Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρε και σκεψου οτι εγω ειμαι και ηρεμο παιδι ....ζεεεεεεεεεεεεν κατασταση...αλλα μου γυρναει το ματι παρολο που κλεινω κι εγω αυτια...

Χθες μου λεει μια... ποτε θα το βγαλεις το παιδι εξω...

Της λεω Μαιο μήνα????? με τη μιααααααααα...

Της πεταχτηκαν τα ματια εξω???και τιιιιιιιιιιιιι δεν θα κρατησεις τις 40 μερες???

Ε οχι ρε κυρα μου....απαπαπππα.... μετα μου ελεγαν να πλενω τα ρουχα στο χερι.... γιες οκεικ....

?????????

Η είμαι χαζή ή είμαι χαζή δεν εξηγείται αλλιώς !!!

Εγώ μόλις πάρω το οκ από παιδίατρο πάω διακοπές... σιγα μην κάτσω Αθήνα με τη ζέστη και το aircondition... Παραλία κάτω από δεντράκια να αναπνεει η μικρή μου οξυγόνο. /και εννοείται βολτούλες μόλις δω τι κάνουμε με το θηλασμό

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κι εγω μαζί σας κοριτσακια, ηδη ψαχνομαστε για Λευκαδα

μονο εμεις οι Ελληναρες εχουμε θεμα και με τη ζεστη και με το κρυο...ημαρτον...

Ω ρε θα τα μαζεψω και θα παω στη Ζυριχη λεμε και θα βγαινουμε στα βουνα με -14 και θα στελνω και φωτο με μμς να λυσσανε οι κακιασμενες σκουριασμενες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

xaxaaxxaax ααα μπουμπου που ειστε των χιονιω΄ν! στο childrensalon.com εχει baby dior ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μποτινια του σκι και ασορτι φοιρμα σκι... γυρω στα 130 και τα δυο σετάκι. τα πηρα για οτ κοριτσακι φιλου του άντρα μ που πάνε καρπενησι συνεχεια και αμα την δεις.. τρε ζολι σου λεω! ψάξου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααα...αληθειαααααααααααα??? εννοειται οτι θα το δω...Εμεις ειμαστε οικογενειακως (εγω και ο αντρας) τρελοι με το σκι σου λεω...Επισης το παιδι πριν περπατησει θα ανεβει σε πεδιλα...ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΣ....χααααααα

Καλά λεμε θα τρελαθω με τα μικροσκοπικα σκι ρουχαλακια....

Ρε συ περσι οι Ελβετοι ειχαν ολοι μαζι τους πιτσιρικια απο μηνων μεχρι και μεγαλα...!

καλε και το καλοκαίρι η αδερφη μου στη γαυδο στο τέλος του κόσμου σε 1 σκηνη ηταν μια ολανδέζα με το μωρό και το θηλαζε κανονικοτατα.. γυμνη η ολλανδέζα γυμνούλικο και το παιδι.. σκυλιά γατιά διπλα και εκεινο ανέμελο

νομιζω οτι μνο στην ελλαδα μ@λ@κιζομαστε τοσο

dZJip3.png

Αμα σου κάτσει ο θηλασμός γυρνάςτον κόσμο όλο... ούτε αποστειρώσεις, ούτε μποκάλια, ούτε σκόνες... Η κουμπάρα μου που θήλασε 18 μήνες! (άξια) πιο κωλυόμενα τα είδε όταν στο 6μηνο αρχισαν οι κρέμες που έπρεπε να κουβαλάει πράγματα παρά πριν και γέννησε και Γενάρη μες το καταχείμωνο. Μια χαρά ήταν. Μετά που άρχισαν τα τσουμπλέκια δυσκολεύτηκε γιατί πριν εβγαζε στήθος και όλα μια χαρα!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ρε κοριτσια να ειστε καλα! Εχω ριξει πολυ γέλιο! Πάντως η αληθεια ειναι οτι η εγκυμοσυνη ειναι αθλημα για γερα νευρα και ας λενε όλοι "αχ καλε, αυτή θα είναι η πιο ηρεμη περιοδος της ζωης σου!". Ναι κυρα μου, κι εγω ετσι το ειχα φανταστει αλλα ελα που απο τη μια πονανε τα πλευρα μου λες και με σφαζουν, απο την αλλη λιγουρεύομαι οτι κυκλοφορει σε junk food και δεν μπορω να το φαω, το βραδυ δεν κοιμαμαι γιατι εκτος του οτι ο μπεμπης ειναι μαλλον νυχτοβιος, δεν ξερω και που να βαλω την κοιλια μου και τα ποδια μου, που περεπιμπτωντως εχουν αναπτυξει δικη τους τελειως προσωπικοτητα και αποφασιζουν οτι τωρα που βραδιασε και ξαπλωσαμε, τωρα θα μας πιασει το συνδρομο των ανυσυχων ποδιων (ω ναι, υπαρχει και αυτό στην εγκυμοσυνη, το εχω καρατσεκαρει) και θα κουνιομαστε ανελεητα, και last but not least, το κλαμα το εχω στο τσεπακι!

Αυτα για τωρα που εχουμε το σπορακι στην κοιλιτσα... Μετά, όπως μουελεγε η κολλητη μου που γεννησε πριν 1 εβδομαδα, οσο εισαι στο μαιευτηριο μαζευονται ολοι απο πανω σου και λενε το μακρυ και το κοντο τους, και σου ερχεται να παρεις φορα και να τρεχεις στους διαδρομους του μαιευτηριου (με ρεσιταλ ερμηνειας βεβαια τις πεθερες...). Γυρνας επιτελους στο σπιτακι σου με το μπεμπακι και τον αντρουλη σου και το ρεσιταλ συνεχιζεται με συμβουλες παντως τυπου: το τάισες; γιατί το τάισες; το κοιμησες; που το κοιμησες; (στην απλωστρα) το σκεπασες; (οχι το εχω βγαλει στο μπαλκονι να παρει αερα...)... Αυτά τα εμαθα απο πρωτο χερι φρεσκομανουλας σαλταρισμενης...

Γι' αυτό κοριτσια μια ειναι η λυση: ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ! Σε μικρο και μεγαλο μεγεθος. Ενα ζευγαρι για εμας και ενα για το μπεμπακι μας...

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται οτι μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο και τελος καταντανε μαμουχαλα και ασθενικα τα παιδακια!!!

Ναι ναι μόνο οι Ελληνίδες μάνες ξέρουν καλύτερα. Οι άλλες είναι άχρηστες :confused::confused::confused:. Γι'αυτό και οι περισσότεροι αντρες είναι μπούλιδες και περισσότερς γυναίκες κακομαθημένες!!!

αααααααααααααααααα και εγω στο κλαμπ....δεν δινω σημασια σε οτι λεει ο κοσμος...αν εγω μπορω και το παιδακι ειναι οκ...κανενα προβλημα...

πηραμε την κορη μου 3 μηνων και πηγαμε για μπανια στον πυργο...περασαμε 2 εβδομαδες φανταστικα....ηταν και ησυχο μωρακι βεβαια....αν γκρινιαζε ολη την ωρα θα μας ειχαν πεταξει εξω απο το ξενοδοχειο που λεει ο λογος....αλλα αντιθετως ηταν η μασκοτ του ξενοδοχειου....ηταν και ειναι καταξανθη σαν σουηδεζα....το παιδακι μοντελακι....κατι τουριστες της μιλαγανε αγγλικα και γερμανικα...τι λεω παλι η κουκουβαγιομανα.....:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Ρε κοριτσια να ειστε καλα! Εχω ριξει πολυ γέλιο! Πάντως η αληθεια ειναι οτι η εγκυμοσυνη ειναι αθλημα για γερα νευρα και ας λενε όλοι "αχ καλε, αυτή θα είναι η πιο ηρεμη περιοδος της ζωης σου!". Ναι κυρα μου, κι εγω ετσι το ειχα φανταστει αλλα ελα που απο τη μια πονανε τα πλευρα μου λες και με σφαζουν, απο την αλλη λιγουρεύομαι οτι κυκλοφορει σε junk food και δεν μπορω να το φαω, το βραδυ δεν κοιμαμαι γιατι εκτος του οτι ο μπεμπης ειναι μαλλον νυχτοβιος, δεν ξερω και που να βαλω την κοιλια μου και τα ποδια μου, που περεπιμπτωντως εχουν αναπτυξει δικη τους τελειως προσωπικοτητα και αποφασιζουν οτι τωρα που βραδιασε και ξαπλωσαμε, τωρα θα μας πιασει το συνδρομο των ανυσυχων ποδιων (ω ναι, υπαρχει και αυτό στην εγκυμοσυνη, το εχω καρατσεκαρει) και θα κουνιομαστε ανελεητα, και last but not least, το κλαμα το εχω στο τσεπακι!

Αυτα για τωρα που εχουμε το σπορακι στην κοιλιτσα... Μετά, όπως μουελεγε η κολλητη μου που γεννησε πριν 1 εβδομαδα, οσο εισαι στο μαιευτηριο μαζευονται ολοι απο πανω σου και λενε το μακρυ και το κοντο τους, και σου ερχεται να παρεις φορα και να τρεχεις στους διαδρομους του μαιευτηριου (με ρεσιταλ ερμηνειας βεβαια τις πεθερες...). Γυρνας επιτελους στο σπιτακι σου με το μπεμπακι και τον αντρουλη σου και το ρεσιταλ συνεχιζεται με συμβουλες παντως τυπου: το τάισες; γιατί το τάισες; το κοιμησες; που το κοιμησες; (στην απλωστρα) το σκεπασες; (οχι το εχω βγαλει στο μπαλκονι να παρει αερα...)... Αυτά τα εμαθα απο πρωτο χερι φρεσκομανουλας σαλταρισμενης...

Γι' αυτό κοριτσια μια ειναι η λυση: ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ! Σε μικρο και μεγαλο μεγεθος. Ενα ζευγαρι για εμας και ενα για το μπεμπακι μας...

Ναλα είσαι απίστευτη!!! πολύ γέλασα ειδικά με την απλώστρα και το μπαλκόνι!!!!:lol::lol::lol:

Πόσοσ δικιο έχεις!!! Πρεπει να πάρουμε όντως ώτοασπίδες και να εχουμε το χαμόγελο της νιρβάνας!

Καλως τες...

χαχααααα...Ναλααααααααα... Εγω δεν εχω απλώστρα ρε συ να το βαλω στο στεγνωτηριο??????

Εγω ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχω κανενα θεμα με τη μαμα του καλου μου - μιλαμε η γυναικα ουτε καν συμβουλες δεν δινει εκτος και αν την ρωτησω κατι...

Ολοι οι υπολοιποι λενε και παει η ζωη....τερμα τα ταξιδια...κοιμησου τωρα που μπορεις και τετοια.....

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣ....χαααα

αααααααααααααααααα και εγω στο κλαμπ....δεν δινω σημασια σε οτι λεει ο κοσμος...αν εγω μπορω και το παιδακι ειναι οκ...κανενα προβλημα...

πηραμε την κορη μου 3 μηνων και πηγαμε για μπανια στον πυργο...περασαμε 2 εβδομαδες φανταστικα....ηταν και ησυχο μωρακι βεβαια....αν γκρινιαζε ολη την ωρα θα μας ειχαν πεταξει εξω απο το ξενοδοχειο που λεει ο λογος....αλλα αντιθετως ηταν η μασκοτ του ξενοδοχειου....ηταν και ειναι καταξανθη σαν σουηδεζα....το παιδακι μοντελακι....κατι τουριστες της μιλαγανε αγγλικα και γερμανικα...τι λεω παλι η κουκουβαγιομανα.....:D:D:D:D

Αχ βρε φυσαλιδα μπραβο που το μοιραστηκες αυτο μαζι μας γιατι εγω γενναω αρχες Ιουλίου και απο τωρα μ'εχει πιασει μια πικρα που θα φαμε τους καυσωνες εσωκλειστοι, κατα τα λεγομενα των γυρω μας βεβαια που κανεις δεν διανοειται οτι εμεις εχουμε αποφασισει να βγαλουμε το μπεμπη μας εξω απο την αρχη πριν σαραντισει (λες και στις 40 ημερες λυνονται τα μαγεια...)και μαλιστα θελουμε να τον παμε και σε καμια θαλασσιτσα κατα το τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη.

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...