Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

rosebaby ευτηχως να και μία κοπέλα που ακουσε αργα το μωρακι της. Εγώ το έχω άγχος ακόμη.

της perego ακουσα ότι είναι βαρύ. το inglesina το εκρού σε καμία δεν άρεσε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κιλα έχω παρει 4 ως τωρα .Δεν εχω και πολυ ορεξη για φαγητο παρα μονο για σοκολατες.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Φιφούλα δώστης και ενα φιλάκι από εμένa. vanilitsa από οτι καταλαβα την δική μου την μπεμπα την έχεις ξεγράψει από νύφη!

rosebaby τι έπιπλα πήρες?

το μωρο μεχρ τι ηλικια κοιμαται στην κουνια?

Φιφούλα δώστης και ενα φιλάκι από εμένa. vanilitsa από οτι καταλαβα την δική μου την μπεμπα την έχεις ξεγράψει από νύφη!

http://www.oneira.gr/index.php?target=categories&category_id=11

το DIAMANTE BIANCO είναι αυτο που δίαλεξα εγω όχι όλα τα κομματια βέβαια

το κρεβάτι την ντουλάπα τον καθρέυτη και την συρταριέρα

οι τιμές που βλέπεις είναι οι αρχικές εγω τα πηρα με 20% έκπτωση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

http://www.oneira.gr/index.php?target=categories&category_id=11

το DIAMANTE BIANCO είναι αυτο που δίαλεξα εγω όχι όλα τα κομματια βέβαια

το κρεβάτι την ντουλάπα τον καθρέυτη και την συρταριέρα

οι τιμές που βλέπεις είναι οι αρχικές εγω τα πηρα με 20% έκπτωση

Μόλις κοιτούσα το συγκεκριμένο. Το μπανετο είναι εκει που αλλάζουνε το μωρό? Θα πάρεις κάτι άλλο για το άλλαγμα?

Εχει και καροτσια?

Διαφημίσεις

Νεφελακο σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! Δεν το θυμαμαι πολυ το καροτσι που ειπες για ξαναστειλε το λιν να το τσεκαρω. Εαν ειναι αυτο που νομιζω το βρηκα πολυ διαστημικο!!! Εγω κοριτσια απο κιλα ειμαι στα +7-8 :-( και ειμαι 21 εβδομαδων ειχα παρει και 2 απο το καλοκαιρι οποτε ειμαι στα 68 αστα .

Αυτο το ονειρα εχει πολυ ωραια πραγματακια.Αλλα μονο Θεσ/κη ρε κοριτσια δεν εχει να τα δουμε απο κοντα Αθηνα???

αχ βρε Νεφελακι με τα ωραια σου!!!!

Καμια νυφη δεν ξεγραφουμε απλα της fifi μας ειναι λιγο τσαουσο και μας εκανε κλικ!!!!Η δικια σου ειναι υπναρου και χασμουριαρα σαν και ¨μενα¨!!!!Τι θα τρωει ο γιοκας μου με γυναικα και μανα υπναρουδεςςςςςς:rolleyes::confused:;):D:-P:lol::?:

εγω δεν κοιταω ακομη για πραγματακια....τον 7ο μηνα πρωτα ο Θεος...μη σας πω τελος του 7ου!!εχουμε καιρο ακομηηηηηη ουυυυ:!:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εχει δυο επιπλα το ενα είναι απλη συρταριερα που βάζεις πάνω τα ειδικά για να το αλλάζεις και ενα ακομα το οποια είναι μικρότερο απο την συρταριέρα και το πρωτο συρταρι ειναι μπανίερα με καπάκι

εγώ πηρα την συρταριέρα γιατι δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι πρακτικό το άλλο και ήθελα περισσοτερο αποθηκευτικό μέρος.

φοβήθηκα ότι τα νερά θα το κάνουν λίγο χάλια

υπάρχουν λύσεις με μικρές μπανιέρες.

και το καρότσι μου απο εκεί το πήρα.

όλα μαζι για καλύτερη τιμη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχ βρε Νεφελακι με τα ωραια σου!!!!

Καμια νυφη δεν ξεγραφουμε απλα της fifi μας ειναι λιγο τσαουσο και μας εκανε κλικ!!!!Η δικια σου ειναι υπναρου και χασμουριαρα σαν και ¨μενα¨!!!!Τι θα τρωει ο γιοκας μου με γυναικα και μανα υπναρουδεςςςςςς:rolleyes::confused:;):D:-P:lol::?:

εγω δεν κοιταω ακομη για πραγματακια....τον 7ο μηνα πρωτα ο Θεος...μη σας πω τελος του 7ου!!εχουμε καιρο ακομηηηηηη ουυυυ:!:

Μπορει την δικια μου να την κανει νυφη και της Νεφελης γκομενα:-P:-P χιχι

Διαφημίσεις

Νεφελακο σε ευχαριστω πολυ πολυ!!! Δεν το θυμαμαι πολυ το καροτσι που ειπες για ξαναστειλε το λιν να το τσεκαρω. Εαν ειναι αυτο που νομιζω το βρηκα πολυ διαστημικο!!! Εγω κοριτσια απο κιλα ειμαι στα +7-8 :-( και ειμαι 21 εβδομαδων ειχα παρει και 2 απο το καλοκαιρι οποτε ειμαι στα 68 αστα .

Αυτο το ονειρα εχει πολυ ωραια πραγματακια.Αλλα μονο Θεσ/κη ρε κοριτσια δεν εχει να τα δουμε απο κοντα Αθηνα???

Πολυ ομορφο καλοριζικο και παλι

επιπλα του μπορείς να βρεις και σε καταστήματα όπως τα κουκου και την ποδηλατούπολη

αυτο που πήρα εγώ το έχει και η ποδηλατουπολη ζήτα φυλλάδιο απο τα ονειρα συνεργάζονται οι περισσότεροι γιατι δίνει προίκες σχεδόν σε όλους.

fairy baby σε ευχαριστώ και εσύ με το καλό και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα απο την καρδιά μου το εύχομαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γκομενα την μπεμπα μου? Θα το φαω τον μπέμπη σου vanilitsa!

Καταρχήν η δικιά μου έτσι ήσυχη που είναι μόνο για γκόμενα δεν θα την κοιτούσε να την κάνει κάποιος.

Κορίτσι για σπίτι θα είναι το καμάρι μας.

Οσο για το φαγητό vanilitsa μου, θα το αναλαβει η πεθερά. Προκειμένου να την παντρέψω, τι να κάνω θα το υποστώ και αυτό. Απλά θα πρέπει να μάθω να μαγειρεύω, γιατί θα μου τον στείλεις εσύ καλομαθημένο με τα φαγητά που κάνεις και άντε να δω πως θα τον αντέξουμε.

Επειδή όμως αγαπάμε και την μπεμπούλα της Φίφης, χαλάλι του όποια του αρέσει να πάρει.

Το καρότσι που μου άρεσε rosebaby είναι το

http://www.bimbomarket.it/trio-zippy-free-ecru-P16574.htm

Είχε inglesina το ονειρα?

νεφέλη μου δεν ξέρω αν έχει

είχε αρκετές μάρκες αλλά δεν κοίταξα ποιες γιατι εγώ πηγα συστημένη για περέγκο

ξέρω ότι είναι λίγο βαριά αλλά απο όσες κοπέλες ρώτησα και καταστήματα μου είπαν αυτό ότι είναι η νουμερο ένα σε καρότσια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ψάχνω να βρώ καρέκλα κουνιστή θηλασμού σε άσπρο και κανείς δεν έχει

δηλαδή αφού πουλάνε άσπρα έπιπλα γιατί δεν βάφουν και σε άσπρο

είδα στο εξωτερικό σε ένα site που κάνει 7 εργάσιμες να την φέρει και καλυτερη τιμή απο εδώ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να σου πω την αληθεια Νεφελακι μου , μου αρεσει και μενα πολυ αυτο το καροτσι και μαλιστα το σαββατο που ειχαμε παει στο mall το ειδα απο κοντα ,μη σου πω οτι ειδα κανα 2 μανουλες με αυτο το χρωμα!!Μ΄αρεσει πολυ και τον αλλο μηνα θα παω να το δω απο κοντα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...