Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Ισχύει αυτό σωστά? Με τα τεστ ωορρηξίας βλέπεις μόνο την κορύφωση της lh, ούτε αν έγινε ωορρηξία ξέρεις ούτε αν ήταν καλή. Θυμάμαι τα 2-3 χρόνια που προσπαθούσα φυσιολογικά κι έκανα τεστακια έβρισκα πάντα θετικό κι αναρωτιομουν, κάνω κάθε μήνα ωορρηξία? Αποκλείεται..

Στους φυσικούς πάντως που έκανα αργότερα είδαμε πως έκανε κορύφωση η ορμόνη αλλά το ωάριο ήταν ακατάλληλο, σαν να καιγόταν?!

Μία κοπέλα εδώ έκανε πάντα νωρίς ωοληψια,η @Nephele78.

Καλημέρα ! Αυτό ήταν όμως πρόβλημα τελικά ;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποσο ειναι βρε παιδι μου?

και γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ?

ψυχραιμια ,η μειωση του αιματοκριτη ειναι μια αναμενομενη εξελιξη και διορθωνεται,επισης δεν επηρεαζει ουτε το εμβρυο ,ουτε την εξελιξη της εγκυμοσυνης,μονο απο σενα λειπει και αισθανεσαι κουραση και εξανλτηση

ψυχραιμιααααααα

27 εχει φτασει , τι γινεται τωρα με κυνηγαει ο γιατρος να τρωω ασπραδια και κοκκινο κρεας , το βαρεθηκα ομως δεν μπορω αλλο νιωθω οτι τρωω χαρτι πλεον.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Και εγώ είμαι φαν του τρίκυκλου.

Γαμάτω είναι το παρακάτω ρηλαξάκι, αλλά από τιμή είναι τσουχτερό για τόσο λίγο χρόνο που θα χρειαστεί

http://www.trikiklo.com/In_Home/Sleep/Bloom_Coco_rocking_chair_from_wood.html

εμείς τελικά θα παραγγείλουμε τα παρακάτω ραφακια

http://www.trikiklo.com/Childrens_room/Toddlers_furniture/Sebra_bookcases_black_set.html?colour=3

Ρε κορίτσια για πείτε γνώμη, ποιο χρώμα νομίζετε ότι ταιριάζει με τα λευκά έπιπλα???

Πω πω συζητήσεις και αγορές! Να μαστε καλά να βγάλουμε το άχτη μας. Και εγώ από εβδομάδα αρχίζω τις παραλαβές και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.

Μπουμπούκα αποστειρωτή, θήλαστρο (αν πήρες) τι μάρκα? Το κρεμαστό για την κούνια της fisher price ενεργοποιείται με το κλάμα?

Ενδοεπικοινωνία σκεύτεστε? Και αν ναι είδατε κάποια?

Μάρα το κομμάτι της ταπετσαρίας που έκανες, θα το κολλήσεις σε τοίχο ή θα το κάνεις με ξύλο για να μπει σαν κάδρο?

στον τοιχο αγαπη! κεντραρισμενο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Πω πω συζητήσεις και αγορές! Να μαστε καλά να βγάλουμε το άχτη μας. Και εγώ από εβδομάδα αρχίζω τις παραλαβές και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.

Μπουμπούκα αποστειρωτή, θήλαστρο (αν πήρες) τι μάρκα? Το κρεμαστό για την κούνια της fisher price ενεργοποιείται με το κλάμα?

Ενδοεπικοινωνία σκεύτεστε? Και αν ναι είδατε κάποια?

Μάρα το κομμάτι της ταπετσαρίας που έκανες, θα το κολλήσεις σε τοίχο ή θα το κάνεις με ξύλο για να μπει σαν κάδρο?

Νεφελακι,

Αποστειρωτη πηρα NUK γιατι χωραει ολα τα μπιμπερό οτι μαρκα και να ειναι!

θηλαστρο δεν πηρα ακομη σκεφτομαι αν χρειαστω να νοικιασω ενα νοσοκομειακο μου εχει πει η μαια πως κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο τα κοινα της αγορας...

Το περιστρεφομενο ενεργοποιειται με το κλαμα ναι ακαι εχει και τηλεχειριστηριο αν δεν κανω λαθος!

Ενδοεπικοινωνια οχι ακομη ειναι ετσι η διαρρυθμιση που δεν θα χρειαστω μαλλον... αλλα αν δω οτι εχω θεμα θα στειλω τον γκατζετακια ανδρα και θα παρει

!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

α καλα νεφελη αυτα σκεφτομαι να παρω και εγω , μολις πριν εστειλα και μνμ να μου πουν διαστασεις .Ειναι πολυ ομορφα και πρωτοτυπα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Fairy και εγώ μπούχτισα στο κρέασ αλλά με βοηθησε πολύ από τότε που το αύξησα και τρώω σχεδόν καθημερινά.

Σωστά λέει η Γκέλυ ότι την μπουμπού σου δεν την επειρεαζει απλά εσύ εξαντλήσε. Πώτα το γιατρό μήπως και σου αλλάξει το χάπι.

καλα εγω να δεις τι εχω παθει με το τρικυκλο ειναι λιγο τσουχτεροι οι ατιμοι αλλα εχουν πολυ τελεια πραγματα, οταν ειχα παει να π-αρω το καροτσι ειχα χαζεψει!

νομιζω τα ροζ θα επαιρνα εγω μου αρεσουν πολυ

Καλά μόλις είδα το site του Δήμα...:shock::shock::shock:

Τα θέλω όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλέ τι υπέροχα πραγματάκια είναι αυτά???? Κια από ότι είδα από τιμές τύπου Λήτώ μου κάνουν... Θα ξενιτευτώ αλλά θα πάω να δω οπωσδήποτε

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

27 εχει φτασει , τι γινεται τωρα με κυνηγαει ο γιατρος να τρωω ασπραδια και κοκκινο κρεας , το βαρεθηκα ομως δεν μπορω αλλο νιωθω οτι τρωω χαρτι πλεον.

πως σου φαινεται η λυση συκωτι?

εμενα μου το προτεινε η ενδοκρινολογος,συμφωνησε ο γυναικολογος ,το εφαρμοσα και καπως διορθωθηκε

βεβαια εγω βρηκα απο χωριο ,δεν πηρα απο σουπερ μαρκετ

παντως σε καταλαβαινω για το ασπραδι,το περασα οταν εκανα συνδρομο υπερδιεγερσης στην πρωτη εξωσωματικη ,οπου μου ειχε πει να τρωω 4-6 ασπραδια την μερα,για 20 μερες,σιχαθηκα τα αυγα,νομιζω οτι εκανα να ξαναφαω αυγο κανενα τριμηνο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

α καλα νεφελη αυτα σκεφτομαι να παρω και εγω , μολις πριν εστειλα και μνμ να μου πουν διαστασεις .Ειναι πολυ ομορφα και πρωτοτυπα

Τι διαστάσεις τις γράφει αν επιλέξεις τα χαρακτηριστικά. Εσύ ποια σκεύτεσαι και σε τι χρώμα? Εμείς τα οβάλ αλλά με το χρώμα έχω λίγο μπερδευτεί. Μάλλον στο ροζ θα καταλήξουμε αν και τα έπιπλα είναι σε λευκό. Δεν ξέρω ρε γαμώτο, όλο αλλάζω.

καλα εγω να δεις τι εχω παθει με το τρικυκλο ειναι λιγο τσουχτεροι οι ατιμοι αλλα εχουν πολυ τελεια πραγματα, οταν ειχα παει να π-αρω το καροτσι ειχα χαζεψει!

νομιζω τα ροζ θα επαιρνα εγω μου αρεσουν πολυ

Τhanks Μπουμπούκα για την απάντηση. Μήπως τα είδες και από κοντά???

Τα θέλω όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλέ τι υπέροχα πραγματάκια είναι αυτά???? Κια από ότι είδα από τιμές τύπου Λήτώ μου κάνουν... Θα ξενιτευτώ αλλά θα πάω να δω οπωσδήποτε

Ναι τιμες λητω περιπου - αλλα με μια καλη συναλαγη, εκπτωσουλααααααα καλή!;)

αα οκ τωα καταλαβα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...