Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες. Εκανα κοπάνα από τη δουλειά σήμερα :mrgreen:

Τι έγινε με τη Δήμητρα? είχε καμιά νέα της?

Νεφέλη μου είδες που δε χρειάζόταν να φοβηθείς για το ζάχαρο? όλα καλά τελικά :). Ούτε για το θυρεοειδή να φοβηθείς. Συμβαίνει στις περισσότερες εγκυμονούσες και αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με παρενέργεια της χοριακής στον αδένα. Όμως επανέρχεται μετά τον τοκετό και δεν επιδρά στο παιδί.

Αχ θέλω να πάω να παραγγείλω τα πάντα... αλλά είπα μετά το Πάσχα. Εσεις έχετε καταλήξει? ΄Μου αρέσει πολύ ένα κρεβατάκι που ανεβοκατεβαίνει το στρώμα και μετά γίνεται παιδικό κρεβατάκι αλλά δεν ξέρω πόσο βολικό θα είναι όταν θα το έχω στη χαμηλότερη στάθμη για να το στρώνω. Για καροτσάκι το αποφάσισα για το Inglesina από το ιντερνετ.

Πολλά φιλιά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την Γκελυ μας...συγχαρητηρια για τον παιδαρο!!!

Δεν καταλαβα ομως απο που συμπαιραναν αυτο για την προεκλαμψια ??εχεις πιεση???

και γω Νεφελακι μου 29 ειμαι αλλα στις εποχες που ζουμε και τα τροφιμα που τρωμε ολα ειναι .....Παρολαυτα συγχαιρω τις κοπελες που κανουν μωρακια πολυ πιο μικρουλες απο εμας και ειναι καλητερα!!!Για παραδειγμα η ξαδερφη μου τα εκανε και τα δυο σε ηλικια 22-23 και ουτε σαγχαρο ουτε πιεση ...ουτε τιποτα!!!Παιζει ρολο οσο να ναι!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Αχ Βανιλίτσα μου και εγώ χθες όταν φεύγαμε από τον ενδοκρινολόγο αυτό έλεγα στον άντρα μου, ότι αν ήμουνα 25 θα ήτανε καλύτερα, αλλά τι να πρωτοπρολάβεις στις μέρες μας να κάνεις σε αυτήν την ζωή? Ανγχος για σπουδές και για δουλειά! Πόσοι είναι αυτοί που παντρεύονται στα 25?

Εγώ μέχρι να γεννήσω θα έχω κλείσει τα 32. Δεν το μετανοιώνω που δεν εκάνα μικρότερη παιδί (αν και αν δεν είχα την πρώτη ατυχία τώρα θα είχα ένα αγοράκι 7 μηνών :(). Μακάρι βέβαια να είχα τον οργανισμό που είχα στα 25 μου αλλά δεν πειράζει. Είμαι από τα άτομα που ήθελαν πολύ συνηδειτά να προσπαθήσουν για παιδί και πριν 1.5 χρόνο ένοιωσα έτοιμη.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ΠΑΡΟΝ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ 26 ΕΙΜΑΙ..ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕς ΜΑΣ!ΕΓΩ ΑΠΟ 19 ΧΡ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ..ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ..ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ?ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ 4ΑΡΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΤΕ?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

συμφωνω κοριτσια...αν καποιος δεν ειναι ετοιμος καλο ειναι να μη προχωραει...και γω παντρεμενη ηδη 2 χρονια τωρα το αποφασισαμε...δηλαδη τι τωρα ...περισυ τετοιο καιρο περιπου αλλα μας ηρθε το μωρακι το σεπτεμβριο..

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα καλημερα!!!!

ολες καλα;;;

γκελυ μπραβο για τα καλα αποτελεσματα...ποσων εβδομαδων εισαι και ποσο βαρος εχει ο μικρουλης;;;εμεις στην β επιπεδου στην 21 εβδομαδα ακριβως ειμασταν 381 γραμμαρια..μια χαρα μου ειπε ο γιατρος...τωρα στην 25 εβδομαδα παλι ακριβως ειμασταν 780 γρ...

βρε μηπως ειμαστε μικρουλια;καλα μας ειπε ο γιατρος βεβαια...

εγω την κορη μου την πρωτη την εκανα στα 30, τωρα στη δευτερη κορουλα ειμαι 33....πως μεγαλωσα ετσι;;;

νεφελακι χαιρομαι που σε βλεπω ανανεωμενη!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

akkakakakakak καλημερεςςς! εγω οταν γεννηθει η μπουμπου θα ειμαι 34 ετών κωλόγρια.. ε τι ναέκανα πιο πριν ειχα α΄΄λες ασχολίες :P πάντως δνε μπορώ να πώ/. ο καλός μου με κατεστησε εγκύα στον δευτερο μήναπροσπαθειών άρα ελπίζ ωκια για δευτερο χλαλχλαχλαλχλαχλα

αγαπες μην μασατε με τις εξετάσεις.. ειμαστε έγκυες που σημαινει ιεμαστε σε αναταραχή.. φαναστήτε οτι εμένα απο το ΠΟΥθΕΝΑ μου βγηκε μια ελαφρά αυξημένη χοληστερίνη... άκου τώρα δλδ!!

Γκέλυ μου... όλα ιεναι μια χαρά κουκλάκι μου...λιιιιιιγη προσοχη θέλει και ο παιδαράς έρχετε

Νεφέλη.... τζάμπα τα δάκρυα μαρι δόλια! :P

dZJip3.png

και η μπουμπου ειχε ωραια λιστα , την ξαναβαζω,αληθεια ολες τελικα ψωνισατε? εγω αναζητω ταπετσαρια και χρωματα τοιχου , βρηκα ωραια μπορντουρα εκει θα καταληξω τελικα .

Πράγματα για μωρό

-Κορμάκια (τα εσώρουχα του παιδιού): τουλάχιστον 15, καθώς θα τα αλλάζεις πολύ συχνά (εάν γεννηθεί καλοκαίρι ακόμα περισσότερα, γιατί δεν θα φοράει τίποτα άλλο). Προσωπικά τα έχω πάρει κοντομάνικα, αλλά έχω και 3 μακρυμάνικα, μήπως χρειαστούν. Αμάνικα δεν της φόρεσα καθόλου, ούτε το καλοκαίρι, γιατί με το aircondition θα κρύωνε (φυσικά και το καλοκαίρι που φοράει μόνο κορμάκι όταν κοιμάται, πρέπει να είναι σκεπασμένο το μωρό, εφόσον υπάρχει aircondition).

-Φορμάκια: τουλάχιστον 15 (εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα πετσετέ και τα βελουτέ και θεωρώ σαφώς καλύτερα τα βαμβακερά. Στο mothercare μου αρέσει πολύ η ποιότητα αν και δεν έχουν πολλά σχέδια, ενώ στο prenatal που έχει σχέδια δεν βρίσκω καθόλου πρακτικό το ότι κουμπώνουν από πίσω και το ότι έχουν γιακά από μπροστά, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει το παιδί όταν είναι μπρούμητα).

-Καλτσάκια (τα νεογέννητα πρέπει να φοράνε καλτσάκια ακόμα και το καλοκαίρι!): 5 ζευγάρια είναι αρκετά

- Εάν είναι χειμώνας, φόρμα εξόδου για τις βόλτες σας

-Σκουφάκι βαμβακερό για μετά το μπάνιο, αν το σπίτι δεν είναι πολύ ζεστό και για τις εξόδους μέσα από την φόρμα εξόδου, αν έχει περισσότερο κρύο

- Υπνόσακος (την κουβερτούλα και δεν την συνιστούν οι γιατροί μέχρι να μεγαλώσει το παιδί και θα ξεσκεπάζεται συνεχώς!! Αυτό είναι όμως ρίσκο γιατί δεν ξέρεις αν το παιδί θα το θέλει . Πχ η δικιά μου δεν τον αντέχει οπότε η λύση ήταν ένα φορμάκι fleece που την κρατάει ζεστή και εγώ κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ!)

Σημείωση: ο υπνόσακος της φωτογραφίας είναι από εδώ!

- Σεντόνια: τουλάχιστον 4 κατωσέντονα. Το πανωσέντονο είναι μόνο για εφέ καθώς και να το βάλεις δεν θα μείνει για πολύ στη θέση του! Εγώ προσωπικά προτιμώ τα σεντόνια με το λάστιχο για να πιάνουν καλά στο στρώμα και να μην φεύγει όταν αρχίσει να το τραβάει.

- Ένα αδιάβροχο σεντόνι που πιάνει επίσης με λάστιχο στο στρώμα και αποφεύγεις να βραχεί το στρώμα από διαρροές τις πάνας ή κυρίως από τυχόν εμετό ή σάλια (τα σεντόνια που βρέχονται τα αλλάζουμε, το στρώμα τι το κάνουμε;;;)

- Πάντα, για να μην χτυπάει στα κάγκελα του κρεβατιού. Αναλόγως με το πόσο ζωηρό είναι το παιδί κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστείς και δεύτερη, αλλά όταν μπορεί να το πιάσει και να σηκωθεί (ή να καθίσει μόνο του) πρέπει να βγει, γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν σκαλοπάτι για το κενό!!

- Κουβερτούλα και σεντονάκι για το καρότσι, αλλά και για να μπορείς να την τυλίξεις με αυτά αν κάποια στιγμή το χρειαστείς.

- Σελτεδάκια: πανάκια που είναι αδιάβροχα από την μία και πετσετέ από την άλλη. Χρησιμεύουν είτε στο σπίτι πχ σε έναν καναπέ που θα ακουμπήσετε το παιδί

- Σαλιάρες. Εγώ προσωπικά προτιμώ τις πετσετέ που είναι διπλές, ώστε να είμαι σίγουρη πως δεν βρέχεται η μικρή, γιατί οι λεπτές υφασμάτινες που αγόρασα βρέχονται τόσο πολύ που βρέχεται και η ίδια.

- Μικρές πετσετούλες για τον ώμο, όταν ρεύεται το μωρό, για να σκουπίζετε το προσωπάκι του. Εγώ έχω πάρει 10 και είναι μια χαρά!

Πετσέτες μεσαίου μεγέθους για το τοπικό πλύσιμο όταν αλλάζουμε πάνα (4 πιστεύω πως είναι αρκετές)

- (4) Μπουρνουζοπετσέτες ή και απλές μεγάλες πετσέτες για μετά το μπανάκι του να το τυλίγουμε να μην κρυώσει… άσε που είναι γλύκες εκεί μέσα

- Σφήνα: Η σφήνα βολεύει για να μένει το παιδί στο πλάι όπως λένε οι γιατροί. Εγώ δεν την χρησιμοποίησα πολύ γιατί την νευρίαζε!

- Εάν δεν θέλεις να αγοράσεις ολόκληρη αλλαξιέρα (όπως εγώ που είχα και κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο της), παίρνεις μόνο το πλαστικό, το οποίο και τοποθετείται πάνω στο κρεβάτι ή όπου είναι να αλλάξεις το παιδί και βολεύει περισσότερο από το να βάζεις σελτεδάκια γιατί καθαρίζεται απλά με ένα σφουγγαράκι (εγώ βάζω και λίγο detol που είναι ειδικό για αλλαξιέρες και επιφάνειες φαγητού)

- Κρέμα για το σύγκαμα. Η penaten είναι μια κρέμα που έχει μεγαλωσει γενιές και γενιές αλλά την βρίσκω πολύ συμπαγή και δεν καθαρίζεται εύκολα. Η bepanthol είναι σχετικά πιο καινούρια (όσον αφορά τα συγκάματα) και είναι πολύ απαλή και κάνει καλή δουλειά. Η sudocrem είναι επίσης παλιά (πάνω από 70 χρόνια) και δυνατή οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείται σε περίπτωση αρχής συγκάματος ή συγκάματος.

- Φυσιολογικό ορό για την μυτούλα του καθώς και μια συσκευή για να βγάζεις τις μυξούλες.

- Αφρόλουτρο. Εγώ προτιμώ το proderm αφρόλουτρο εώς 1 έτους

- Κρέμα ενυδατική για να μην ξεραθεί το δερματάκι του μωρού. Θα βάζεις κρέμα κάθε φορά μετά το μπάνιο.

- Βούρτσα, χτένα προαιρετικά και το ψαλιδάκι για τα μωρά είναι άχρηστο γιατί δεν κόβει τίποτα. Μετά τις πρώτες 20-30 μέρες τα νύχια σκληραίνουν και πρέπει να αρχίσεις να τα κόβεις γιατί γρατζουνάνε ΠΟΛΥ(!!) εγώ χρησιμοποιώ το δικό μου ψαλιδάκι κανονικά!

- Μobile ή αλλιώς περιστρεφόμενο. Μπορεί στην αρχή να μην δίνει σημασία αλλά η μουσική και τα φώτα θα το ηρεμούν. Όταν αρχίσει να το προσέχει τότε θα γίνει ο καλύτερός του φίλος!

- Εάν δεν αγοράσεις μπανάκι-αλλαξιέρα τότε για μπάνιο, μια απλή λεκάνη που βρίσκουμε και στα super market είναι ότι καλύτερο. Εγώ αγόρασα μια μπανιέρα της Fisher Price και από την αρχή ούτε το μαξιλάρι της άρεσε οπότε το βγάλαμε αμέσως και σύντομα δεν χωρούσε!! Ότι και αν αγοράσεις να έχει ψηλά τοιχώματα για όταν αρχίσει να χτυπάει χέρια και πόδια γιατί τα κάνει όλα μούσκεμα!

-Πιπίλες εκτός και αν δεν θέλεις να μάθει σε αυτήν.

-Μπιμπερό: Εάν δεν πρόκειται να θηλάσεις, τουλάχιστον 6 (όσα και τα βασικά ταίσματα). Αρχικά εγώ αγόρασα μόνο μικρά και μετά από 3 μήνες πήρα και μεγάλα. Από chicco και Nuk προτιμώ της Nuk με θηλή από καουτσούκ. Θεωρώ πως οι θηλές της nuk έχουν πολύ καλύτερο σχεδιασμό. Όσο για το υλικό της θηλής, το παιδί θα σε οδηγήσει αν προτιμάει το λάστιχο (καουτσούκ) ή τη σιλικόνη. Επίσης επειδή μπορεί να χρειαστεί και κάποιο ρόφημα πχ για τους κολικούς, πάρε και 2 μεγάλα. Στην αρχή προτιμάμε τα anti colic μπιμπερό.

-Αποστειρωτής: Για τους πρώτους 6 μήνες θα αποστειρώνονται μπιμπερό και πιπίλες οπότε χρειάζεσαι έναν αποστειρωτή που να τα χωράει. Συνήθως αγοράζουμε αποστειρωτή της ίδιας μάρκας με τα μπιμπερό για να είναι σίγουρο ότι θα χωράνε.

-λαβίδα – τσιμπίδα για τον αποστειρωτή, εάν δεν περιλαμβάνεται στο κουτί με τον αποστειρωτή.

-Proderm για το πλύσιμο των μπιμπερό (υπάρχει σε όλα τα super market)

-Βούρτσα καθαρισμού για μπιμπερό και θηλές

-Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό στο ψυγείο όπου κρατάει η αποστείρωση για 24 ώρες

-Θερμαντήρας: Αυτό είναι για μένα σωτήριο!! Αγόρασα έναν της nuk με θερμοστάτη και βάζω μέσα το μπιμπερό και έχω πάντα ζεστό νερό έτοιμο για γάλα ή κρέμα. Επίσης έχω αγοράσει και έναν θερμαντήρα αυτοκινήτου από το cosycorner για να έχω όταν λείπω από το σπίτι

- Δοσομετρητής γάλακτος. Είναι δοχεία για γάλα σκόνη ώστε να παίρνεις μαζί σου όταν λείπεις από το σπίτι. Η nuk έχει ένα υπέροχο σετ με τρία κουτάκια που κουμπώνουν μεταξύ τους και μπορείς να πάρεις το καθένα ξεχωριστά ή όλα μαζί.

Ίσως χρειαστείς ενδοεπικοινωνία, ένα φωτάκι νύχτας για να μπορείς μέσα στη νύχτα να το ταϊζεις και να το αλλάζεις χωρίς να ανάβεις το φως του δωματίου που θα το ενοχλήσει καθώς και ένα θερμόμετρο – υγρόμετρο δωματίου και θερμόμετρο νερού για το μπάνιο του. Και ο κανόνας είναι πως πάντα τα ρουχάκια του παιδιού τα παίρνουμε μεγαλύτερο νούμερο!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

μαρα εισαι μεγαλυτερη απο εμενα..νιανινιανιανιανια:tongue:

φιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και ενιωθα η μεγαλυτερη εδω μεσα.....

μεχρι που ηρθες εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Καλημέρα μανούλες. Εκανα κοπάνα από τη δουλειά σήμερα :mrgreen:

Τι έγινε με τη Δήμητρα? είχε καμιά νέα της?

Νεφέλη μου είδες που δε χρειάζόταν να φοβηθείς για το ζάχαρο? όλα καλά τελικά :). Ούτε για το θυρεοειδή να φοβηθείς. Συμβαίνει στις περισσότερες εγκυμονούσες και αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με παρενέργεια της χοριακής στον αδένα. Όμως επανέρχεται μετά τον τοκετό και δεν επιδρά στο παιδί.

Αχ θέλω να πάω να παραγγείλω τα πάντα... αλλά είπα μετά το Πάσχα. Εσεις έχετε καταλήξει? ΄Μου αρέσει πολύ ένα κρεβατάκι που ανεβοκατεβαίνει το στρώμα και μετά γίνεται παιδικό κρεβατάκι αλλά δεν ξέρω πόσο βολικό θα είναι όταν θα το έχω στη χαμηλότερη στάθμη για να το στρώνω. Για καροτσάκι το αποφάσισα για το Inglesina από το ιντερνετ.

Πολλά φιλιά σε όλες

Newmummy ακριβώς στα ίδια είμαστε και εγώ κλείνω τα 32 όταν γεννήσω, αλλά ακόμη λέω 31 τρομάρα μου. Και εγώ αν δεν είχα την προηγούμενη ατυχία θα γεννούσα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Τελοςπαντων με το καλό να έρθουνε για όλες μας τα μωράκια μας. Και συμφωνώ και εγώ με όλα τα κορίτσια ότι αν δεν είσαι έτοιμος καλύτερα να μην προχωρήσεις, όσο έτοιμος μπορεί βέβαια να είναι κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Fysalida μου τι να κάνω, προσπάθώ όσο μπορώ να με ελένγχω. Υπομονή άλλους 2,5 μήνες, η μπεμπούλα να γεννηθεί με το καλό και όλα τα άλλα αντιμετοπίζονται.

Καλημερα κοριτσια!! Όλες καλα;;;

Μάρα πολύ καλές οι λίστες σου, ο φασολακης κ η μαμα του σ'ευχαριστούν (εμαθα οτι εχεις κοριτσάκι κ σε καλοπιάνω από τώρα...χαχαχαχαχ)

Μια ερώτηση μόνο: τι είναι το πουάρ για τη μύτη;

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...