Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Τιποτα δυστυχως... Εγω ειμαι και πολύ περιεργη με αυτα!!!

Λοιπον ελεγα να παρω juicy φορμίτσες ξερεις αυτες τις εξαλλες και να το παιζω εχω ερθει εκδρομη καλησπέρα σας!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι λίγο ναι...λες και πηγες να γυρισεις τις 9 μιση βδομαδες...χαχαχαχα

εμενα μου θυμιζουν οσα κυκλοφορουν κατι μαγαζια προπολεμικα με ταμπελα νεοτερισμοί Ανθουλα

Διαφημίσεις

Γεια σας,κοριτσάρες!!Ήθελα να μου λύσετε μία απορία!!Μπορεί να το έχετε συζητήσει ξανά και να μου έχει διαφύγει:Πότε θεωρούνται οι κινήσεις και οι κλωτσίτσες του μωρού φυσιολογικές και πότε γίνονται αρκετά συχνές.Αύριο κλείνω την 22η εβδομάδα.Την έχω ακούσει από πολύ νωρίς,αλλά περνάει περιόδους που είναι πολύ ήσυχή και που δίνει το πολύ 4-5 όλη τη μέρη και όχι δυνατές και έρχονται και μέρες που ρίχνει τόσο δυνατές που τρομάζω.Είναι φυσιολογική αυτή η διακύμανση???Για δώστε τα φώτα σας!!!

ο ναι.... κατι ρομπες της θειας μου της λιτσας.. και τα lejaby και τα γνωστα ειναι λιγο ξεκωλικι γι ανοσοκομειο... ουφφ! τι αγχος! μχοθαχοαχθοαθοχοθαχ

Δες σε undercolors benetton ή intimisimi.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλά εμενα τα intimissimi δεν μου μπαινουν καν...κλαψ

ειναι φτιαγμενα για φυσιολογικες γυναικες και οχι για γκαμηλες που ειμαι εγω....

γεια σου new !!!!!!!!

:lol::lol::lol:

γεια σου Μπεμπά! Εμένα μου πήρε δώρο μια φίλη από μπενετον και είναι πολύ καλά. Είμαι 1.65 και φυσιολογική σε κιλά. Παρόλη την ταλαιπωριά της αρχής, το καλό ήταν ότι εχασα 8 κιλά και μεχρι τώρα έχω πάρει μόνο τα 6. Βεβαια μέχρι το τέλος μπορεί να έχω γίνει φοράδα και να μη μου κάνει τιποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εγω απο intimisimi πηρα ή μαλλον μουπηραν ενα ωραιο τιραντακι με δαντελιτσα (ανετο να βγαινει να μπαινει στηθος ανετα) με κολαν δαντελα κατω .Σεξι και οποιος αντεξει .

Κανα νυχτικακι μαλλον για τοτε θα χρειαστουμε με κουμπακια μπροστα .Εχω κατι ρομπες σατεν λετε να κυκλοφορω σαν αιθερια υπαρξη ??:P:p

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Εμενα δεν μου κανει τιποτα γιατι ειμαι 1,82 χωρις παπουτσια και τα boobs μου ετσι οπως εγιναν θα τα ζηλευε η Παμελα τουλαχιστον....χαχαχααααα ...mucca moooooo moooooo!!!

Απο κιλακια καλα ειμαι ακομα νομιζω!!!!!!!!!!!!(αν και μασαμπουκωνω μπορω να πω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...