Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Μαρα,

μονο χαστουκια???Σε εμενα η μανα μου εκανε καισαρικη αναγκαστικα γιατι δεν μπορουσε να λυγισει τα ποδια της και φαντασου οτι αν εμπαινε στο χειρουργειο 1 ωρα μετα εγω δεν θα ζουσα γιατι βγηκα μελανιασμενη και η μαια μου εδωσε και το φιλι της ζωης...Το ρισκαρεις??Εγω οχι παντως!!

Κατα τα αλλα,ας σκεφτομαστε θετικα

Καλα,πηγα κι ειδα απο κοντα ρουχαλακια στο mothercare και αλλαλιασα...Αυτο το 0-3,χωραει εκει μωρο???????Μου φανηκαν τοσο μικροσκοπικα!!!!Και τοσο γλυκα...

Μαρα,αν τα βγαλουμε στο 4κιλο μας βλεπω συντομα για sur mesure δημιουργιες...χαχαχαχαχαχα

τα εχω παρει σχεδον ολα,μονο το καθισματακι μας λειπει.

κουνια εχουμε παραγγειλει αλλα θα μας ερθει τον αλλο μηνα.καροτσι πηρα οπως και παρκοκρεβατο,μαρσιπο και πορτ μπεμπε.

εσεις πως πατε απο ψωνια??

χαχααχαχαχαα μαρσολαν! εγω πάντως πάω για 4.500 απ οσο με ειπε ο δοχτορας... και εγω βλέπω τα νούμερα που ειναι για νεογεννητα γελάω και λέω ναι αμε..ουυυ θα χωρέσει η σοφιλία εδώ!

dZJip3.png

τα εχω παρει σχεδον ολα,μονο το καθισματακι μας λειπει.

κουνια εχουμε παραγγειλει αλλα θα μας ερθει τον αλλο μηνα.καροτσι πηρα οπως και παρκοκρεβατο,μαρσιπο και πορτ μπεμπε.

εσεις πως πατε απο ψωνια??

εμεις κουνια και καροτσακι (σημερα οτ εμαθα αυτο το Plus) θα μας τα κάνει δώρο το Boss και ειμαι εκστασιασμένη. Τα υπολοιπα τα εχω κρατησει ηδη απο το Mytoys.de και επειδη εκει δεν εχει ουτε δοσεις ουτε προκαταβολες αλλά κασ περιμενω σε 10 μερες περίπου να πληρωθω απο τις εξτρα δουλειές μου και να πάω να τα καταθέσω... νταξ εχουμε χρονο ακόμη. δες το site που σ λεω για καθισματακι...εξαιρετικές τιμές και φτηνά μεταφορικά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια.. τωρα που ειπα για λεφτα.. τα κουμαντα σας τα εχετε κάνει? εβγαλα ξανα Budget το σκ και μου ηρθε ο όλεθρος! και σας μιλάω για ΤΡΕΛΗ έρευνα αγοράς πριν αποφασίσω και ΤΡΕΛΕΣ συγκρισεις τιμών και πάλι τα εξοδα ειναι στον υψιστο!

dZJip3.png

Η δικια μας κυρα,στην 26η εβδομαδα ηταν 1200 γρμ...

Δεν ξερω πως θα προχωρησει αλλα αν παρει απο εμας..και οι δυο θρεφταρια βγηκαμε!!Και σκεψου οτι εγω εχω και μεγαλο προβλημα με το φαγητο ακομη και τωραααα...Δεν τρωω αυτα που πρεπει,φαρμακα δεν ανεχομαι..

Απο ψωνια,περιμενω μεχρι τελος εβδομαδος να λαβω καροτσακι-το maclaren xt σε γκρι τελικα-,καθισματακι και μια αλλαξιερα.

Κουνια κατεβηκα Αθηνα στο ΙΚΕΑ και πηρα μια μικρη γιατι καμια αλλη δεν χωραει στο δωματιο μας

Ρουχαλακια μου εφερε τα πρωτα η φιλεναδα μου απο Αγγλια

Και επεται συνεχεια.......

λοοοολ μαρσολαν σε νιώθω... η δικια μας στην β επιπέδου γυρω στην 22η ηταν ηδη 700 γραμαριάκια Plus και θα 'χτυπαγε" και τα 30 cm απ οτι ειπε ο δοχτορ ζιβαγκος.. λογικά θα έχει πάρει τα πάνω της.. γενικα τα κοριτσια ειναι πιο θρεφταρια απο τα αγόρια για αυτο και στατιστικά βγαινουν μεγαλύτερες...

dZJip3.png

βρε κοριτσια , βλεπω πως ολες εχετε παραγγειλει τα πραγματακια και εγω ακομη δεν εχω συγκρινει ουτε τιμες.....νομιζω οτι νωρις και απο την αλλη αγχωνομαι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρε κοριτσια.. τωρα που ειπα για λεφτα.. τα κουμαντα σας τα εχετε κάνει? εβγαλα ξανα Budget το σκ και μου ηρθε ο όλεθρος! και σας μιλάω για ΤΡΕΛΗ έρευνα αγοράς πριν αποφασίσω και ΤΡΕΛΕΣ συγκρισεις τιμών και πάλι τα εξοδα ειναι στον υψιστο!

Καλα,τωρα χτυπησες φλεβα...

Budget??χαχαχαχα...ηδη αυτα που ανεφερα εχουν φτασει το 1000 και φυσικα μετα απο ΤΡΕΛΛΗ ερευνα αγορας οπως λες κι εσυ..Δεν αναφερω τις τιμες γεννας κλπ γιατι σε εμας ειναι πιο οικονομικα αλλα και παλι..Κι ακομη δεν εχω παρει ολα οσα πρεπει...

Και σκεφτομαι οτι μας εχει φυγει εμας το κεφαλι με τα εξοδα που εχουμε και σεβαστα εσοδα τον μηνα ως οικογενεια...αλλοι που τα βρισκουν και πως τα καταφερνουν?????

Διαφημίσεις

θα μπω να δω και εκει για καθισματακι!

απο εξοδα αλλο τιποτα!αφου ο αντρας μου το εχει παρει αποφαση!θα παει και νυχτοφυλακας!(δουλευει ηδη σε 2 δουλειες...!!):P

και δεν ειμαι και σιγουρη οτι ολα που θελω να παρω χρειαζονται!

εμενα στη 24 εβδομαδα ηταν 900 γραμμαρια!φανταζομαι οτι τωρα θα εχει πατησει το κιλο!

βρε κοριτσια , βλεπω πως ολες εχετε παραγγειλει τα πραγματακια και εγω ακομη δεν εχω συγκρινει ουτε τιμες.....νομιζω οτι νωρις και απο την αλλη αγχωνομαι!!!

βανιλιτσα...μην σκας καλε!!!!

Κι εγω πριν καμια 15αρια μερες πηρα το θαρρος και ξεκινησα αγορες...Απλως,ειχα το χρονο και χαζολογουσα στο ιντερνετ και εκανα συγκρισεις..αλλα αποφαση το πηρα πριν λιγες μερες!!Οποτε,μολις νιωσεις ετοιμη...βουουουρ

looool βανιλάκι μου μην ανησυχεις... εχω κάνει εγώ δουλειά και για τις δυο μας.. ρωτα με οτι 8ελεις ;)

dZJip3.png

θα μπω να δω και εκει για καθισματακι!

απο εξοδα αλλο τιποτα!αφου ο αντρας μου το εχει παρει αποφαση!θα παει και νυχτοφυλακας!(δουλευει ηδη σε 2 δουλειες...!!):P

και δεν ειμαι και σιγουρη οτι ολα που θελω να παρω χρειαζονται!

εμενα στη 24 εβδομαδα ηταν 900 γραμμαρια!φανταζομαι οτι τωρα θα εχει πατησει το κιλο!

ασε ασε κάτια.. ευτυχώ ςπου μου εσκασαν και τα εξτραδάκια μου γιατι ειδάλω.ς.φιλάκια ναζάκια.. και δεν ειμαστε και της γενιας των 700 ευρώ ουτε εγώ ούτε ο άντρας μου

ρε κοριτσια ώρες ώρες σκέφοτμαι κάτι κοπελιές που δεν εχουν ουτε τα βασικά και λεω... δοξα τον θεο!

dZJip3.png

μην αγχωνεσαι!!

και εγω τις τελευταιες 2 εβδομαδες ασχολουμαι!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...