Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μάρα μου είσαι πολύ οργανωμένη!!!!!! Εγώ είμαι ακόμα στην κοσμάρα μου!!! Ρίξε καμια ιδέα σε παρακαλώ, θα με υποχρεώσεις.. Νομιζω πως θα πλησιάζει η ώρα να γεννήσω και θα τρέχω τελευταία στιγμή....Μπραβο σας πάντως κορίτσια που τα έχετε ψάξει όλα αυτά. Μάρα μπήκα στο site www.mytoys.de και τρελλάθηκα. Τι φοβερά πραγματα έχει εκεί? Τέλεια!!!Αυτά τα σεντονάκια για τα μωρά είναι μούρλια και τα παιχνιδάκια...Αχ! Ενθουσιαστηκα που τα είδα. Θα παραγγείλω κι εγώ!!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΟΙΠΟΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΔΩΜΑΤΙΟ

1. ΚΟΥΝΙΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΟΤHERCARE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ

2. ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ - ΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΙΦΟΝΙΕΡΑ

3. ΣΙΦΟΝΙΕΡΑ-ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ (ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΜΕ 6 ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΕ 99 ΕΥΡΩ)

4. ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΧΤΑΣ

5. ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6. ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΗΡΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ Η ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΓΟΡΑ...ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΜΩΣ...?

7.ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΠ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Επεξεργάστηκαν by Mara-76

dZJip3.png

ΠΑΙΔΙ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΟ MYTOYS.DE ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ 25 ΕΥΡΩ. ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. ΠΑΡΤΕ 2 ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ

2. ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩΣΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΡΟΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑ! ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ...ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΠΧ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΟΥΛΙ ΚΑΤΩΣΕΝΤΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ Η ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΤΩΣΕΝΤΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΕΤΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΗΔΙΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ¨ΠΟΛΥ¨ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ

3. ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ. ΕΠΕΝΔΥΣΗ! ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ, ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

4. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΞΙΕΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ

5.ΠΑΝΑΚΙΑ. ΜΙΑ ΤΡΙΝΤΑΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ. ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥς. ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ

6. WASH CLOTHES. ΣΦΟΥΓΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩς ΤΟ ΜΙΚΡΟ. 5 ΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΆΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

6. ΠΕΤΣΕΤΕΣ - ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.

7. ΛΕΠΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΤΝ ΑΡΧΨΗ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΨΕΙ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ

8. ΠΑΝΕΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑΚΙΑ

9. ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ. ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΠΑΠΛΩΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

dZJip3.png

ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΝΙΟ - ΥΓΙΕΙΝΗ

1. ΧΤΕΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΣΟΥΛΑ

2. ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ

3. ΠΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ

4. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΤΟΥ

5. ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙ (ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΗΦΙΖΩ WELEDA)

6. ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

7. ΜΠΑΝΙΕΡΙΤΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

8. ΚΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

9. LAUNDRY BAG ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

10. ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ

11. ΒΑΜΒΑΚΙ ΥΔΡΟΦΙΛΟ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙ - ΦΑΓΗΤΟ

ΑΝ ΘΗΛΑΣΕΤΕ

- ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

- 3 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩς ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ

- ΑΠΟΘΗΚΚΕΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ MEDELA Ή ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

-ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ

8 ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.. Ε ΠΑΡΤΕ 3 ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ. ΜΕ ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ

ΛΑΒΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ

ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ. ΠΑΡΤΕ 3 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ

ΠΙΠΙΛΕΣ. ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

ΘΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΥΣΚΕΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩς ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠ-ΛΑ ΕΝΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙ

dZJip3.png

ΠΑΙΔΙ - GADGETS

1. KAΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

2. ΡΗΛΑΞ. ΠΡΙΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ BOUNCER ΜΑΖΙ ΟΠΩς ΤΗΣ FISHER PRICE ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΤΕΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

3. ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ

4. SLING . PIO ΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΑΡΣΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ..ΦΥΣΙΚΑ Ως ΚΙΝΗΣΗ

5. ΚΑΡΟΤΣΙ. ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΑΡ< ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.

dZJip3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Δημητρούλα που είσαι? Μπες να μάθουμε τα νέα σου. Μας έλειψες.

Εγώ χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο και πήρα και τα αποτελέσματα. Με το ζάκχαρο δεν έχουμε πλέον κανένα πρόβλημα. Μου είπε να τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο και το κλασικό συχνά και μικρά γεύματα. Είχαμε όμως θέμα με τον θυροειδή. Είμαι στα όρια, αν δεν ήμουνα έγκυος δεν θα υπήρχε θέμα, αλλά λόγω εγκυμοσύνης πρέπει να είναι χαμηλή η τιμή του και μου έδωσε να παίρνω ένα χαπάκι την ημέρα για να κατέβει μέχρι να γεννήσω. Εχει καμία για να μου πει τιμή?

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

sory για την διακοπή./..λοιπον αγγελα θυμησε μου ποτε γεννας και που γενας

fiary...σημειωνε εσυ

Μάρα μου τι καταπληκτική λίστα είναι αυτή που εφτιαξες! Μπράβο σου! Τα Εχω ΠΗΤ 2-7-2010 και ακόμα δεν έχω κοιτάξει τίποτα...Λέω τώρα σιγά σιγά να ξεκινήσω γιατι η κοιλία έχει αρχίσει και μεγαλώνει και αργότερα θα είναι δύσκολο...Με βοηθάει πολύ η λίστα, θα την μελετήσω επισταμένως! Ευχαριστώ πολύ!

Οσο για μαιευτήριο...δεν ξέρω ακόμα. Σκέφτομαι το Αρεταιειο. Ο γιατρος μου είναι και στο Αρεταιειο και στο Λητώ (οπού γεννήθηκα κι εγώ).Θα δούμε!:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Δημητρούλα που είσαι? Μπες να μάθουμε τα νέα σου. Μας έλειψες.

Εγώ χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο και πήρα και τα αποτελέσματα. Με το ζάκχαρο δεν έχουμε πλέον κανένα πρόβλημα. Μου είπε να τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο και το κλασικό συχνά και μικρά γεύματα. Είχαμε όμως θέμα με τον θυρωηδή. Είμαι στα όρια, αν δεν ήμουνα έγκυος δεν θα υπήρχε θέμα, αλλά λόγω εγκυμοσύνης πρέπει να είναι χαμηλή η τιμή του και μου έδωσε να παίρνω ένα χαπάκι την ημέρα για να κατέβει μέχρι να γεννήσω. Εχει καμία για να μου πει τιμή?

Νεφέλη μου μη στενοχωριέσαι. Ολα καλά θα πάνε. Η εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κατω στις ορμόνες του οργανισμού...Κι εγώ αυρίο θα πάω για τον μηνιαίο έλεγχο (γεν αίματος, ουρων, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, σίδηρο, φερριτινη κλπ) κι εχώ αγχος, ιδιως με το σάκχαρο. Το μετράω σχεδον καθε εβδομάδα με το μηχανηματάκι που έχει η μαμά μου. Μέχρι στιγμης όλα καλά αλλά φοβάμαι γιατι η μαμα μου ειχε σάκχαρο στην εγκυμοσύνη της. Ισως χρειαστει να κάνω κι εγώ την καμπύλη, αλλά θα ρωτήσω το γιατρο στις 29-3 που έχω ραντεβου. Εντάξει ολα αυτά είναι στο προγραμμα. Ο Θεος να μας βοηθάει να κυλήσουν όλα ομαλα μέχρι το τέλος.:):):)

Καλημέρα Αγγέλα μου, σε ευχαριστώ πολύ.

Τι να κάνουμε, είναι αυτό που λες Περισσότερο είχα στεναχωρηθεί με το ζάκχαρο, αλλά ευτηχώς πηγαίνει καλά.

Για μένα καλό είναι να κάνουμε όλες την καμπύλη, γιατί μπορεί να υπάρχει και κάτι παθολογικό που δεν φαίνεται με την τιμή του ζακχάρου νηστείας. Οπως και η τιμή του θυροειδή καλό είναι να ελένγεται. Εγώ δεν είχα κανένα σύπτωμα, αλλά να που ανέβηκε τους τελευταίους μήνες. Ενώ όταν είχα κάνει τον προγεννητικό στον 2ο μήνα ήτανε χαμηλά. Επίσης καλό είναι να γίνεται και έλενχος της πίεσης, είναι και αυτό ενα ύπουλο σύπτωμα.

Καλα αποτελέσματα σου εύχομαι αύριο. Είναι πολύ σωστό αυτό που κάνεις και ελένχεις το ζάκχαρο στο σπίτι.

Ναι όντως η Μάρα βοήθησε επίσης αρκετά να ξαναφρσκάρουμε τις λίστες μας.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

κσλημερα φιλεναδουλες μου.....τι γινεστε?

εγω μετα απο πολυ καιρο αυπνιας , κοιμηθηκα συνεχομενα και ξεκουραστηκα.

αχ Αγγελα μου και συ μαζι με μενα και την μαρα εισαι:Dαργουμε εμεις οποτε μην αγχωνεσαι.

αγορακι η κοριτσακι εχεις???

Νεφελακι μου καλα κανεις και τα προσεχεις ολα, και γω θα παω για την καμπυλη και θα ζητησω να κανω και θυροειδη....

κοριτσια ποσο χρονων ειστε? λεει οτι παιζει ρολο και αυτο ...τι να πω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα

εγω εκανα χθες την β-επιπεδου,ο μπεμπης ειναι μια χαρα,μεγαλυτερος και βαρυτερος απο τον μεσο ορο,η μαμα παλι εχει αυξημενες πιθανοτητες για προεκλαμψια:mad::mad:

δεν εχω διξει ακομη τις εξετασεις στον γυναικολογο μου και στην αιματολογο αλλα γενικα μου ειπε οτι θελει πιο στενη παρακολουθηση,χαμηλη πιεση,χαμηλο σακχαρο

και να φανταστει κανεις οτι τον προηγουμενο μηνα που ο μπεμπης μονο πηρε 300 γρ.εγω πηρα μονο 500-και ηταν ολοι πολυ ευχαριστημενοι γιατι περιμεναν απο μενα να παρω 2-3 κιλα:rolleyes:

τελος παντων,προχωραμε,εξαλλου μου ειπε οτι το βασικο συμπτωμα για την προεκλαμψια ειναι τα ελλειποβαρη εμβρυα,και εμεις μονο αυτο δεν εχουμε:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Καλημέρα Βανιλίτσα και Γκέλυ.

Είμαι 31 Βανιλίτσα μου. Γκέλη η προεκλαμψία τι συπτώματα έχει ακριβώς? Από ότι κατάλαβα εκτός από το μικρό βάρος είναι και η υψηλή πίεση και ζάκχαοι ή το αντίθετο?

Κουράγιο σε όλες μας Γκέλυ μου, από ότι φαίνεται το τρίτο τρίμηνο είναι αρκετά ύπουλο. Ευτηχώς όλα τα υπόλοιπα καλά στην β με το παιδάκι σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...