Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χοχχοχοοχχ ναλάκι... το πουαρ ειναι ενα φουσκτωτό παπαράκι που ξεβουλώνει την μυτούλα του οταν εχει μυξάκια και προφανως δεν μπορει να φυσηξει για να τα βγάλει

Σχετικα με αυτο, μονο ΟΤΡΙΣΑΛΙΝ απο τα φαρμακεια, τιποτα αλλο δεν κανει δουλεια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναλα δεν μιλαω αλλο για τριχεσ... 8ελω να φερω μια κοπελα να μου κανει κερι αλλα ντρεπομαι να με δει!

κοιτα, τουλάχιστον αυτή μπορεί να σε δει... εγώ πλεόν εχω αποχαιρετήσει καποια σημεία του σωματός μου γιατί δεν φτάνω για να τα δω πια...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

τι λετε ρε κοριτσια, εγω εβαλα τον αντρα μου και με κουρεψε και με κουτσοξυρισε κανα μηνα πριν γεννησω, για να παω για αποτριχωση μετα ολικη, λιγες μερες πριν γεννησω. Το τι γελια ειχαμε κανει δεν μπορω να σας εξηγησω

4Rnfp3.png

Σιγα μην ντραπεις να σε δει...εχουν δει αυτες!!!!!!!!Εγω εκανα πριν λιγο καιρο,λαμπικο με εκανε. Μονο μπικινι δεν ηθελα γιατι ποναω και ακομη εχω θεα εκει κατω για ξυραφι!!

ρε κοριτσια πως θα κανω κερι που δεν χω κανει ποτε/???? λετε να βελαξω εκ του πονου? λετε να πα8ω τπτ?

εξαρταται το σημειο....και το ποσο ευαισθητη εισαι στον πονο γενικα!!!!Εγω ας πουμε μπικινι...ουτε με σφαιρες-το δοκιμασα και το αποφευγω.Στα υπολοιπα σημεια κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ ανεκτο.παιζει ρολο και το χερακι της κοπελας...

Διαφημίσεις

το γελιο δεν το ειχαμε ριξει με τις κοπελες στην αποτριχωση, αυτες με ξεραν ουτως η αλλως αφου εκει πηγαινω για αποτριχωση. Με τον αντρα μου που με κουρευε και με ξυριζε ειχαμε ριξει το γελιο.

Εγω παντως το καθαρισα ολο γιατι στα μαιευτηρια με στεγνο ξυραφι σε ξυριζουν

4Rnfp3.png

ουπς επεσα σε τριχοσυζητηση...

καλε εχετε πολυ πλακα....

σας αφηνω σε φαση "πως περναει ο καιρος και γενναμε"

μπαινω σε φαση "σλινγ" και τωρα ξαναμπαινω σε φαση "τριχα ο εχθρος μου":D:D:D

ποικιλια κυριες και κυριοι στα θεματα του αγχωτικου καφε....:D:D

εγω κουτσοξυριζομαι οπου μπορω γαιτι υπαρχουν και σημεια που δεν ειναι πια προσβασιμα οπτικα...τα αλλα θα τα αφησω για τον αντρα οπως λεει και η σμουτς....εεε ολοκληρο παιδι θα τους βγαλουμε...ας μας κανουν και τις αισθητικους...:D:D:D:D:D

την γραμμη στην κοιλια την βγαλατε;;;αυτη τη σκουρα γραμμη εννοω που ξεκιναει απο χαμηλα στο μπικινι μεχρι το στομαχι...εγω οχι ακομη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...