Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλως τες...

χαχααααα...Ναλααααααααα... Εγω δεν εχω απλώστρα ρε συ να το βαλω στο στεγνωτηριο??????

Χμμμ δεν ειν' κακο το στεγνωτηριο... Αλλα και παλι ολο και καποιος θα βρεθει να σου πει οτι το στεγνωτηριο χαλαει τα ευαισθητα (υφασματα)...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοτι πει ο παιδιατρος ναλάκι.. απαξ και το μπεμπε ειναι οκ..βουρ! οσο για ολα τα υπολοιπα..μαζι σου παιδι μου μαζι σου!

επισης εκτός απο όλα τα άλλα εχουμε και τα αέρια, τις βουλωμένες μύτες και τις υπνηλίες (εγώ ακόμη εχω!)

dZJip3.png

Αχ βρε φυσαλιδα μπραβο που το μοιραστηκες αυτο μαζι μας γιατι εγω γενναω αρχες Ιουλίου και απο τωρα μ'εχει πιασει μια πικρα που θα φαμε τους καυσωνες εσωκλειστοι, κατα τα λεγομενα των γυρω μας βεβαια που κανεις δεν διανοειται οτι εμεις εχουμε αποφασισει να βγαλουμε το μπεμπη μας εξω απο την αρχη πριν σαραντισει (λες και στις 40 ημερες λυνονται τα μαγεια...)και μαλιστα θελουμε να τον παμε και σε καμια θαλασσιτσα κατα το τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη.

Να πάτε όπου θέλετε απλά να μην βάλετε το μπεμπέκι μέσα στη θάλασσα. Δεν αντέχει ακόμα το δερματάκι τους την αλμύρα. (από παιδίτρο το έχω ακούσει). Μετά τον 8ο μήνα επιτρέπεται. Επίσης επιστημόνικα το 40ήμερο δικαιολογείται γιατί θέλει τόσο διάστημα το μπεμπέκι για να ξεκινήσει να δουλεύει το ανοσοποιητικό του. ΟΜΩΣ ειναι σαφώς καλύτερα να το βγάζουμε έξω παρά να είναι κλεισμένο 40 μέρες και να ερχεται όλο το σόι να το δει!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

παιδια μην ακουτε κανεναν..εσεις ξερετε τις αντοχες σας και τα μωρακια σας...αν θηλαζεις κιολας αποκλειστικα οπως εκανα εγω δεν χρειαζεται να κουβαλας αποστειρωτες, μπουκαλια, σκονες....εχεις παντα μαζι σου ζεστο γαλατακι...;)

σας μιλω ειλικρινα ηταν οι πιο ξεκουραστες διακοπες που ειχα κανει....εεεε ενταξει απο τις πιο ξεκουραστες...για να μην υπερβαλλω...δεν μπορω να ξεχασω τις διακοπες που εκανα στα 25 μου στα κουφονησια με παρεα φιλων και τον καλο μου και ειμασταν ολη τη μερα κατω απο τον ηλιο ή σε αιωρες .....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

εγω ετσι και δω στο σπιτι μου ορδες απο θείτσες να ερχονται και να μου φτυνουν το παιδι για το μάτι, 8α πάρω το παιδάκι μου και 8α παμε στη δανια!

αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα..ρε συ μαρω θα με απολυσουν παιδακι μου....αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααα

tt1c3fef.aspx

ε μα βρε πουλάκι μου! σαν να τις βλέπω ολες μαζι με τα τσαντακια στα χερια να φωναζουν ΗΔΗ παο τις σκάλες ααααα η σοφια μας αααα η σοφια μας όπου εγω θαπρέπει να οτυς εξηγησω οτι το παιδι εχει ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΠΙΑ!

dZJip3.png

οοοτι πει ο παιδιατρος ναλάκι.. απαξ και το μπεμπε ειναι οκ..βουρ! οσο για ολα τα υπολοιπα..μαζι σου παιδι μου μαζι σου!

επισης εκτός απο όλα τα άλλα εχουμε και τα αέρια, τις βουλωμένες μύτες και τις υπνηλίες (εγώ ακόμη εχω!)

Υπνηλίες δεν εχω αλλα απ' οτι μου ειπε πολυ ευγενικα ο αντρας μου χτες "τι θα ελεγες να κοιμομουν κανενα βραδυ στον καναπε απο δω και περα;" "γιατί αγαπη μου; τι επαθες;" "εεεε,να μωρε... το βράδυ όταν κοιμασαι..." ε, τι; στριφογυρίζω;" "α, ναι και αυτό" "αλλά και τι άλλο;" "ε, ροχαλιζεις και κλάνεις..."

Πολύ sexy mama η δικιά σου σκέφτηκα και ΄κουκουλωθηκα μεχρι να το κεφάλι από τη ντροπή μου...

5xPtp3.png PXs5p3.png

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ ναλακι παρε τις ταινίες Breathe right! δεν εχουν κανενα ειδους φάρμακο και έσωσα το γάμο μου!

οσιο για τα αέρια.. δενξερω τι να σου συστησω κ εγω η ίδια δνε εχω βρεί ακόμη την άκρη!

dZJip3.png

Να πάτε όπου θέλετε απλά να μην βάλετε το μπεμπέκι μέσα στη θάλασσα. Δεν αντέχει ακόμα το δερματάκι τους την αλμύρα. (από παιδίτρο το έχω ακούσει). Μετά τον 8ο μήνα επιτρέπεται. Επίσης επιστημόνικα το 40ήμερο δικαιολογείται γιατί θέλει τόσο διάστημα το μπεμπέκι για να ξεκινήσει να δουλεύει το ανοσοποιητικό του. ΟΜΩΣ ειναι σαφώς καλύτερα να το βγάζουμε έξω παρά να είναι κλεισμένο 40 μέρες και να ερχεται όλο το σόι να το δει!!!

Ευχαριστούμε! Αυτο με την αλμύρα δεν το ηξερα. Το μόνο που ειχα σκεφτει ηταν για το θεμα της καθαρότητας των νερών.

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Hello girls,

καλα,δεν ντρεπεστε λιγο??Δεν θα κρατησετε τις παραδοσεις??Ακους εκει βολτες πριν σαραντησετε!!!!!!

Ας κλειστουμε ολες μεσα και μην ξεμυτησουμε μεχρι του χρονου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Περα απο την πλακα τωρα πραγματι εχουμε πολλα να ακουσουμε,εγω ομως αν ειμαστε καλα και παρουμε το οκ απο τον παιδιατρο θα τις παω τις διακοπουλες στο χωριο τον Αυγουστο!!Και την λεχωνια θα την κρατησω μονο αμα ειμαι κομματια και δεν μπορω να ξεκουνησω..αλλιως θα βγαλω τα απωθημενα ολου του χειμωνα και του 9μηνου εγκυμοσυνης που με ξεπατωσε!

Θα την φορτωνω στο σλινγκ η στο καροτσι και αντε γεια!!

καλε με τα τοσα γελια και σεισμο 9 ριχτερ στην κοιλια μου, η μπεμπα οχι μονο ξυπνησε αλλα χορευει σαμπα μιλαμε εδω και κανα τεταρτο....να σται καλα παντως ρε κοριτσια ....πολυ γελιο....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...