Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χεχεχε τι καλα βρε μαρσολαν που ειχε θεση το μπεμπε! εμενα πάλι απαξιει.. απο τον πρώτο υπερηχο που καναμε που ηταν ακομη φασόλι δεν θελει καμια δημοσιοτητα και γυρθζει κεφάλι, γυριζει κώλο, κρυβει το προσωπο της γενικά κάνει διάφορα!

εεε,το ξερει η μπεμπα σας οτι ειναι σελεμπριτι και σας κανει ναζιααααα απο τωρα...Αντε,με το καλο να την πετυχετε σε φαση να δεις εσεις πως θα κανετε μετα!!

Σας αφηνω με ελαφρα,γιατι λεω να παω κανενα σουπερμαρκετ οσο προλαβαινω...

Θα τα ξαναματαπουμε:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερρααααα!!! ρε κκοριτσια... τι κακο ειναι αυτο με τις κραμπες σητν κοιλια οεο μου λέτε???? πρεπει να βρω καποια σταση να βπλευομαι..ολα τα εχω δοκιμασει αλλα τπτ!

Μαρα μου σε καταλαβαίνω απόλυτως. Δε με ενοχλει όμως, προς το παρον αντέχω...:D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

μωρε ειναι αυτη μια.. ασε ασε! παντως ειναι πολύ συνεργασιμη πρεπει να το πώ αυτο.. οταν με ζαλίζει πολύ με κλωτσια και κουνημα και ειμαι σε φάση τρελής δουλειάς της λέω απλά.. οχι τώρα χρυσο μου... και ρε παιδιά αλήθεια σας λέω.. με αφηνει σε ησυχία!

dZJip3.png

εεε,το ξερει η μπεμπα σας οτι ειναι σελεμπριτι και σας κανει ναζιααααα απο τωρα...Αντε,με το καλο να την πετυχετε σε φαση να δεις εσεις πως θα κανετε μετα!!

Σας αφηνω με ελαφρα,γιατι λεω να παω κανενα σουπερμαρκετ οσο προλαβαινω...

Θα τα ξαναματαπουμε:):)

καλο βραδυ!!!

Διαφημίσεις

μωρε ειναι αυτη μια.. ασε ασε! παντως ειναι πολύ συνεργασιμη πρεπει να το πώ αυτο.. οταν με ζαλίζει πολύ με κλωτσια και κουνημα και ειμαι σε φάση τρελής δουλειάς της λέω απλά.. οχι τώρα χρυσο μου... και ρε παιδιά αλήθεια σας λέω.. με αφηνει σε ησυχία!

ειδες?εχουν απο τωρα προσωπικοτητα!!!!:rolleyes:

και εσενα κουνιεται πολυ ε?

και εμενα!αφου σκεφτομαι οτι αν ειναι τοσο ζωηρος και μετα την εχω βαψει!!

Κι εγω βρε κορίτσια αυτό λέω. Γερο να είναι και ας κλωτσάει ας κάνει ότι θέλει...Ειδα τα καροτσακια της inglessina (τριο) που λέγατε. Μου φαινονται καταπληκτικά. Πρέπει όμως να τα δω και από κοντα. Ποιο καταστημα τα έχει εδω στην Αθήνα? Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τιποτα για καρότσια. Οτι πληροφοριες έχω από εσας....

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...