Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα κοριτσια ...τι μου κανετε σημερα???εγω μολις εκατσα να ηρεμησω λιγακι γιατι απο το πρωι δεν......δεν σας λεω δεν!!!!

αντικαταστατρια στην δουλεια δεν βρισκουν για να παρω και γω την αδειουλα μου σε 20 μερουλες περιπου...(θα παρω και απο την κανονικη μου κανα 2 βδομαδες)....παει αυτο...να μας πληρωσουν εχουν κανα 5αμηνο λογω κρισης ααααααααααα τα νευρα μου και μενα!!!!

ευτυχως που υπαρχετε και σεις και τα λεω καπου!!!!

barbie μου καλωσορισες στην παρεουλα μας και υπομονη...περνανε οι μερουλες αρκει να ειναι καλα τα μπουμπουκια μας!!!Η fairy μας εχει αρκετες βδομαδουλες ξαπλα αλλα η μπουμπου της την αποζημιωνει καθημερινα!!!!!

εγω βρε κοριτσια ξυπναω καθε μερα κατα τις 3-4 και ειμαι πολυ ιδρωμενη αφου αναγκαζομαι να αλλαζω φανελακι ...τοσο πολυ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας και απο μενα κοριτσια ...τι μου κανετε σημερα???εγω μολις εκατσα να ηρεμησω λιγακι γιατι απο το πρωι δεν......δεν σας λεω δεν!!!!

αντικαταστατρια στην δουλεια δεν βρισκουν για να παρω και γω την αδειουλα μου σε 20 μερουλες περιπου...(θα παρω και απο την κανονικη μου κανα 2 βδομαδες)....παει αυτο...να μας πληρωσουν εχουν κανα 5αμηνο λογω κρισης ααααααααααα τα νευρα μου και μενα!!!!

barbie μου καλωσορισες στην παρεουλα μας και υπομονη...περνανε οι μερουλες αρκει να ειναι καλα τα μπουμπουκια μας!!!Η fairy μας εχει αρκετες βδομαδουλες ξαπλα αλλα η μπουμπου της την αποζημιωνει καθημερινα!!!!!

εγω βρε κοριτσια ξυπναω καθε μερα κατα τις 3-4 και ειμαι πολυ ιδρωμενη αφου αναγκαζομαι να αλλαζω φανελακι ...τοσο πολυ!!!

re φιλεναδα ελεος! 5 μηνες απλήρωτοι?? σε τι κλάδο απασχολήσαι?? σε οτι αφορά στην αντικαταστάτρια.. ε ειναι προβλημα οτυς μαναρι μου τι αλλο να κανεις εσυ

κατσε αραξε και χαιδεψε τον μπεμπη σου και ολα καλα...

ακους εκει... ενα 5μηνο απληρωτη!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

dZJip3.png

aloooo Και πάλι!

και εγω μουδιάζω στα δεξια η αριστερα αναλόγως σε ποια θεση κοιμαμαι περισσοτερο... φανταζομαι οτι 8α ειναι κάτι το λογικο κ φυσιολογικό Ne c est pas?

σε οτι αφορά στις αγορές ΟΙΜΕ και εγώ τα θέλω όλα! Μπου2 μου ευχαριστημένη απο δήμα?? εχεις καμιά φωτό ένα κατιτιτίς? εχει site Ο κυριουλησ?

μαρα,κι εγω πηγα στον δημα,καλο το site δεν λεω αλλα αμα πας εκει,και σε οποιο μαγαζι δηλαδη,τα θες ολα βρε παιδι μου,και δεν εχει σχεση η εικονα που εχεις απο το νετ με την εικονα που σχηματιζεις αμα πας εκει...ξεμυαλιζεσαι......

οταν μπορεσεις να πας θα με θυμηθεις

εγω παιδια στον δημα ειδα κατι που δεν μου το εδειξαν στα λητω,το στρωμα της bayer....ειναι η νεα γενια στρωματων μνημης,που προσαρμοζεται στο σωμα του ανθρωπου με την θερμοτητα και βγαζει το σωμα....ειχα κοιμηθει σε ενα τετοιο στην ελβετια...δεν θες να σηκωθεις...και οταν βρεις την θεση σου δεν θες και να αλλαξεις πλευρο...κορυφαιο

οταν με το καλο κανω τα ψωνια μου δεν ξερω τι αλλο θα παρω απο τον δημα,αυτο ομως θα το παρω σιγουρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλημέρα κοριτσάκια...

Αχ τι έχω πάθει τις τελευταίες νύχτες... 4 η ώρα γαρίδα το μάτι :shock:. Στις 7-7.30 που πρεπει να πάω δουλειά με ξαναπέρνει ο ύπνος!!! Τι θα κάνω??? Πάλι τη σκαπούλαρα από τη δουλεια και σήμερα αλλά δε γίνεται και συνέχεια!

Νεφέλη όσο προχωράν οι εβδομάδες θα ακούς λιγότερο το μπεμπε. Διάβασα ότι κοιμούνται το 90-95% της ημέρας και όσο μεγαλώνουν, που λιγοστεύει ο χώρος στην κοιλιά μας, σταματάνε να κλωτσάνε τόσο και θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε μόνο "γυρίσματα".

Δήμητρα κουράγιο, καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς και σε θαυμάζω που τα βγάζεις πέρα και με 2 παιδιά!!!!!!!

Εγώ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! Δεν κρατιέμαι άλλο...:confused:.

αφενος δεν βολευεσαι πουθενα να κοιμηθεις... αφετερου ειναι και το άγχος.. δοκίμασε να βολευτε΄ς ΠΟΛΥ κοντά σοτν άντρα σου και να σε χαιδευει λιγο.. εμενα με βοηθάει πραγματικα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ:mrgreen::mrgreen:

μαρα,κι εγω πηγα στον δημα,καλο το site δεν λεω αλλα αμα πας εκει,και σε οποιο μαγαζι δηλαδη,τα θες ολα βρε παιδι μου,και δεν εχει σχεση η εικονα που εχεις απο το νετ με την εικονα που σχηματιζεις αμα πας εκει...ξεμυαλιζεσαι......

οταν μπορεσεις να πας θα με θυμηθεις

εγω παιδια στον δημα ειδα κατι που δεν μου το εδειξαν στα λητω,το στρωμα της bayer....ειναι η νεα γενια στρωματων μνημης,που προσαρμοζεται στο σωμα του ανθρωπου με την θερμοτητα και βγαζει το σωμα....ειχα κοιμηθει σε ενα τετοιο στην ελβετια...δεν θες να σηκωθεις...και οταν βρεις την θεση σου δεν θες και να αλλαξεις πλευρο...κορυφαιο

οταν με το καλο κανω τα ψωνια μου δεν ξερω τι αλλο θα παρω απο τον δημα,αυτο ομως θα το παρω σιγουρα...

axa...καλη φαση αυτο το στρώμα.. να ρωτησω όμως κάιτ.. εμενα η κουνια-κρεββατι ειναι οβάλ... παίζει καμια μετατρο΄΄η άραγε?? το σημείωσα ήδη στη λίστα μου

dZJip3.png

kale Ο καταλογος του εχει μονο λογοτυπα απο τις συναργαζομενες εταιρίες... Merde!@

hello κοριτσαρα...

βασικα δεν ειναι και πολυ εξυγχρονισμενο το site - αλλα εχει αρκετη ποικιλια σε κουνιες και διαφορα ψιψιψωνια εχει την ποικιλια του λητω αλλα ειναι πολυ πιο ανθρωπινα και ζεστα και επισης αν παρεις πολλα πραγματα σου κανουν και πολυ καλη εκπτωσουλα....χιχιχιχι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

axa...καλη φαση αυτο το στρώμα.. να ρωτησω όμως κάιτ.. εμενα η κουνια-κρεββατι ειναι οβάλ... παίζει καμια μετατρο΄΄η άραγε?? το σημείωσα ήδη στη λίστα μου

μπορει να βγαινει και οβαλ μικρη μουυυυυυυυ...

κι εγω για οβαλ κουνια ειχα επιλογη (μια απο τις 3 επιλογες μου αλλα τελικα πηρα παραλληλογραμμη)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

eeee συνηθως τα στρωματα ειναι παραλληλογραμμα ετσι δεν ειναι? πς 8α το χώσω στην οβαλ κουνια?

κοιτα αυτο το στρωμα θα μπορουσε και να κοπει γιατι ειναι ενα εξελιγμενο αφρολεξ,οπτικα

το θεμα ειναι αν θα βρεις καλυμα οβαλ για το στρωμα

δεν ξερω θα πρεπει να το ρωτησεις....

μην μου πεις οτι πηρες εκεινη την φανταστικη κουνια που ειναι εκρου χωρις σχεδιακια και κανει χιλια κατι ευρω...?...?

αυτη θα την ηθελα πολυ αλλα μου πεφτει πολυ ακριβη

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ

κοιτα αυτο το στρωμα θα μπορουσε και να κοπει γιατι ειναι ενα εξελιγμενο αφρολεξ,οπτικα

το θεμα ειναι αν θα βρεις καλυμα οβαλ για το στρωμα

δεν ξερω θα πρεπει να το ρωτησεις....

μην μου πεις οτι πηρες εκεινη την φανταστικη κουνια που ειναι εκρου χωρις σχεδιακια και κανει χιλια κατι ευρω...?...?

αυτη θα την ηθελα πολυ αλλα μου πεφτει πολυ ακριβη

αν εννοεις αυτες που εχει το trikiklo.com μιας δανεζικης/φινλδανδικής εταιρείας ναι αυτή πήρα... βασικα δνε την πήρα... μου κανει δώρο ολο το δωματιο το Boss Γιατι και για εμένα η τιμή ειναι απλησίαστη

καλύματα βρίσκω στο trikiklo.com, εχει ειδικά για αυτή την κουνια απο την ιδια εταιρεια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...