Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά αμα σας πω για το δικο μου θα φρικαρετε..

φορουσα 75D και τωρα εχει παει 85F!!!!!!!!!!!!!!!

Και εδώ τραγουδάμε "βρε πως έχεις μεγαλώσει μπεμπα μπεμπα..." (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθω). Οντως παλι καλά που είσαι ψηλη!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Επανήλθα... ο κοσμοτες τα εχει παιξει σημερα... Να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες; (ξερετε τωρα, Μαρα, μπουμπου, ε,μου ριχνετε και 4-5 εβδομαδες η καθε μια!)

Τις 2 τελευταιες μερες ο φασολακης δεν πολυ κουνιεται... Κουνιεται αλλά όχι όπως πριν που κλωτσαγε αβερτα και ολημερις. Τις 2 τελευταιες μερες ισα-ισα που τον καταλαβαινω. Να ανησυχησω;

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

αν και εμενα δραστηριο μωρο καποιες μερες κανα δυο δεν την ενιωθα , φαε λιγο σοκολατα να κουνηθει .Μην αγχωνεσαι ισως και εσυ δεν εισαι ηρεμη .Συνηθως οταν ειμαστε ηρεμες τα νιωθουμε καλυτερα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναλα....οχι...σημασια ειναι να τον νιωθεις... αφου τον νιωθεις όλα καλά... απλά για να μην παρανοήσεις παρε τον γιατρό σου και 8α σε ηρεμησει παραυτα

Βασικα διάβασα καπου οτι από την 24 εβδομαδα και μετα αρχίζουν λεει να κουνιουνται λιγοτερο γιατι κοιμούνται το 90-95% του 24ωρου αλλά σκεφτηκα να το τσεκάρω και με σας.

Και ξέρεις πολλές φορές λεω να πάρω το γιατρό και μετα λεω θα με περάσει για τρελλή... Ασε που αυτές τις 2 μερες πλακωνομαι στη σοκολάτα για να δω αν θα κουνηθεί και μου την εχει βαρεσει γενικότερα...Σοκολάτα-κούνημα-τύψεις, ενας φαύλος κυκλος!! Υπερβολικοοοοοοουυυυυυραααααααα!

5xPtp3.png PXs5p3.png

αν και εμενα δραστηριο μωρο καποιες μερες κανα δυο δεν την ενιωθα , φαε λιγο σοκολατα να κουνηθει .Μην αγχωνεσαι ισως και εσυ δεν εισαι ηρεμη .Συνηθως οταν ειμαστε ηρεμες τα νιωθουμε καλυτερα.

Τι λίγο...εχω φάει τη μιση σοκολατοβιομηχανία...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Τι λίγο...εχω φάει τη μιση σοκολατοβιομηχανία...

ε το αγχωσες το παιδι , χαλαρωσε αυτα νομιζεις οτι δεν νιωθουν τους φοβους μας???

Ξαπλωμενη εισαι ή καθεσαι ??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ε το αγχωσες το παιδι , χαλαρωσε αυτα νομιζεις οτι δεν νιωθουν τους φοβους μας???

Ξαπλωμενη εισαι ή καθεσαι ??

Και ξαπλωμένη και καθιστή το ίδιο είναι... Συνήθως εκανε τα "κολπάκια" του μετά το φαγητό και το βράδυ όταν ξάπλωνα. Σήμερα και χθες κανει ακριβώς τις κινήσεις που έκανε στη 18η & 19η εβδομαδα που τον πρωτοενιωσα. Δηλαδή πολύ σπάνιες και πολύ απαλές.

Σορρυ για το πρήξιμο κορίτσια...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Ας πούμε κάτι άλλο να χαζέψουμε... Περιμένουμε τα επιπλάκια την Παρασκευή και ως χαζομαμα επλυνα σήμερα τα σεντονάκια, παντα και κουνουπιέρα για να ερθουν οι παππουδες να καμαρώσουν... Και αναρωτιέμαι αν η κουνουπιέρα σιδερώνεται γιατί είναι όλιγον τσαλακωμένη. Η μάνα μου με εκραξε βέβαια γιατί μου είπε οτι κάνω τσάμπα κόπο αφού μεχρι να γεννησω θα τα ξαναπλυνω αλλά ήθελα να μοιρίσει το δωμάτιο μωρουδίλα!!

5xPtp3.png PXs5p3.png

xaaxaxxaaxaxax αχ βρε ναλάκι μου τι καλο που εισαιιιιιι! απο που τα πηρεσ τα επιπλα?

Βασικά μας εστειλαν κατι φίλοι που τώρα γέννησαν το 2ο στη βιοτεχνία που φτιάχνει τα adam's bebe. Δεν ξέρω αν εχεις αγοράσει ήδη, αλλά εμείς πήραμε κούνια, στρωματακι και αλλαξιέρα-σιφινιερα, με 600 ευρόπουλα και διαλέξαμε και ότι συνδυασμό χρωμάτων και ζωγραφιάς θέλαμε. Τα ίδια ακριβώς τα είχαμε βρει στο λητω με 1200!!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...