Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πάντως ευτυχώς που η μάνα και η πεθερά είναι πολύ χαλαρές. Και οι 2 μόλις ακούσανε την ΠΗΤ είπαν "ευτυχώς θα κάνετε και διακοπές!!!" Η δε πεθερά μου "σιγά μην περιμένεις να σαραντήσεις!!! Να πατε το παιδί στον καθαρό αέρα!" Πάλι καλα΄να λέω

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εγω sling για την ακριβεια mai tai θα παρω απο το site που πηρε και η μπουμπου...Καλες τιμες σε σχεση με ερευνα σε ιστοσελιδες απο εξωτερικο,χειροποιητα σε οτι χρωμα θες εσυ κι επισης μου αρεσε και η κοπελα που τα φτιαχνει...πολυ γλυκια.Θα παρω κι ενα pouch το mai tai το προοριζω πιο πολυ για τον μπαμπα της...

Εγω εχω παρει ηδη δυο Ναλάκι απο το www.babywearing.gr και εχω τρελαθει λεμεεεεεεεεεεε

thnx mpoumpou. ποιο από όλα πηρες; γιατι βλεπω εχει το pouch, ringsling, wrap kai meitei (το τελευταιο μοιαζει αρκετα σα μαρσιππος ή μου φαίνεται;)

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

ναι απο το αστερακι την Στελλα...

Εγω πηρα ring sling!!!

Ναι ρε Μαρα ερχονται οι aerosmith.....και περιμενω να ακουσω την κομματαρα μουυυυυυυυυυυ

ερχονται και οι metallica....λυσσαξαν ολοι φετος....

Παντως οι scorpions σταματανε τελευταια συναυλια ρε συυυυυυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

απο ποιο σαιτ καλε πηρατε σλινγ? απο την αστερακι?

απο εκει θα παραγγειλω συντομα...μου αρεσαν πολυ!!και οι τιμες καλες για κατι που φτιαχνεται οπως το θες εσυ!!!!και θα τα παρει κι ενας Ελληνας αυτη τη φορα γιατι τα υπολοιπα τα εφαγαν τα Εγγλεζακια...

Αλλο θεμα: Απο... τρίχες πως πάτε; Εμένα είναι λες και εχουν μεταφερθεί οι τρίχες από τα πόδια στην κοιλιά! Στα πόδια είναι σαν να εχω κάνει ριζική, δεν χρειαζομαι ξύρισμα πια και στην κοιλιά εχω γίνει σαν αρκούδα και δεν ξέρω και τι να τις κάνω. Τι ειρωνεία ρε γμτ!Τωρα που κανεις δεν δίνει σημασία στα πόδια δεν χρειάζονται ξύρισμα και τώρα που όοοοοολοι ασχολούμαστε με την κοιλούμπα είναι σα δάσος...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...