Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

[ρε κοριτσια ώρες ώρες σκέφοτμαι κάτι κοπελιές που δεν εχουν ουτε τα βασικά και λεω... δοξα τον θεο!

και εγω αυτο σκεφτομαι ωρες ωρες!

παντως ειλικρινα δεν περιμενα οτι η προετοιμασια θα ηταν τοσο πολυεξοδη!τωρα καταλαβαινω γιατι καποιοι επιλεγουν να μην κανουν παιδι!μαζι με τα εξοδα της γεννας νομιζω οτι το ποσο που βγαινει ειναι αρκετα μεγαλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα... βασικα 8ελεις 3 2διπλα για ητν γεννα (νοσοκομειο, γιατρος, βλαστοκυταρα). αρα πάνω κάτω 6.000 ζεστα και μετρητά διοτι κανεις σε αυτη τη ζωή και με τοση κρίση δεν σου κάνει ευκολίες λολ

απο εκει και μετα δωμάτιο και πρώτα έξοδα ειναι αλλα 3.000 στο νερο

επισης σκέψου πως στην περίπτωση που δουλειευεις για 4 μηνες περίπου δεν παιρνεις φράγκο... εμενα αυτο με εχει σκισει.. το καθομαι 4 μηνες και δεν εισπράτω παο πουθενα.. δεν εχω υπαρξει ποτέ μου άνεργη οποτε με εχει προβληματισει γιατι αν δεν κάνω λάθος τις μερες που καθεσαι στις πληρώνει μονο το ταμείο σου έτσι? απο οτν εργοδοτη δεν εχεις να λαμβανεις τπτ

dZJip3.png

ασε ασε κάτια.. ευτυχώ ςπου μου εσκασαν και τα εξτραδάκια μου γιατι ειδάλω.ς.φιλάκια ναζάκια.. και δεν ειμαστε και της γενιας των 700 ευρώ ουτε εγώ ούτε ο άντρας μου

ρε κοριτσια ώρες ώρες σκέφοτμαι κάτι κοπελιές που δεν εχουν ουτε τα βασικά και λεω... δοξα τον θεο!

Μια απο τα ιδια λεω κι εγω...Κι ενταξει,ολοι εχουμε απο πισω και μπαμπαδες και μαμαδες που θα κανουν το καλο αλλα ελα που εγω δεν θελω να βασιζομαι σ'αυτην την καλη διαθεση!!Παρολο που με ευχαριστηση θα τα διαθεσω για την μπεμπουλα μας..εε,μου κακοφαινεται αυτη η εκμεταλλευση και τα εξοδα

κοιτα... βασικα 8ελεις 3 2διπλα για ητν γεννα (νοσοκομειο, γιατρος, βλαστοκυταρα). αρα πάνω κάτω 6.000 ζεστα και μετρητά διοτι κανεις σε αυτη τη ζωή και με τοση κρίση δεν σου κάνει ευκολίες λολ

απο εκει και μετα δωμάτιο και πρώτα έξοδα ειναι αλλα 3.000 στο νερο

επισης σκέψου πως στην περίπτωση που δουλειευεις για 4 μηνες περίπου δεν παιρνεις φράγκο... εμενα αυτο με εχει σκισει.. το καθομαι 4 μηνες και δεν εισπράτω παο πουθενα.. δεν εχω υπαρξει ποτέ μου άνεργη οποτε με εχει προβληματισει γιατι αν δεν κάνω λάθος τις μερες που καθεσαι στις πληρώνει μονο το ταμείο σου έτσι? απο οτν εργοδοτη δεν εχεις να λαμβανεις τπτ

δεν ξερω καθολου σε αυτο να σου απαντησω,δεν δουλευω εδω και αρκετους μηνες..τουλαχιστον ολα αυτα τα χρηματα τα δινεις για καλο!!:P

σε ποιο νοσοκομειο γεννας?

μαρσολαν εκμεταλευση ειναι να βλέπεις το ΙΔΙΟ μπιμπερο ελλάδα να κάνει 10 ευρώ και σε σαιτ να το βλέπεις μαζί με τα μεταφορικά να κάνει 7.... 3 ευρώ παο εδώ, 50 απο εκεί, 100 απο το παράλο έρχεται και γίνεται η υποθεση μπουκοτόν περλέ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω καθολου σε αυτο να σου απαντησω,δεν δουλευω εδω και αρκετους μηνες..τουλαχιστον ολα αυτα τα χρηματα τα δινεις για καλο!!:P

σε ποιο νοσοκομειο γεννας?

στο ξενοδοχειον ιασω! λολ λολ λολ λολ! ας μου παρουν οσα λεφτα θελουν αρκει να μου προσεξουν την μπουμπού μου και να μην μου σπάνε εμένα τα νευρα

dZJip3.png

μια χαρα σας κοβω.....

θα εχετε και εξτρα παροχες λοιπον.......χαχα

Εμεις εδω 2 "ξενοδοχεια" εχουμε κι ενα δημοσιο νοσοκομειο,

καταλαβαινετε επιλογες...αλλα οπως λεει και η Μαρα ας παρουν οσα θελουν κι ας κανουν οτι θελουν αρκει να μας βγαλουν τα παιδακια μας καλα και να μην μας πολυπρηξουνε:mrgreen::mrgreen:

Βρε κοριτσια,το ειδατε καθολου σε 3d το παιδακι σας???

Εγω το ειδα και μαλιστα ξαφνικα και τοτε...ερωτευτηκα μου φαινεται για πρωτη φορα...

Διαφημίσεις

μια χαρα σας κοβω.....

θα εχετε και εξτρα παροχες λοιπον.......χαχα

Εμεις εδω 2 "ξενοδοχεια" εχουμε κι ενα δημοσιο νοσοκομειο,

καταλαβαινετε επιλογες...αλλα οπως λεει και η Μαρα ας παρουν οσα θελουν κι ας κανουν οτι θελουν αρκει να μας βγαλουν τα παιδακια μας καλα και να μην μας πολυπρηξουνε:mrgreen::mrgreen:

Βρε κοριτσια,το ειδατε καθολου σε 3d το παιδακι σας???

Εγω το ειδα και μαλιστα ξαφνικα και τοτε...ερωτευτηκα μου φαινεται για πρωτη φορα...

ναι!!ναι!!το ειδαμε!!μονο ερωτευτηκα?παρακρουση επαθα!και οχι επειδη ειναι ο γιοκας μου αλλα εχει απιστευτες χειλαρες!!χαχα!!χαζομαμα απο τωρα!!:oops:

μαρσολαν εγω οχι...δοκιμασα στην β επιπεδου να την δώ αλλά ο υπερηχογραφηματίας μου ειπε οτι θα ηταν τζαμπα επιβαρυνση γιατι η μπουμπου ηταν ακόμη σε κατασταση...απλωτή και μας εδειχνε συνέχεια κωλαράκι.. ελπιζω σε κανα ντοπλερ να μας κάτσει

dZJip3.png

Εμας εκει που καναμε τον κλασσικο υπερηχο παταει ενα κουμπι ο δοκτωρ και μου εχει φυγει η μασελα...

Νομιζω οτι τοτε συνειδητοποιησα οτι εχω παιδι μεσα μου...Απο τοτε της μιλαω πιο πολυ και την νιωθω πιο πολυ...

τι θαυμα βρε κοριτσια..Μοιαζει και στον πατερα της,ιδιες χειλαρες,μυτουλα, κουτελα...χεχε!!!!Ερωτευτηκα γυναικα και κανεις δεν θα με κακολογησει γι αυτο:mrgreen::mrgreen:

χεχεχε τι καλα βρε μαρσολαν που ειχε θεση το μπεμπε! εμενα πάλι απαξιει.. απο τον πρώτο υπερηχο που καναμε που ηταν ακομη φασόλι δεν θελει καμια δημοσιοτητα και γυρθζει κεφάλι, γυριζει κώλο, κρυβει το προσωπο της γενικά κάνει διάφορα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...