει; Αν και εμεις εχουμε κλείσει από τα περισσότερα. Ενα πορτατιφ θελω μόνο και το φωτιστικό. Όλα τα άλλα τα έχουμε βρει και έχουν πέσει οι σπόνσορες-παππουδες-θείοι-φίλοι (ευτυχως!) για την ενίσχυση!

5xPtp3.png PXs5p3.png

o δημας απ οτι μου ειπε η μπουμπου εχει τα πάντα όλα και σε πολύ καλές τιμές και με σουπερ εξυπηρέτηση... 8α σ πω το σαββατο το απογευμα που 8α παω...

ποιο μοντελάκι πήρες?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλά είναι... Αν σκεφτείς ότι με απέλυσαν από τη δουλειά μου λόγω κρίσης 20 ημέρες πριν μάθω ότι είμαι εγκυος, και ευτυχώς που μόλις είχαμε ξεκινήσει δική μας δουλειά, γιατί άνεργη θα την έβγαζα όλη την εγκυμοσύνη.

5xPtp3.png PXs5p3.png

Αστα! Τραβαγα τα μαλλιά μου αρχικα γιατί υπολογίζαμε για ενα διάστημα και στο δικό μου μισθό. Αλλά ως εγκυο ο μοναδικός άνθρωπος που θα με προσλάμβανε θα ήταν ο αντρας μου οπως καταλαβαίνεις! Βασικα όταν αποφασισαμε να ξεκινήσουμε δική μας επιχείρηση και αρχίσαμε να τη στήνουμε από το 0, δεν ξέραμε πως θα πάει αν και το πλάνο ήταν κάποια στιγμή να σταματήσω και να ασχοληθώ με τα δικά μας. Ήρθαν όλα συγκυριακά σε απίστευτο timing... 30 Σεπτεμβρίου απολύθηκα, 2 Οκτωβρίου ξεκινήσαμε τη δική μας δουλεια ΄(κάνουμε χονδρικό εμπόριο ζάχαρης και α' υλών αρτοποϊιας - ζαχαροπλαστικής) και 26 Οκτωβρίου μαθάινω ότι είμαι εγκυος!

5xPtp3.png PXs5p3.png

mia xara to brisko to αντικειμενο! ζαχαροπλαστεια παντα 8α υπαρχουν κ αν συνδυάζετε ποιοτητα και ιτμη μια χαρα 8α βγαινουν τα εξοδα και θα μεινει και κατι σπιτι και στο παιδι..οκ πλουσιοι δεν θα γινουμε ποτε αλλα θα ζουμε αξιοπρεπώς...

dZJip3.png

Ετσι ακριβώς.Δεν είναι το ζητούμενο να γίνουμε πλούσιοι. Να ζούμε αξιοπρεπώς και να μπορούμε έχουμε χρόνο για να ζούμε.

Κάπως έτσι το σκεφτήκαμε κ εμεις, ότι οτι και να γίνει ο κόσμος δε θα κόψει το ψωμί και το γλυκό.

Στην αρχή έφαγα τη φρίκη μου βεβαια... Δούλευα ήδη 12 χρόνια και το να βρεθώ ξαφνικά να δουλεύω από το σπίτι με τρέλλανε. Αλλά μετά ήρθε το μπεμπάκι μας και κατάλαβα οτι ίσως σε αυτή τη φάση να είναι και καλύτερα. Δεν ξέρω αν θα με άντεχε κανεις ΄ξένος με τα νεύρα που είχα στο 1ο τρίμηνο! Τώρα πέρασαν κάπως τα νεύρα αλλά μου έχει μείνει μια απίστευτη αφηρημάδα!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...