Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σου Ζωουλα καλη εβδομαδα και ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση . Αυριο στις 11 θα παω και ο θεος ξερει ποτε θα τελειωσω με την σκατουλα που δεν γυριζει να την δει ο γιατρος. Εδω εμεις οπως βλεπεις ολη μερα μιλαμε για αγορες για να ξεχνιομαστε!!! Εσυ ζαλιζεσαι γιατι οι εγκυουλες δεν πρεπει να ζοριζονται και εσυ δεν το βαζεις κατω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zwza μου μπραβο κοπελα μου , ποτε περασε ο καιρος ???κοντευεις να κλεισεις τον 6ο???Μπραβο μπραβο....αχ θα μας φυγετε απο το 2ο τριμηνο και θα μεινουμε μονεςςςς.....

βρε κοριτσια βαζετε και κανενα τικερακι .....εγω ξεχναω ποσο ειναι η καθε μια μανουλα και τι μπεμπε εχει και τα κανω θαλασσα καμια φορα με τις ερωτησουλες μουυυυ:!:

φιφακο μου περιμενουμε τα νεα σου αυριο???!!!!!Που θα την κανεις την εξετασουλαααα???Να πανε ολα τελεια κοριτσι μου...ολα τελεια!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

και εγω στο ΛΗΤΩ Θα την κανω , με ποιον γιατρο Φιφι ?

Για την υπογραφη πηγαινε στο παλιο site μπες στην υπογραφη σου και οπως ειναι το τικερακι κανε copy paste στο καινουριο .Εγω ετσι εκανα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fifaki κανε κλικ στο δικο μου η σε καποιο αλλο που σου αρεσει πιο πολυ και μετα μεταφερε το στον πινακα ελεγχου εκει που λεει ΥΠΟΓΡΑΦΗ.Φιλακια πολλα παω στην μαμακα μου για καφεδακι ελληνικο στο τζακακι!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Φιφούλα δώστης και ενα φιλάκι από εμένa. vanilitsa από οτι καταλαβα την δική μου την μπεμπα την έχεις ξεγράψει από νύφη!

rosebaby τι έπιπλα πήρες?

το μωρο μεχρ τι ηλικια κοιμαται στην κουνια?

νεφελη εννοεις το μπεμπε κρεβατακι με καγκελα???κ μεχρι τα 3 χρονια μπορει να κοιμαται.απλα γυρω στον 7ο μηνα που τα μωρα πιανονται κ σηκωνονται ορθια,κατεβαζεις πιο κατω το στρωματακι.

η κορη μου ως τα 2.5 κοιμοταν κ μετα της πηρα κανονικο μονο κρεβατι με προστατευτικο στο πλαι.ξερεις απαυτα που ειναι για να μη πεσει αμα γυρισει.

ο μικρος κοιμαται ακομα σε τετοιο.το καλοκαιρι θα παρουμε κ σαυτον μονο κρεβατι.απλα επειδη πριν τα 2.5 ειναι μικρα κ δε ξερουν οτι αν σκυψουν απο το προστατευτικο μπορει να πεσουν με τα μουτρα στο πατωμα:tongue: γιαυτο μεχρι τα 2-2.5 καλο ειναι να κοιμουνται εκει μεσα.αλλες μαμαδες τ αφηνουν κ ως τα 3.

το βαρος το αντεχει μη φοβασαι.εδω στο κρεβατακι του μικρου μπαινουν μεσα κ τα 2 τα δικα μου και χοροπηδανε:tongue::tongue:

Holy Diver

Αχ βρε κορίτσια είχα πάλι κάτι πονάκια σήμερα, ενώ τις τελευταίες ημέρες αισθανόμουν καλύτερα... (είμαι 16η εβδομάδα). Άλλοτε τα αισθάνομαι χαμηλά δεξιά και αριστερά επιπλέον δε το πρωι μόλις πήγα να σηκωθώ από το κρεββάτι πόνεσα δίπλα και κάτω από τον αφαλό στιγμιαία... Δε θέλω να ενοχλώ όλη την ώρα το γιατρό...Φαντάζομαι ότι αν συμβεί κάτι κακό θα συνοδευτεί και από αιμα....Έτσι δεν είναι; Δε σταματάνε ποτε οι εννοιες.... Αφήστε που προχθές μ' επιασε νευρικός κλονισμός: ουρλιαζα από τα νεύρα μου, δε με αναγνώριζα!!! Μέχρι και ταχυπαλμία με έπιασε.... Μετά φοβήθηκα μήπως είχα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο μωρό...και λούφαξα....Υπομονή μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο γιατρό ώστε να ηρεμήσω για καμια βδομάδα όχι παραπάνω!!!!!

φυσιολογικα ειναι τα πονακια μην ανησυχεις.οπως κ οι σουβλιες κ τα τραβηγματα.ειδικα αν σηκωθεις αποτωμα.οπως ειπα ειχα κ στα 2 παιδια κ ειδικα στο 2ο καθημερινα.σε ολες τις εγκυες γινεται:wink:

Holy Diver

Διαφημίσεις

απο κρισεις αλλο τιποτα...οταν ημουν στο 1ο 6 μηνων μια μερα ξηλωσα ολοκληρη πορτα κ εσπασα 2 τραπεζακια κ αφθονα γυαλικα απο τα νευρα μου:shock::shock:

οι ορμονες βαρανε κοκκινο:tongue:

Holy Diver

Αχ βρε κορίτσια είχα πάλι κάτι πονάκια σήμερα, ενώ τις τελευταίες ημέρες αισθανόμουν καλύτερα... (είμαι 16η εβδομάδα). Άλλοτε τα αισθάνομαι χαμηλά δεξιά και αριστερά επιπλέον δε το πρωι μόλις πήγα να σηκωθώ από το κρεββάτι πόνεσα δίπλα και κάτω από τον αφαλό στιγμιαία... Δε θέλω να ενοχλώ όλη την ώρα το γιατρό...Φαντάζομαι ότι αν συμβεί κάτι κακό θα συνοδευτεί και από αιμα....Έτσι δεν είναι; Δε σταματάνε ποτε οι εννοιες.... Αφήστε που προχθές μ' επιασε νευρικός κλονισμός: ουρλιαζα από τα νεύρα μου, δε με αναγνώριζα!!! Μέχρι και ταχυπαλμία με έπιασε.... Μετά φοβήθηκα μήπως είχα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο μωρό...και λούφαξα....Υπομονή μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο γιατρό ώστε να ηρεμήσω για καμια βδομάδα όχι παραπάνω!!!!!

Αθηνά μου κι εγώ είμαι 16η εβδομάδα και σήμερα ειχα πονάκια και κάτω και στη μέση ενώ εδω και δυο εβδομάδες δεν είχα τιποτα απολύτως...Μεγαλώνει η μήτρα, ας ελπίσουμε δηλαδή ότι είναι αυτό, ετσι λένε οι γιατροι και εμεις τι να κάνουμε ας τους πιστεψουμε. Αν ληταν κάτι κακό οπως λες κι εσυ θα είχαμε αλλα συμπτώματα όποτε μαλλόν αυτό είναι. Οσο για τα νευρα...ασε καλύτερα. Εγω τι να πω με τις αυπνιες? Δε μπορώ να ησυχάσω> Υπάρχουν νυχτες που δεν κλεινω μάτι ουτε μια ώρα...μαρτύριο....:confused::confused::confused::confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Κορίτσια καλημέρα.

Είναι λίγο νωρίς μάλλον για να βρω κάποια.

Χθες το βράδυ έκανα μαθήματα χαλάρωσης στον εαυτό μου και ίσως να άκουσα την μπεμπούλα μου. Κρατώ μια επιφύλαξη και περιμένω να το νιώσω και σήμερα. Μακάρι θεούλη μου να αρχίσει να κουνιέται.

Φιφούλα περιμένουμε τα νέα σου, εύχομαι τα καλύτερα.

kalhmeraaaaa παω στη δουλεια! Φ Ι Φ Α Κ Ι MOY ολα καλα σου ευχομαι !το μεσημερι που θα ερθω θελω να δω ευχαριστα νεα!εσεις οι υπολοιπες ξεκουραστειτε και μαγειρεψτε!σλουρπ!εφω εφτιαξα στις 10 το βραδυ γιουβαρλακια για σημερα !συν ολα τα αλλα εχω και το μαγειρεμα τα βραδια γιατι δεν θελω να τρωμε απεξω!φιλακιααααααα:-P:-P:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

νεφαλακιιιι συγχρονισμος απολυτος!μπραβο η μπεμπουλα σου!εμενα με εχει ταραξει!ειδικα οταν χαλαρωνω απο την ορθοστασια και την κινηση!η οταν πειναει!χα χα χα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...