Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

xmmmm how about Πλαστικές πισίνες? να κανουμε εμεις τα μπάνια μας και το μπεμπέ το δικο του σε γλυκό νεράκι!!! καλε να παραγγειλω μια!

Να παραγγειλεις και μαλιστα μεγαλη για να μπαινεις κι εσυ μαζι του μεσα...Να σου πω,ωραια ιδεα,αυτα ειναι!!!

Μην κολλατε λεμε...Πριν 2-3 χρονια πηγαμε 3ημερο Λευκαδα σε ενοικιαζομενο 3 γυναικες με εναν μπεμπη 2 μηνων..μεχρι και το καροτσακι κατεβασαμε στην παραλια του Καθισματος,τοποθετηθηκε ο κυριος κατω απο 2 ομπρελες κι εμεις απολαυσαμε την τελεια θαλασσα..ενταξει η μαμα λιγοτερο αλλα τις εκανε τις βουτιες της..ααα,κι ο θηλασμος-θηλασμος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xmmmm how about Πλαστικές πισίνες? να κανουμε εμεις τα μπάνια μας και το μπεμπέ το δικο του σε γλυκό νεράκι!!! καλε να παραγγειλω μια!

Παντως ρε κοριτσια διαβαζοντας ολα αυτα εμενα μου φαινεται απίστευτο πως περασε και πως περναει ο καιρός... Απο εκει που η μοναδική μου εννοια στην αρχη ήταν να περασουν οι μερες μέχρι τον επόμενο υπερηχο για να δουμε τον φασολάκη, τωρα φτάσαμε να μιλάμε για το που θα τον παμε διακοπες για τα μπανια του!!

5xPtp3.png PXs5p3.png

ναι μαναρι μ περνάει ο καιρος...σε λιγουςμηνεσ παλι εδω 8α ειμαστε και 8α αναλυουμε τις μπουρμπουλη8ρες ου βγαζουν οταν τρώνε και ρευονται

μαρσολαν.. αν εχεις καλοβολο παιδί.. μην φοβάσαι τίποτα! και στο ριο ντε τζανέιρο το παιρνεις μαζι σου στις αποκριες!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Eγω εχω δυο πλαστικες πισινουλες, τις ειχα παρει περσι την μια εχω χρησιμοποιησει για να κανει τα μπανια του ο πασας - κοκερινος μας!

Η αλλη ειναι αχρησιμοποιητη...

Καλά δεν παν' να λένε σκασιλα μου μεγαλη κ 10 παπαγαλοι.. για το σκυλο να δεις τι εχουμε ακουσει

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

και ξερεις ΚΑΜΙΑ τους δεν εχει προσωπικο παράδειγμα.. ολες οσυ λενε ιστοριες για το παιδακι μιας φιλης της συνυφαδας της κουμπαρας της συναδελφου της αδερφης του αντρα τους που το παιδακι τους καταπιε τριχα απο σκυλο/γάτα και μετα μεταμορφώθηκε σε τζουλια αλεξανδράτου... φρικη!

dZJip3.png

Ακριβως,ας λενε οτι θελουν..στο κατω-κατω ολοι τους μεγαλωσανε τα παιδια τους με το δικο τους τροπο κι εμεις λοιπον με τον δικο μας!!!Εμενα πιο πολυ μου τη σπαει οταν επιμενουν στην γνωμη τους γιατι κατα τα αλλα δεν με χαλαει να ακουω,κατι μπορει να ειναι σωστοτερο απο οτι πιστευω εγω!!!

Διαφημίσεις

οοοοοοο 11 ιουλιου ερχονται οι massive attack!!! oooooooo!!!!!! mpoympoy τα μπεμπε στο sling και φυγαμε για Terra!

Αμα λεω οτι σε παω με 1000000000000!!!!

χθες ελεγα οτι θα παω στις συναυλιες του καλοκαιριου τουλαχιστον σε οσες εχω κολλημα και με ειρωνευοταν η αλλη....

Ειδικα οταν ειπα οτι θα παω και scorpions και ας ειμαι φρεσκολεχωνα μου λεει...καλα...χαχαχα κανε ονειρα....

Ο καλος μου γουρλωσε τα ματια γιατι ετοιμαζομουν για μπουκετο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...