Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ ωραιο το καροτσι , το πηρε και η ξαδελφη μου νομιζω στο ειπα.

rosebaby το λεβαντα τι χρωμα ειναι περιπου?

το peg perego οντως ξερω και εγω οτι ειναι πολυ καλο αλλα με προβληματιζει πολυ το βαρος.

Εγω σκεφτομουν να μην παρω πορτ μπεμπε αλλα μια καλαθουνα .Τι λετε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Και μενα μου αρεσει πολυ η καλαθουνα αλλα νομιζω οτι το πορε μπεμπε βολευει πιο πολυ. Εμεις που θα γεννησουμε και με καλο καιρο θα τα βγαζουμε πολυ εξω οποτε μας χρειαζεται μεχρι και 4 μηνων τουλαχιστον δεν κανει να καθεται σε καροτσι

σιγουρα δεν κανει σε καροτσι ?

Με την καλαθουνα υπεθεσα οτι θα ειναι πιο ανετα το βραδυ ειδικα .Εσεις θα το βαλετε για υπνο κατευθειαν στο κρεβατι ?

Οχι θα το κοιμιζεις στο πορτ μπεμπε που ειναι σαν καλαθουνα αλλα μπαινει και στηνβαση του. Τωρα θαμου πεις τι θα κανουμε απο αποψη καθαριοτητας!! και γω αυτο σκεφτομαι και μαλλον θα παρω και τα 2 αλλα ειναι υπερβολη. Για τους πρωτους μηνες οχι στο κρεβατι του ειναι πολυ μεγαλο και αισθανεται μοναξια και ανασφαλεια

Διαφημίσεις

το λεβάντα ειναι ανοιχτό μωβ

εγώ θα πάρω και τα τρια γιατι δεν είναι καλό να βάλεις το μωρο στο κανονικό καρότσι

η καλαθούνα είναι σίγουρα πιο ασφαλή

και μεταφέρεται έυκολα παντού

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Πολυ με μπερδεψατε βρε κοριτσια . Ελεγα ή καλαθουνα ή πορτ μπεμπε θεωρω υπερβολη και τα δυο.

Να μας βοηθησει μηπως η Δημητρα που θα ξερει .

Πολυ με μπερδεψατε βρε κοριτσια . Ελεγα ή καλαθουνα ή πορτ μπεμπε θεωρω υπερβολη και τα δυο.

Να μας βοηθησει μηπως η Δημητρα που θα ξερει .

κοίταξε το μωρό τουλάχιστον στους 2 πρώτους μήνες είναι σαν ζυμάρι

μπορείς να το βάλεις να κάτσει στο πορτ μπεμπέ ?

δεν ξέρω τι να σου πω αν είναι και θέμα χρημάτων εσύ ξέρεις

προσωπικά πιστέυω ότι θα χρειαστεί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Για να μην μπερδευτουμε πορτ μπεμπε λες αυτο το κρεβατακι που δινουν με την βαση στα καροτσια ( με τα 3 εξαρτηματα) ε αυτο ειναι σαν καλαθουνα και μεσα στο σπιτι εκει θα το εχεις και εκει θα το κοιμιζεις . Μετα εχουμε το καλαθακι αυτοκινητου που μπαινει στην βαση του καροτσιου αλλα δεν ειναι για πολυ ωρα και μετα το κανονικο καροτσι που ειναι για πιο μεγαλο μωρο. Και μετα τους 3 μηνες στο σπιτι τα βαζουμε και στο ριλαξ

Για να μην μπερδευτουμε πορτ μπεμπε λες αυτο το κρεβατακι που δινουν με την βαση στα καροτσια ( με τα 3 εξαρτηματα) ε αυτο ειναι σαν καλαθουνα και μεσα στο σπιτι εκει θα το εχεις και εκει θα το κοιμιζεις . Μετα εχουμε το καλαθακι αυτοκινητου που μπαινει στην βαση του καροτσιου αλλα δεν ειναι για πολυ ωρα και μετα το κανονικο καροτσι που ειναι για πιο μεγαλο μωρο. Και μετα τους 3 μηνες στο σπιτι τα βαζουμε και στο ριλαξ

καλαθούνα λεώ εγώ αυτο το κρεβάτι που μπαινει στο καρότσι

αν λες αυτο πορτ μπεμπε τοτε λεμε το ιδιο πραγμα

αλλά και το κάθησμα του μωρου για το αμάξι θα χρειαστει γιατι η καλαθούνα δεν είναι ασφαλή για το αμάξι υπάρχουν κατι ζωνες αλλά δεν είναι το ιδιο

βασικά και τα 3 ειναι απαραιτητα αλλά παιζει ρόσο το οικονομικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλαθούνα λεώ εγώ αυτο το κρεβάτι που μπαινει στο καρότσι

αν λες αυτο πορτ μπεμπε τοτε λεμε το ιδιο πραγμα

αλλά και το κάθησμα του μωρου για το αμάξι θα χρειαστει γιατι η καλαθούνα δεν είναι ασφαλή για το αμάξι υπάρχουν κατι ζωνες αλλά δεν είναι το ιδιο

βασικά και τα 3 ειναι απαραιτητα αλλά παιζει ρόσο το οικονομικό.

Και τα 3 σιγουρα απλα εαν παρεις το τριο η καλαθουνα ,το παλιο καλαθι δηλαδη με τα φρου φρου ,ειναι λιγο υπερβολικη.Ας γεννηθουνε με το καλο γερα τα μπεμπακια μας και ολα θα τα παρουμε.

την καλαθούνα του καροτσιού λέω όχι το έξτρα που πάει σετ με την προίκα

εκείνο και εγώ το θεωρώ υπερβολή

ευχομαι να έχουμε όλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μια καλή γέννα

όλα τα άλλα τα βρίσκουμε

κορίτσια μου εγώ σας αφήνω τώρα σχολάω

θα τα ξαναπούμε

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πορτ μπεμπε ναι λεω αυτο που ειναι ξαπλωμενο το παιδι διαβασα ομως οτι η καλαθουνα (κοινος καλαθι) χωραει πιο πολλους μηνες το μωρο απο αυτο το ξαπλωτο που εχει το καροτσι .Επισης σκεφτηκα οτι το πορτ μπεμπε του καροτσιου ζεσταινει πιο πολυ ειδικα το καλοκαιρι .

Εσενα rosebaby το πορτ μπεμπε μεχρι πια ηλικια σου ειπαν οτι εκει θα βαλεις το μωρο?

πορτ μπεμπε ναι λεω αυτο που ειναι ξαπλωμενο το παιδι διαβασα ομως οτι η καλαθουνα (κοινος καλαθι) χωραει πιο πολλους μηνες το μωρο απο αυτο το ξαπλωτο που εχει το καροτσι .Επισης σκεφτηκα οτι το πορτ μπεμπε του καροτσιου ζεσταινει πιο πολυ ειδικα το καλοκαιρι .

Εσενα rosebaby το πορτ μπεμπε μεχρι πια ηλικια σου ειπαν οτι εκει θα βαλεις το μωρο?

Δεν νομιζω να ζεσταινουνε γιατι εχουνε ειδικα συστηματα κυκλοφοριας αερα ασε που βγαινει και η σκεπουλα και γινεται open air και νομιζω οτι ειναι ακριβως το ιδιο μεγεθος. Θα μας πουνε οι πιο ψαγμενες

καλησπερα κι απο μενΑ κοριτσακια!φιφι μου ολες αυριο περιμενουμε τα καλα σου νεα μετα την β επιπεδου..σου ευχομαι να πανε ολα αψογα!εγω ολα καλα κλασικα ολη μερα στη δουλιτσα απλα τελευταια ψιλοζαλιζομαι μεσα μεσα...δεν ξερω απο τι μπορει να προερχεται κι αν ειναι φυσιολογικο ..στις 15 θακανω γενικες εξετασεις και καμπυλη ζαχαρου..φοβαμαι πολυ..η μπεμπουλα μου κλοτσαει συνεχεια!αυριο κλεινω την 23 εβδομαδα..φιλακια σε ολες εγω απο ηρα και τζαμπο θα τα ψωνισω ολα!εκει γυρω στον 8 πρωτα ο θεος!φιφι τι ωρα θα πας αυριο στο γιατρο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...