Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοοοολο αυτο το κατεβατο ηταν 2600 και κατι αν θυμαμαι καλά και με την εκπτωση θα παει 1950?...

και σκεψου οτι κουνια - αλλαξιερα και ολα τα ασορτι σετ της κουνιας ειναι αρκευτα τσιμπημενα σε τιμες λογω οτι ειναι επωνυμου και πιστοποιημενου κατασκευαστη! (pali)

(α, ναι πηρα και επιθεματα στηθους και ομφαλεπιδεσμο για το μπεμπε)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Βρε κοριτσια αγχωθηκα ο αιματοκριτης μου εχει πεσει παρα πολυ τι θακανω ???:cry:

κι εγω πρεπει να κανω μια γενικη αιματος γιατι παντα στα ταρταρα ειναι...

σιδηρο κοριτσακι...

και πολυ μοσχαρι - το κοκκινο κρεας ειναι σωτηριο~

καλά ο δικός μου ουτε βλεφαρο δεν εριξε... την ειχε πεσει στις καρεκλες και επινε καφε και διαβαζε περιοδικα...

μια φορα σηκωθηκε με το ζορι για να ερθει να δει κατι ηλεκτρονικο-βλακειουλες που δεν θελω να μαθω πχ αποστειρωτες και τετοια...

εμενα ,κοριτσια ο αντρας μου οχι μονο δεν εκατσε στο τραπεζακι ,αλλα εχει αποψη για ολα,δεν συμφωνουμε για το σχεδιο του κρεβατιου,και για ενα περιεργο λογο,μου βγηκε και λιγο τσιφουτης,με αυτα τα ψωνια,ενω γενικα δεν ειναι...τι να πεις

εψαχνε κατι καροτσακια noname,δεν χρειαζομαστε μπανακι,μου ειπε :?:???::?:???:

τετοια,κουλα

και που θα το πλενουμε το παιδι,βρε ανθρωπε?

απαντηση:θα το βαζουμε κατω απο την βρυση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλο?!!!?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

και γαμω την οργανωση λεμε! και πολυ καλη τιμη!!!

καλά εχω τρελές λίστες παιδι μου, την ειχα ανεβασει κιολας εδω για να σας βοηθησω να μην πελαγωσετε...

α εκει η κοπελα της βρεφαναπτυξης σου λεει και περιπου ποσες ποσοτητες χρειαζεσαι απο διαφορα μπλιμπλικια...

τη λιστα την εχω απο μια μαμα εμπειρη.. και τσεκαρα οτι η πωλητρια εκει δεν μου φορτωνε παραπανω απο οτι μου ειχε πει η μαμα εκεινη - αρα ανεβηκε στην εκτιμηση μου

εμενα ,κοριτσια ο αντρας μου οχι μονο δεν εκατσε στο τραπεζακι ,αλλα εχει αποψη για ολα,δεν συμφωνουμε για το σχεδιο του κρεβατιου,και για ενα περιεργο λογο,μου βγηκε και λιγο τσιφουτης,με αυτα τα ψωνια,ενω γενικα δεν ειναι...τι να πεις

εψαχνε κατι καροτσακια noname,δεν χρειαζομαστε μπανακι,μου ειπε :?:???::?:???:

τετοια,κουλα

και που θα το πλενουμε το παιδι,βρε ανθρωπε?

απαντηση:θα το βαζουμε κατω απο την βρυση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλο?!!!?

λολ δεν σου βγηκε τσιφουτης βρε γκελάκο μου...απλα δνε ξερουν απ αυτα και τους φαινονται όλα κουλα

dZJip3.png

ποια κουνια του pali πηρες mpoumpou μου???καλα σου πηγαν απο αποψη τιμων!!!βρε θηριο με την μια τα πηρες ολα ???η πηγες κανα 2 φορες???γιατι εμεις που πηγαμε στο Δημα το Σαββατο , κουνια ειδαμε και καροτσακι και κουραστηκαμε ...πιο πολυ εγω.....δηλαδη

ποσο αιματοκριτη εχεις fairy μου???μην ανυσηχεις εγω εχω 31....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μπουμπου ωραια η λιστα σου..πληρης...

το μονο που δεν χρησιμοποιησα ποτε ηταν το θερμομετρο νερου...εντελως αχρηστο..

επισης οτι θηλη μπιμπερο και γενικοτερα μαρκα μπιμπερο ξεκινησετε με αυτην θα πορευτειτε γιατι τα μωρα αν τους παρεις πχ nuk μπιμπερο και μετα τους παρεις chicco..μπερδευονται και δεν θα πινουν το γαλα...σας το λεω γιατι την πατησα και εφταιγε αυτο.

αααα και μην παρετε πολλα σεντονια, μπουρνουζια και φορμακια εξωτερικα...θα σας γεμισουν στο μαιευτηριο με τετοια συγγενεις και φιλοι...

να παρετε ριλαξ, πολυ χρησιμο απο νεογεννητα...υπαρχουν και καποια στην αγορα που εχουν δονηση και ειναι λεει θαυματουργα για τους κολικους...μια φιλη μου σωθηκε με ενα τετοιο...

αν θυμηθω και αλλα θα σας γραψω...

φερι ποσο πηγε ο αιματοκριτης σου;;;και κυριως πως νιωθεις;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

λολ δεν σου βγηκε τσιφουτης βρε γκελάκο μου...απλα δνε ξερουν απ αυτα και τους φαινονται όλα κουλα

ναι μαλλον ετσι ειναι,ας μην τον αδικω κιολας γιατι,αν δεν ασχολιοταν και καθολου παλι θα με πειραζε:tongue::tongue::tongue:

μιλησα με τον γιατρο,τελικα το μουδιασμα στα χερια ειναι απο κατακρατηση υγρων,πρεπει να κοψω τελειως το αλατι,και να παρακολουθω την πιεση μου

αυτα τα γνωστα δηλαδη

τιποτα απο τα φαγητα δεν ευχαριστιεμαι πια,ολα μου φαινονται χαλια...

τρωω μονο επειδη πειναω πολυ...και χαρες ο μπεμπης μετα το φαγητο :wink: :wink:

Μαρουλακι αυτη ειναι η ολοκληρωμενη λιστα με τα ψιψιψωνια και τις συμβουλες εκεινης της κοπελιτσας - μαμας!!!

Εμενα μου λειπουν καποια τα εχω αφησει επιτηδες γιατι θελω να το ψαξω λιγο παραπανω!

Πράγματα για μωρό

-Κορμάκια (τα εσώρουχα του παιδιού): τουλάχιστον 15, καθώς θα τα αλλάζεις πολύ συχνά (εάν γεννηθεί καλοκαίρι ακόμα περισσότερα, γιατί δεν θα φοράει τίποτα άλλο). Προσωπικά τα έχω πάρει κοντομάνικα, αλλά έχω και 3 μακρυμάνικα, μήπως χρειαστούν. Αμάνικα δεν της φόρεσα καθόλου, ούτε το καλοκαίρι, γιατί με το aircondition θα κρύωνε (φυσικά και το καλοκαίρι που φοράει μόνο κορμάκι όταν κοιμάται, πρέπει να είναι σκεπασμένο το μωρό, εφόσον υπάρχει aircondition).

-Φορμάκια: τουλάχιστον 15 (εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα πετσετέ και τα βελουτέ και θεωρώ σαφώς καλύτερα τα βαμβακερά. Στο mothercare μου αρέσει πολύ η ποιότητα αν και δεν έχουν πολλά σχέδια, ενώ στο prenatal που έχει σχέδια δεν βρίσκω καθόλου πρακτικό το ότι κουμπώνουν από πίσω και το ότι έχουν γιακά από μπροστά, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει το παιδί όταν είναι μπρούμητα).

-Καλτσάκια (τα νεογέννητα πρέπει να φοράνε καλτσάκια ακόμα και το καλοκαίρι!): 5 ζευγάρια είναι αρκετά

- Εάν είναι χειμώνας, φόρμα εξόδου για τις βόλτες σας

-Σκουφάκι βαμβακερό για μετά το μπάνιο, αν το σπίτι δεν είναι πολύ ζεστό και για τις εξόδους μέσα από την φόρμα εξόδου, αν έχει περισσότερο κρύο

- Υπνόσακος (την κουβερτούλα και δεν την συνιστούν οι γιατροί μέχρι να μεγαλώσει το παιδί και θα ξεσκεπάζεται συνεχώς!! Αυτό είναι όμως ρίσκο γιατί δεν ξέρεις αν το παιδί θα το θέλει . Πχ η δικιά μου δεν τον αντέχει οπότε η λύση ήταν ένα φορμάκι fleece που την κρατάει ζεστή και εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ!)

- Σεντόνια: τουλάχιστον 4 κατωσέντονα. Το πανωσέντονο είναι μόνο για εφέ καθώς και να το βάλεις δεν θα μείνει για πολύ στη θέση του! Εγώ προσωπικά προτιμώ τα σεντόνια με το λάστιχο για να πιάνουν καλά στο στρώμα και να μην φεύγει όταν αρχίσει να το τραβάει.

- Ένα αδιάβροχο σεντόνι που πιάνει επίσης με λάστιχο στο στρώμα και αποφεύγεις να βραχεί το στρώμα από διαρροές τις πάνας ή κυρίως από τυχόν εμετό ή σάλια (τα σεντόνια που βρέχονται τα αλλάζουμε, το στρώμα τι το κάνουμε;;:wink:

- Πάντα, για να μην χτυπάει στα κάγκελα του κρεβατιού. Αναλόγως με το πόσο ζωηρό είναι το παιδί κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείς και δεύτερη, αλλά όταν μπορεί να το πιάσει και να σηκωθεί (ή να καθίσει μόνο του) πρέπει να βγει, γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν σκαλοπάτι για το κενό!!

- Κουβερτούλα και σεντονάκι για το καρότσι, αλλά και για να μπορείς να την τυλίξεις με αυτά αν κάποια στιγμή το χρειαστείς.

- Σελτεδάκια: πανάκια που είναι αδιάβροχα από την μία και πετσετέ από την άλλη. Χρησιμεύουν είτε στο σπίτι πχ σε έναν καναπέ που θα ακουμπήσετε το παιδί

- Σαλιάρες. Εγώ προσωπικά προτιμώ τις πετσετέ που είναι διπλές, ώστε να είμαι σίγουρη πως δεν βρέχεται η μικρή, γιατί οι λεπτές υφασμάτινες που αγόρασα βρέχονται τόσο πολύ που βρέχεται και η ίδια.

- Μικρές πετσετούλες για τον ώμο, όταν ρεύεται το μωρό, για να σκουπίζετε το προσωπάκι του. Εγώ έχω πάρει 10 και είναι μια χαρά!

Πετσέτες μεσαίου μεγέθους για το τοπικό πλύσιμο όταν αλλάζουμε πάνα (4 πιστεύω πως είναι αρκετές)

- (4) Μπουρνουζοπετσέτες ή και απλές μεγάλες πετσέτες για μετά το μπανάκι του να το τυλίγουμε να μην κρυώσει… άσε που είναι γλύκες εκεί μέσα

- Σφήνα: Η σφήνα βολεύει για να μένει το παιδί στο πλάι όπως λένε οι γιατροί. Εγώ δεν την χρησιμοποίησα πολύ γιατί την νευρίαζε!

- Εάν δεν θέλεις να αγοράσεις ολόκληρη αλλαξιέρα (όπως εγώ που είχα και κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο της), παίρνεις μόνο το πλαστικό, το οποίο και τοποθετείται πάνω στο κρεβάτι ή όπου είναι να αλλάξεις το παιδί και βολεύει περισσότερο από το να βάζεις σελτεδάκια γιατί καθαρίζεται απλά με ένα σφουγγαράκι (εγώ βάζω και λίγο detol που είναι ειδικό για αλλαξιέρες και επιφάνειες φαγητού)

- Κρέμα για το σύγκαμα. Η penaten είναι μια κρέμα που έχει μεγαλωσει γενιές και γενιές αλλά την βρίσκω πολύ συμπαγή και δεν καθαρίζεται εύκολα. Η bepanthol είναι σχετικά πιο καινούρια (όσον αφορά τα συγκάματα) και είναι πολύ απαλή και κάνει καλή δουλειά. Η sudocrem είναι επίσης παλιά (πάνω από 70 χρόνια) και δυνατή οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείται σε περίπτωση αρχής συγκάματος ή συγκάματος.

- Φυσιολογικό ορό για την μυτούλα του καθώς και μια συσκευή για να βγάζεις τις μυξούλες.

- Αφρόλουτρο.

- Κρέμα ενυδατική για να μην ξεραθεί το δερματάκι του μωρού. Θα βάζεις κρέμα κάθε φορά μετά το μπάνιο.

- Βούρτσα, χτένα προαιρετικά και το ψαλιδάκι

- Μobile ή αλλιώς περιστρεφόμενο. Μπορεί στην αρχή να μην δίνει σημασία αλλά η μουσική και τα φώτα θα το ηρεμούν. Όταν αρχίσει να το προσέχει τότε θα γίνει ο καλύτερός του φίλος!

- Εάν δεν αγοράσεις μπανάκι-αλλαξιέρα τότε για μπάνιο, μια απλή λεκάνη που βρίσκουμε και στα super market είναι ότι καλύτερο. Εγώ αγόρασα μια μπανιέρα της Fisher Price και από την αρχή ούτε το μαξιλάρι της άρεσε οπότε το βγάλαμε αμέσως και σύντομα δεν χωρούσε!! Ότι και αν αγοράσεις να έχει ψηλά τοιχώματα για όταν αρχίσει να χτυπάει χέρια και πόδια γιατί τα κάνει όλα μούσκεμα!

-Πιπίλες εκτός και αν δεν θέλεις να μάθει σε αυτήν.

-Μπιμπερό: Εάν δεν πρόκειται να θηλάσεις, τουλάχιστον 6 (όσα και τα βασικά ταίσματα). Αρχικά εγώ αγόρασα μόνο μικρά και μετά από 3 μήνες πήρα και μεγάλα. Από chicco και Nuk προτιμώ της Nuk με θηλή από καουτσούκ. Θεωρώ πως οι θηλές της nuk έχουν πολύ καλύτερο σχεδιασμό. Όσο για το υλικό της θηλής, το παιδί θα σε οδηγήσει αν προτιμάει το λάστιχο (καουτσούκ) ή τη σιλικόνη. Επίσης επειδή μπορεί να χρειαστεί και κάποιο ρόφημα πχ για τους κολικούς, πάρε και 2 μεγάλα. Στην αρχή προτιμάμε τα anti colic μπιμπερό.

-Αποστειρωτής: Για τους πρώτους 6 μήνες θα αποστειρώνονται μπιμπερό και πιπίλες οπότε χρειάζεσαι έναν αποστειρωτή που να τα χωράει. Συνήθως αγοράζουμε αποστειρωτή της ίδιας μάρκας με τα μπιμπερό για να είναι σίγουρο ότι θα χωράνε.

-λαβίδα – τσιμπίδα για τον αποστειρωτή, εάν δεν περιλαμβάνεται στο κουτί με τον αποστειρωτή.

-Proderm για το πλύσιμο των μπιμπερό (υπάρχει σε όλα τα super market)

-Βούρτσα καθαρισμού για μπιμπερό και θηλές

-Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό στο ψυγείο όπου κρατάει η αποστείρωση για 24 ώρες

-Θερμαντήρας: Αυτό είναι για μένα σωτήριο!! Αγόρασα έναν της nuk με θερμοστάτη και βάζω μέσα το μπιμπερό και έχω πάντα ζεστό νερό έτοιμο για γάλα ή κρέμα. Επίσης έχω αγοράσει και έναν θερμαντήρα αυτοκινήτου από το cosycorner για να έχω όταν λείπω από το σπίτι

- Δοσομετρητής γάλακτος. Είναι δοχεία για γάλα σκόνη ώστε να παίρνεις μαζί σου όταν λείπεις από το σπίτι. Η nuk έχει ένα υπέροχο σετ με τρία κουτάκια που κουμπώνουν μεταξύ τους και μπορείς να πάρεις το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί.

Ίσως χρειαστείς ενδοεπικοινωνία, ένα φωτάκι νύχτας για να μπορείς μέσα στη νύχτα να το ταϊζεις και να το αλλάζεις χωρίς να ανάβεις το φως του δωματίου που θα το ενοχλήσει καθώς και ένα θερμόμετρο – υγρόμετρο δωματίου και θερμόμετρο νερού για το μπάνιο του. Και ο κανόνας είναι πως πάντα τα ρουχάκια του παιδιού τα παίρνουμε μεγαλύτερο νούμερο!

Πω πω συζητήσεις και αγορές! Να μαστε καλά να βγάλουμε το άχτη μας. Και εγώ από εβδομάδα αρχίζω τις παραλαβές και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.

Μπουμπούκα αποστειρωτή, θήλαστρο (αν πήρες) τι μάρκα? Το κρεμαστό για την κούνια της fisher price ενεργοποιείται με το κλάμα?

Ενδοεπικοινωνία σκεύτεστε? Και αν ναι είδατε κάποια?

Μάρα το κομμάτι της ταπετσαρίας που έκανες, θα το κολλήσεις σε τοίχο ή θα το κάνεις με ξύλο για να μπει σαν κάδρο?

Βρε κοριτσια αγχωθηκα ο αιματοκριτης μου εχει πεσει παρα πολυ τι θακανω ???:cry:

ποσο ειναι βρε παιδι μου?

και γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ?

ψυχραιμια ,η μειωση του αιματοκριτη ειναι μια αναμενομενη εξελιξη και διορθωνεται,επισης δεν επηρεαζει ουτε το εμβρυο ,ουτε την εξελιξη της εγκυμοσυνης,μονο απο σενα λειπει και αισθανεσαι κουραση και εξανλτηση

ψυχραιμιααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...