Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Α, μια και το ανέφερες Μάρα... Κ εγώ κωλογρια είμαι!! Κλείνω τα 33 τον Απρίλιο και γεννάω Ιούλιο... Αλλά όπως γνωρίζουμε όλες, η γρια η κοτα εχει το ζουμί...Οπότε δεν χωλοσκάμε και γι αυτό!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,κοριτσάρες μου!!!Βλέπω έχουν πέσει οι ηλικίες...:)

Εγώ όταν θα γεννήσω θα είμαι 29 χρόνων και ο αντρούλης μου με περνά περίπου 14 χρόνια (ουάου)!!!!

Βρε κορίτσια,βλέπω τις μετρήσεις σας στο βάρός του μωρού και βλέπω ότι η δική μου είναι λίγο παχουλή...21η εβδομάδα ακριβώς 457 g.Μήπως να της κάνω δίαιτα της χοντρούλας μου;) O γιατρούλης που έκανε τον υπέρηχο δεν είπε τίποτα ανησυχητικό,απλώς το είπε με γεμάτο στόμα!!!

Καλημέρα,κοριτσάρες μου!!!Βλέπω έχουν πέσει οι ηλικίες...:)

Εγώ όταν θα γεννήσω θα είμαι 29 χρόνων και ο αντρούλης μου με περνά περίπου 14 χρόνια (ουάου)!!!!

Βρε κορίτσια,βλέπω τις μετρήσεις σας στο βάρός του μωρού και βλέπω ότι η δική μου είναι λίγο παχουλή...21η εβδομάδα ακριβώς 457 g.Μήπως να της κάνω δίαιτα της χοντρούλας μου;) O γιατρούλης που έκανε τον υπέρηχο δεν είπε τίποτα ανησυχητικό,απλώς το είπε με γεμάτο στόμα!!!

ευακι η μπεμπα σου ειναι ΠΕΡΙΦΗΜΑ! μια χαρά ανταπτύσεται και μην έχεις κανένα άγχοσ

dZJip3.png

Koριτσάρες μου ομορφες μου λείψατε!!!

Τι κανετε??

Εγω γυρισα χθες αργα το βράδυ από την Πρέβεζα και εκανα νανι... ΠΕρασα παρα πολύ καλά χαλαρωσα!

Πως πατε??? εγω διαβαζω τα νεα σας τωρα!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Μάρααααααααα, τι κανεις αγαπη???

ολα καλά???

Σου ηρθαν τα ρουχα απ'το punk baby??? εγω χθες τα εδειχνα στον καλο μου - ο οποιος σημαιωτέον δεν εχει διαλεξει τιποτα βαριεται τα εχει αφησει ολα σε μενα, μονο τα τεχνικα κοιταξε...- και επαθε σοκ... μου λεει οκ εδω θα φαμε τα λεφτα μας....χαχαααααα

και δηλωνω...

οχι αλλα γλυκαναλατα ρουχα για τα μπεμπε μας....δεν ειναι ταμενααααααααααααααααα

Κι εγω αυριο θα παω να βγαλω pre paid για να την τσακίσωωωωωωωω....χαχααααα

Ρε συ τι ελλεινα ειναι τα ρουχα που κυκλοφορουν εδω...

Η φιλη μας στην Πρεβεζα με πηγε σε ενα μαγαζί και καλά για να δω ωραια ρουχακια...

Ξερασα βατραχιααααααααα...μπορει και να παρεξηγηθηκε, αλλα ημαρτον με το ξεπλυμενο γαλαζιο και τα κοτοπουλακια, αρκουδακια, και λοιπα πετουμενα και τετραποδα!!!!

Διαφημίσεις

καλως την New! και που να τα ακουσεις και Live τα γελια μου!

μπουμπου σε νιώθω! ολο κάτι ξερατά βλέπω και εγώ με κοτόπουλα.. μα ειναι δυνατόν να ντυσει νοήμον άνθρωπος το παιδάκι του με κοτόπουλο?? εξαιρείτε ο τουιτις λογο προσωπικότητας αλλά όλα τα υπολοιπα μπλιαχ!

dZJip3.png

Τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλά λέμε...

Ασε εχω λαλησει επειδη ολοι με βλεπουν ανετη και κουκουρουκου θεωρουν οτι ειμαι ασχετη και με αρχιζουν στις θεωριες...

Που να ξερουν οτι τοσο διαβασμα ουτε στις πανελληνιες δεν εχω ριξει...

Οχι αλλες αναχρονιστικες ιδεες! Απαπαπαααααα

ε τωρα αυτα θα εχουμε.. ο κα8ενας 8α λεει την παπαρια του και καλά επειδη.. ξέρει...σιγα... εγω πλέον εχω επιλεκτική ακοή αι μμολις καουω την..παπαριά κλεινουν αυτοματα τα αυτια μου και εγω κουνάω απλά οτ κεφάλι χαμογελώντας

dZJip3.png

ε τωρα αυτα θα εχουμε.. ο κα8ενας 8α λεει την παπαρια του και καλά επειδη.. ξέρει...σιγα... εγω πλέον εχω επιλεκτική ακοή αι μμολις καουω την..παπαριά κλεινουν αυτοματα τα αυτια μου και εγω κουνάω απλά οτ κεφάλι χαμογελώντας

Το ίδιο εδώ. Εχω βαρεθεί τις συμβουλές των "εμπειρων". Οκ! αν θελω κατι θα ρωτήσω βρε παιδιά...:confused: Ηθελα να ξερα εκεινών δεν τους εσπαγαν τα νεύρα όντας έγκυες να ακούνε τι πρέπει να κάνουν??????????

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ναι μωρε και σκεψου οτι εγω ειμαι και ηρεμο παιδι ....ζεεεεεεεεεεεεν κατασταση...αλλα μου γυρναει το ματι παρολο που κλεινω κι εγω αυτια...

Χθες μου λεει μια... ποτε θα το βγαλεις το παιδι εξω...

Της λεω Μαιο μήνα????? με τη μιααααααααα...

Της πεταχτηκαν τα ματια εξω???και τιιιιιιιιιιιιι δεν θα κρατησεις τις 40 μερες???

Ε οχι ρε κυρα μου....απαπαπππα.... μετα μου ελεγαν να πλενω τα ρουχα στο χερι.... γιες οκεικ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...