Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κοριτσια ειδα που γραφατε για διακοπες .......ανυπομονωωωωωωωω και μαλλον θα θηλασω γιατι αρχισε να βγαζει υγρο το στηθος μου :D μετα στεγνωνει και γινεται ασπρο.:cool:

γραμμη δεν εχω βγαλει ακομα αλλα η κοιλια ειναι πιθηκου πλεον:tongue: δεν ειχα ποτε τριχες τι εγινε τωρα , τελικα το μωρο δεν θα εχει μαλλια γιατι ολες τις τριχες τις πηρε η μαμα :rolleyes:

Ασχετο επισης εχθες δεν κοιμηθηκα ειδα οτι γενναω :?και μετα εψαχνα για ταπετσαριες ...τι αγχος και αυτο ουφ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την Γκελυ μας...συγχαρητηρια για τον παιδαρο!!!

Δεν καταλαβα ομως απο που συμπαιραναν αυτο για την προεκλαμψια ??εχεις πιεση???

και γω Νεφελακι μου 29 ειμαι αλλα στις εποχες που ζουμε και τα τροφιμα που τρωμε ολα ειναι .....Παρολαυτα συγχαιρω τις κοπελες που κανουν μωρακια πολυ πιο μικρουλες απο εμας και ειναι καλητερα!!!Για παραδειγμα η ξαδερφη μου τα εκανε και τα δυο σε ηλικια 22-23 και ουτε σαγχαρο ουτε πιεση ...ουτε τιποτα!!!Παιζει ρολο οσο να ναι!!

γεια σου βανιλιτσα

εκανε dopler στις αρτηριες της μητρας και το βρηκε

το ειδαμε και μεις-εκει που στο dopler του μωρου δεν υπηρχε κανενα κενο και ηταν αρμονικοι οι χτυποι,στης μητρας υπηρχε ενα χασιμο,τικ,τικ......τικ,καταλαβες?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλημερα καλημερα!!!!

ολες καλα;;;

γκελυ μπραβο για τα καλα αποτελεσματα...ποσων εβδομαδων εισαι και ποσο βαρος εχει ο μικρουλης;;;εμεις στην β επιπεδου στην 21 εβδομαδα ακριβως ειμασταν 381 γραμμαρια..μια χαρα μου ειπε ο γιατρος...τωρα στην 25 εβδομαδα παλι ακριβως ειμασταν 780 γρ...

βρε μηπως ειμαστε μικρουλια;καλα μας ειπε ο γιατρος βεβαια...

εγω την κορη μου την πρωτη την εκανα στα 30, τωρα στη δευτερη κορουλα ειμαι 33....πως μεγαλωσα ετσι;;;

νεφελακι χαιρομαι που σε βλεπω ανανεωμενη!!!!!

γεια σου και σενα φυσαλιδα

το πρωι δεν μπορουσα να απαντησω ,επρεπ να φυγω σε εξωτερικες δουλειες,sorry

ειμαι στην 23 εβδομαδα και ο μπεμπης ειναι 500 γρ

ο γιατρος ειπε οτι ειναι πανω απο το μεσο ορο....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Καλησπερ και απο μενα κοριτσια την πεμπτη παω για β επιπεδου και ενα αγχος το εχω η αληθεια ειναι ουφφφ!!!Εγω ακομη δεν εχω δει τιποτα για το δωματιο γιατι ειμαι ξαπλα και θα κριθει απο τον β αν σηκωθω η οχι αλλα τι να κανω περιμενω πως και πως για να μπορω να ψαξω και εγω για το μωρακι μου!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρα μυο υπομονη ολα θα πανε καλα, χαζεψε απο το νετ πραγματακια και θα πας με το καλο να τα δεις και απο κοντα, εγω οταν πηγα ειχα ηηηηηηηηηδη κανει το ψαξιματακι μου στο ιντερνετ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

fairy εγώ πάλι..καμια σχεση με λευκο υγρο και κλπ κλπ....

σε οτι αφορά στια ταπετσαρίες.. τι ψάχνεια ακριβώς καλο μ?

Ψαχνω να βρω να ταιριαζει με τα επιπλα , βρηκα μια μπορντουρα αλλα συνδιαζεται με ταπετσαριες καρδουλες ...λιγο υπερβολικο .Μετα μου εστειλε μια φιλη κατι ωραιες και πιο ποιοτικες αλλα δεν πανε τοσο με τα επιπλα.Γμτ ειναι δυσκολο να τα βλεπεις απο το ιντερνετ.

barbie γιατι εισαι ξαπλα ? εγω ειμαι ξαπλα απο την β και μετα :cry:πικρα.Τι εχεις αγορακι ή κοριτσακι ? .Καλη επιτυχια σου ευχομαι στην εξεταση

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Λοιποοννννννννν. Ξερετε μια σοφη λαϊκη παροιμια που λέει: Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο?

Λοιπον, με βρηκε στο facebook ο πρωην μου, αυτος που τα ειχα πριν απο τον αντρα μου για 3 χρονια. Μιλαμε με ειχε χωρισει με τον χειροτερο τροπο - κοινως με ειχε στειλει χωρις λογο. Κοντεψα να πεθανω απο τη στεναχωρια μου τοτε.

Ε μου ευχηθηκε τη μια, με χαιρετησε την αλλη, μου μιλησε την παράλλη, εγω εντωμεταξυ κυρια παντα του μιλουσα, ε λεω περασμενα ξεχασμενα, 10 χρονια εχουν περασει, μικρα παιδια ημασταν ακομα τοτε (τουλαχιστον εγω), εδωσα τοπο στην οργη.

Και σημερα με βρισκει στο chat και τι μου λεει?

Οτι βλεποντας τις φωτο μου, διαπιστωσε οτι εχει μετανοιωσει για τοτε και οτι θα ηθελε πολυ να ηταν στη θεση του αντρα μου τωρα.

ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα μεγαλε. Να σας πω την αληθεια πηρα μια ικανοποιηση, αλλο να σας λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smouts,

νομιζω πραγματοποιησες το ονειρο της καθε αδικημενης γυναικας...Αντε ρε τον τυπο,τωρα εβαλε μυαλο εεε???Πριν δεν ηξερε μωρε το καϋμενο!!!Δεν τον χαλασεεεεεεε!!

Καλα να παθουν ολοι,εγω το πιστευω απολυτα οτι αν αδικησεις στην ζωη σου,σου γυρναει μπουμεραν..Κι αυτος την εφαγε την κατραπακια του,χε!!!!!!!

γεια σας κοριτσια σορρυ που δε μπαινω αλλα αυτες τις μερες ειμαι πολυ χαλια.ολο ζαλαδες εμετους κ γενικα χαλια.πηγα δευτερα στο γιατρο κ ολα καλα ειναι.ακουσαμε κ καρδια ολα οκ.τωρα εχω 15 απριλιου παλι ραντεβου κ στις 28 απριλιου αυχενικη.πηρα αυτα τα βραχιολακια πριν λιγο τα εφερε ο αντρας μου που εχει κ ρεπο σημερα.να δουμε πως θα παω.ελπιζω να γινω καλυτερα γιατι κανω εμετο 5-6 φορες τη μερα:? κ εχω κ συνεχεια αναγουλες!μου εδωσε ο γιατρος υποθετα βομεξ αλλα δε κανουν τιποτα.. γιατι δε μπορω να τα κρατησω!μου φερνουν κατι σαν διαροια μολις τα βαζω.2 φορες εβαλα κ δε ξαναβαζω!!

αυτα απο εμενα.φιλακια πολλα σε ολες!

Holy Diver

Δημητρα,

σ'εμενα ο γιατρος εδωσε Primperan χαπια βεβαια αλλα ξερω οτι υπαρχουν και υποθετα. 3 την ημερα συστησε.Δεν δοκιμαζεις κι αυτα??Καποιες φορες εκαναν δουλεια,σιγουρα με βοηθησαν απλως αν τελικα εχεις υπερεμεση μην περιμενεις θαυματα.Υπομονη

Διαφημίσεις

ωχ, βρε δημητρουλα μου, κουραγιο ματακια μου.

εγω δεν εχω περασει δυσκολη εγκυμοσυνη, αλλα προχτες που ειχα τους εμετους και τις ναυτιες και δεν μπορουσα να σταθω ορθια, πραγματικα σκεφτομουν τις κοπελες που το περνανε για κανα τριμηνο αυτο και εκανα το σταυρο μου.

4Rnfp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Δημητρούλα μου υπομονή και εγώ δεν τα έχω περάσει οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάς ακριβώς. Πρέπει όμως να είναι πολύ χάλια η κατάσταση. Ευτηχώς όμως ακούσατε την καρδούλα από το μωράκι.

Smoutsaki, φαντάζομαι τι ικανοποίηση που θα νιώθεις! Συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια ότι αν αδικηθείς θα γυρίσει μετά μπουμερακ.

Εγώ έχω μια ανυσηχία γιατί η μικρή δεν πολύ κουνιέται.

Kαλησπέρες σε ολα τα κοριτσακια,

Σμουτττττττς, χαχα ο τυπος τωρα το θυμηθηκε ε??? βρε ουυυυυστ λέμε!!!

Δημητρα υπομονη ρε παιδι πρεπει να ειναι πολύ πικρα ολο αυτο..δεν περασα κι εγω ναυτιες και εμετους και δεν εχω ιδεα...

Νεφεληηηηηη, εγω αν δεν αραξω χαλαρη για ωρα να ακουμπησω χερια στην κοιλιτσα δεν μου κανει την τιμή, μην αγχωνεσαι!!!!!!! :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κοριτσια...σας λεω εγω...ειναι χαλια απεριγραπτα η κατασταση,δικιο εχει η Δημητρα..φρικαρεις ιδιως αν δεν τα εχεις ξαναπερασει σε οποιαδηποτε περιπτωση:(:(

Κατα τα αλλα,μην ανησυχειτε βρε...ειναι ησυχα τα μωρακια σας,ζεν προσωπικοτητες.Μακαρι να ειναι ετσι κι οταν βγουν απο τις κοιλιτσες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...