Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενδοεπικοινωνια πηρε η ξαδελφη μου απο το ιντερνετ ενα πολυ καλο , ακουγεται καθαρα το μωρο χωρις παρεμβολες μολις μαθω μαρκα θα σας πω ,80ευρω το πηρε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ενδοεπικοινωνια πηρε η ξαδελφη μου απο το ιντερνετ ενα πολυ καλο , ακουγεται καθαρα το μωρο χωρις παρεμβολες μολις μαθω μαρκα θα σας πω ,80ευρω το πηρε

Μια και μιλάτε για ιντερνετικες αγορες δεν θυμαμαι αν σας εχω αναφερει το site www.olivers-baby-care.co.uk (μην παρεξηγείτε αν τα εχω ξαναπει...μια ελαφρα αμνησία μ'εχει βαρέσει τελευταία!!) Λοιπόν, το συγκεκριμένο site εχει τα περισσότερα που χρειαζόμαστε σε τουλάχιστον 1/2 τιμή, σε κάποιες περιπτώσεις και στο 1/3. Εμείς πήραμε την ενδοεπικοινωνία, το θερμαντήρα του μπιμπερό και τον αποστειρωτή όλα μαζί 100 Euro, ενώ για τα ίδια ακριβώς θέλαμε από το λητώ 280!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Ναλακι

καλά στο νετ εχει τρελές τιμές αν το ψαξεις...

απλά εγω είπα να βρω κατι εδω Ελλαδα που να τα εχει ολα και με μαζικη αγορα να κερδισω και καλη εκτπωσουλα!! οποτε περιπου μια η άλλη μου ερχεται

ρουχαλακια δεν βρισκω του γουστου μου, αλλα οκ να ναι καλα το νετ ειπαμε!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλα το Λητω δεν ειναι μονο Φαρμακειος, εμενα μου τη σπαει να ειναι φορτικοι και να με αντιμετωπιζουν αλλωτε με αδιαφορία και αλλες φορες λες και ειμαι κινουμενο πορτοφολι

καλα το Λητω δεν ειναι μονο Φαρμακειος, εμενα μου τη σπαει να ειναι φορτικοι και να με αντιμετωπιζουν αλλωτε με αδιαφορία και αλλες φορες λες και ειμαι κινουμενο πορτοφολι

βασικα οι πωλητριες κάνουν κατευθυνόμενη πώληση λόγω στοχοποιησης... με κατανοησες φανταζομαι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

σε κατανοησα λεειιιιιιιιιιιιιιιι, ενα θα σου πω μονο - τους ειχα πελατες!!!!!! αυτο τα λεει ολα!!!χαχαχααααααα

Α, τα πραγματα που πηρα εχουν δωρεαν μεταφορα και εγκατασταση στο σπιτι μου...

εχω κρατησει και ολα τα ψιψιψωνια εκει στο μαγαζι δεν τα πηρα μαζι τους ζητησα να τα παραλαβω μαζι με τα επιπλα και δεχτηκαν αμεσως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...