Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχα μπου σε νιωθω... νταξ ειναι κ καλοκαιρι και δνε μπορουμε να χωθουμε σε καμια πυτζαμα//παει..με τα μπουτια οξω! και ζεσταινομαι και ευκολα ρε γμτ!

dZJip3.png

χααχαχχαχαχααχχ fairy! οι αιθεριες! φρρρ φρρρρ φρρρρ φρρρ τα σατεν 8α πηγαινοερχονται στους διαδρομους

Μολις με φανταστηκα με ρομπα σατεν ζωνη να κρεμεται φρφρφρ και ο ορος διπλα χαχαχαχαχα απο παντοφλακια τι λετε ??? μην πειτε για κανα φτερωτο :)οχι τιποτα αλλο θα φευγουν και τα πουπουλα στο περασμα χαχαχαχα.Για σαγιοναρα λετε ???:tongue:

εμενα το στηθος δεν εχει μεγαλη διαφορα και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι .Μονο κατι λευκα ειδα τις προαλλες μαλλον πρωτογαλα ηταν οπως μου ειπε και η μαια.Επισης μου ειπε οτι επηδει ειναι μικρο το στηθος ιεναι πιο ευκολο στον θηλασμο απο οτι τα πολυ μεγαλα και μου εξηγησε το γιατι ..Με το ενα κρατας το κεφαλι του μωρου και με το αλλο το στηθος ..κουραστικο δηλαδη .Ενω μικροτερο στηθος κρατας μονο κεφαλι μωρου.Αυτα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μπουμπου τον αντρα τον δικο σου (μπεμπη)τον κραταω για την κορη μου ....ψηλο τον κοβω !!!!!εκλεισεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

εμενα ηταν απο πριν μεγαλο και μου ελεγαν οι φιλες μου θελουμε να δουμε πως θα γινει αμα μεινεις εγκυος...

χαχαααα

μια φορα στη Λευκαδα μεγαλη παρεα, με το που πατησα το ποδι μου στο νησι αδιαθετησα, και τιγκα το στηθος παλι...

Φοραω μαγιο να παω παραλια, ξεχειλιζε...τους ειχαν βγει τα ματια εξω!!!χαααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εγω παλι στα ιδια , τι γκαστρωμενη τι οχι .μονο το χρωμα αλλαξε στις θηλες !!!!!Ενταξει δεν εχω παραπονο βεβαια αφου στεκεται στο υψος του μια χαρα ειμαι :mrgreen:

Διαφημίσεις

Το στήθος είναι μεγάλη πονεμένη ιστορία...από 75b πήγα σε 85c!!! από το 2ο μήνα!!! Βέβαια από τότε δεν έχει αλλάξει ούτε εχει ραγαδα κι ελπίζω να παραμείνουμε έτσι!!! Ο καλός μου μες την καλή χαρά είναι αλλά του είπα ότι αν δεν επανέλθει στην αρχική τυ κατασταση να ετοιμαζεται για μειωση και ανόρθωση (αν χρειαστεί γιατί μέχρι τώρα στέκει καλά :mrgreen:)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Mara κατσε εκει που καθεσαι γιατι μετα θα θες να βγεις απο το σπιτι και δεν θα μπορεις.

ΑΑΑΑ και θελω φωτος στο fb απο τις φατσουλες ετσι ???

Μαρα εχεις fb???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...