Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μα ελα ντε. το εχουν κανει τοσο θεμα πια, αν θα γεννησεις με καισαρικη ή με φυσιολογικο, και κανουν τις μαμαδες που γεννησαν με καισαρικη να αισθανονται τυψεις, λες και ειναι στο χερι το δικο τους. αφου οι γιατροι τ' αποφασιζουν αυτα. λιγες ειναι οι περιπτωσεις που θα ακουσεις γυναικα να λεει, παμε για καισαρικη

4Rnfp3.png

ε μα ελα ντε. το εχουν κανει τοσο θεμα πια, αν θα γεννησεις με καισαρικη ή με φυσιολογικο, και κανουν τις μαμαδες που γεννησαν με καισαρικη να αισθανονται τυψεις, λες και ειναι στο χερι το δικο τους. αφου οι γιατροι τ' αποφασιζουν αυτα. λιγες ειναι οι περιπτωσεις που θα ακουσεις γυναικα να λεει, παμε για καισαρικη

Συμφωνώ μαζί σου Smouts. Η αλήθεια είναι ότι έχουν αυξηθεί αρκετά τα ποσοστά γεννήσεων με καισαρική αλλά εντάξει τι να κάνουμε τώρα. Αν το απαιτεί η κατάσταση ..............θα το κάνουμε. ΄Και στην τελική ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Αν η καθεμία από εμάς εμπιστεύεται απόλυτα τον γιατρό της και αυτά που της λέει από εκεί και πέρα όλα βαίνουν καλώς....:tongue: Κι εγώ περιμένα δίδυμα τον Ιούλιο. Αν ο γιατρός πει καισαρική -που μάλλον αυτό θα γίνει- τι θα κάνω δηλαδή? Θα το παίξω μάγκας? Δεν παίζουν μ αυτά....:cool:

προφανως δεν σκεφτονται σαν μανες..(βαρια κουβεντα αλλα...)

το μονο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μωρο και εμεις βεβαια.

ασχετο αλλα κοριτσια νομιζω οτι εχω παθει εξαρτηση απο το φαγητο!τρωω απιστευτες ποσοτητες και ολη μερα!τι θα κανω????

Διαφημίσεις

Τι να πεις, προκαταλήψεις! Και να ήτανε οι μόνες! Γιατί εδώ που σε κάνουνε να νιώθεις τύψεις που το πρώτο παιδί είναι κοριτσάκι!!! Στον γάμο οι περισσότερες γυναίκες (κυρίως μεγάλης ηλικίας) με ευχόντουσαν 'άντε και με ένα γιο τώρα'! Αν είναι δυνατόν!!!

Ρε κορίτσια η Δήμητρα που είναι? Σήμερα δεν θα πήγαινε στον γιατρό?

Και εγώ έχω το βράδυ ενδοκρινολόγο και να πάρω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

προφανως δεν σκεφτονται σαν μανες..(βαρια κουβεντα αλλα...)

το μονο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μωρο και εμεις βεβαια.

ασχετο αλλα κοριτσια νομιζω οτι εχω παθει εξαρτηση απο το φαγητο!τρωω απιστευτες ποσοτητες και ολη μερα!τι θα κανω????

δεν ειναι εξάρτηση αγαπη μου... ειναι κ νεςυρικο το θεμα του φαγητου.. η αγωνια για το παιδι.. το "αντε να τελειώνουμε επιτελους" τα άγχη κππ κλπ... μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ

dZJip3.png

δεν ειναι εξάρτηση αγαπη μου... ειναι κ νεςυρικο το θεμα του φαγητου.. η αγωνια για το παιδι.. το "αντε να τελειώνουμε επιτελους" τα άγχη κππ κλπ... μην ανησυχεις δεν ειναι τπτ

μακαρι..:rolleyes:

παντως τα 20 κιλα τα εχω στο τσεπακι μου!!:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελες,

Νεφελη ολα καλα θα πανε βρε!!καλα σου ειπαν τα κοριτσια,λιγη διαιτουλα και παρακολουθηση απο τον γιατρο και οι τιμες θα πεσουν...

Ωστε ετσι η τυπισσα??Απειλησε να μηνυσει τον γιατρο αν προχωρουσε σε καισαρικη???Δεν φοβηθηκε μην σκασει το παιδακι??Εγω ειπα στον δικο μου τα ιδια που ειπε και η Smouts, αν υπαρξει το παραμικρο προβλημα να προχωρησει σε.."μαχαιρια":mrgreen:!!!Οχι,θα κατσω να διακινδυνευσω το παιδι..

κατιου μου μην ανησυχεις.. γενησε εσυ με οτ καλό και εγώ μαζί και μετα αλα μπρατσετα θα πάμε για διατροφές και λιποαναροφησεις... σιγα τα πράγματα! η επισητμη παιδι μου εχει προχωρησει!

dZJip3.png

Γεια σας κοπελες,

Νεφελη ολα καλα θα πανε βρε!!καλα σου ειπαν τα κοριτσια,λιγη διαιτουλα και παρακολουθηση απο τον γιατρο και οι τιμες θα πεσουν...

Ωστε ετσι η τυπισσα??Απειλησε να μηνυσει τον γιατρο αν προχωρουσε σε καισαρικη???Δεν φοβηθηκε μην σκασει το παιδακι??Εγω ειπα στον δικο μου τα ιδια που ειπε και η Smouts, αν υπαρξει το παραμικρο προβλημα να προχωρησει σε.."μαχαιρια":mrgreen:!!!Οχι,θα κατσω να διακινδυνευσω το παιδι..

αλο μαρσολαν.. σε αυτες τις περιπτώσεις απλά χώνεις χαστουκα στην υστερικια να χασει τις αισθησεις της και προχωρας σε καισαρική!

dZJip3.png

κατιου μου μην ανησυχεις.. γενησε εσυ με οτ καλό και εγώ μαζί και μετα αλα μπρατσετα θα πάμε για διατροφές και λιποαναροφησεις... σιγα τα πράγματα! η επισητμη παιδι μου εχει προχωρησει!

γερα να ειναι τα παιδακια μας και ολα τα αλλα γινονται!!

αλλωστε και στα δυο εχω γερο μεσο για να τα κανουμε και τζαμπα!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...