Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον

γυναικα, συγγενης συναδελφου. 40 ετών, πρωτότοκος. μια χαρά εγκυμοσυνη με λιιιιιιιιγο ζάχαρο, όλα μια χαρά

γεννησε σημερα αλλά ΠΩΣ γέννησε. ΤΟ παιδάκι τυλιγμένο ολόκληρο με οτν λώρο.. εκεινη να μην θελει ΟΥΤΕ επισκληρίδιο, ΟΥΤΕ καισαρική και να απειλει τον γιατρο με μυνησεις αν την ανοιξει. η διαστολή να ΜΗΝ προχωράει...

τελικα το παιδάκι βγηκε με..δοσεις (ένα χερι, ενα ποδι κλπ κλπ κλπ) καθώ ςηταν και σε χάλια θέση, μελανό και κατευθείαν στον αναπνευστηρα.

οχι πειτε μου... τις θέλεις ή όχι τις σφαλιάρες της η τυπισα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα. Συγνώμη η γυναίκα ήταν τελείως τρελή? Απίστευτες καταστάσεις. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Δεν β΄ρέθηκε ένας χριστιανός να της πει τίποτα?Έλεος............

βασικα επρεπε να φωναξουν τον αντρα της μεσα να της ριξει καμια αναποδη να ισιωσει η υστερω.. μου θυμιζε κατι τρελές της ευτοκίας που ξηλώνουν τα βυζιά τους υπερ του φυσιολογικου τοκετού No matter what

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Οπως καταλάβατε ήμουνα πολύ χάλια την περασμένη Δευτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας και να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες και μου λείψατε πολύ πολύ. Με το ζάκχαρο πηγαίνουμε καλά, η ενδοκρινολόγος μου έδωσε αρχικά μία διατροφή που πρέπει να κάνει μία έγκυος και βλέποντας το πως αντιδρα ο οργανισμός μου θα συνεχίσουμε ανάλογα. Κάνω καθημερινά μετρήσεις στο σπίτι και τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το ζάκχαρο νηστείας δεν ανεβαίνει πάνω από 70 και μετά φαγητού φθάνει το πολύ 100. Αυτ'α εν ολίγης για να μην σας πρήζω.

Διαβασα τα νέα σας σήμερα που μπήκα ξανά στο καφέ. Μου λείψατε πολύ. Θα κανονίσω να βρήσκομαι και εγώ κάτω με την μπεμπούλα μου στην συνάντηση. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες και απο κοντά.

Smoutsaki μου! Τι γλύκα μάμα με κόρη που θα είστε με τα Paul Frank! Οταν τα φορέσετε θέλουμε φώτο! Καλή συνέχεια και με την αναζήτηση παιδικού σταθμού εύχομαι. Και εγώ πήγαινα altamira με τις φίλες μου! ζηλεύω! ανυπομωνώ να πάμε καφεδάκι και όλες μαζί!

Δημητρούλα μου, τι εξάντληση είναι αυτή που σε βρήκε! Υπομονή γλυκιά μου, θα φύγει σε λίγο καιρό. Αύριο έχεις και τον γιατρό από ότι θυμάμαι. Αντε με το καλό σου εύχομαι να ακούσετε το νέο σας μέλος, ίσως σου προτείνει και κάτι ο γιατρός για τουε εμετούς.

Rosebaby μου τι καταπληκτικό δωμάτιο είναι αυτό! Μια ομορφιά πραγματικά! Και εγώ θεωρώ την ζωγραφική στον τοίχο πολύ πιο πετυχημένη απο κάθε τι άλλο. Μου άρεσε που δεν γεμίσατε όλο τον τοίχο. Είναι όπως πρέπει να είναι. Ο μπεμπούλης θα κουνιέται σαν τον νέμο από την χαρά του. Καλή ξεκούραση και σε εσένα τώρα με την άδεια. Φαντάζομαι τώρα στο σπίτι θα κάνεις βόλτα το καροτσάκι στο δωμάτιο και θα πλένετε την προίκούλα. Τι τέλεια που θα είναι!

ζωούλα μου και εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ξεκουραστείς. Η ορθοστασία δεν βοηθάει, γι αυτό ίσως και οι ζαλαδούλες.

Εvi26 πολύ χάρηκα και με τα δικά σου νέα σχετικά με την β επιπέδου. Κοίταξε να μην τα ψάχνεις τόσο πολύ με τα νούμερα και να αρκεστείς στο ότι σου είπε ο γιατρός ότι όλα βαίνουνε μια χαρά.

Βανιλίτσα μου, άντε με το καλό και εσύ να φθάσει ο καρός να πάρεις την άδεια σου και να σταματήσεις αυτό το καθημερινό πηγαινε έλα. Υπό κανονικές συνθήκες θυμάμαι τόσα χρόνια δεν αντεχότανε, πόσο μάλιστα με την κοιλίτσα. Σε λίγο καιρό θα μπείς και εσύ στο τρίτο τρίμηνο. Το diamante να πας να το δεις στον Δήμα στο Κορωπί, εκεί το βρήκε και η μπουμπού η οποία έμεινε και πολύ ευχαριστημένη.

Μπουμπούκα πόσο μαρέσει που είσαι κορίτσι των ταξιδιών. Αντε και ο δικός σου μπέμπης προστέθηκε στην μικρή παρέα των αγοριών.

Μάρα76 το καρότσι που διάλεξες είναι τέλειο! Με το καλό να το χαρεί η μπεμπούλα σου.

Fairy baby άντε με το καλό να αρχίσεις και εσύ τις αγορές σου για την μπεμπούλα σου. Fysalida, Αγγέλα74, Marsolan, Κάτια1984 και Γκέλυ εύχομαι και εσείς με τα μωράκια σας να είστε καλα. Κορίτσια συγχωρέστε με αν ξέχασα καμία.

ευχαριστω παρα πολυ νεφελη!να εισαι καλα!!

μπηκαμε επισημως στον εβδομο ετσι?νομιζω οτι ειναι καιρος να μας φυγει το αγχος!

εγω εχω την τεταρτη ραντεβου για καμπυλη και ειμαι λιγο αγχωμενη..:?

ελπιζω να πανε ολα καλα!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!

ε μα ρε γαμωτο, πραγματικα δεν πανε καλα ορισμενες γυναικες. μωρε εγω το ξαναλεω, γι αυτο γεννησα φυσιολογικα, ευκολα και γρηγορα, γιατι πηγα τελειως χαλαρη να γεννησω και ημουν ανοιχτη στα παντα, φυσιολογικους, καισαρικες, επισκληρηδιους, οτι να ναι. Αφου μου το ειπε και η μαια. Σ' αυτους που γκρινιαζουν πανε ολα στραβα, ερχονται ολες και σου λενε, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, και ολες με καισαρικη καταληγουν. Ενω εσυ, μου ειχε πει, ηρθες ανοιχτη στα παντα, γι αυτο σου πηγαν ολα καλα. και το πιστευω

4Rnfp3.png

βασικα σμουτς υπαρχει μια προκατάληψη για την καισαρική ειδικά άο μεγαλύτερς γυναίκες. λες και ετσι και κάνεις καισαρικη δεν εχεις αγαποησει το παιδί σου ή εχεις κάποιο κουσούρι!

καλώς την κατιούσκα!

dZJip3.png

μα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες. υπαρχουν ταμπου ακομα παντως, και στο θεμα του θηλασμου και παντου. Δεν λενε που υπαρχει και η καισαρικη και σωζονται γυναικες και παιδακια

4Rnfp3.png

βασικα σμουτς υπαρχει μια προκατάληψη για την καισαρική ειδικά άο μεγαλύτερς γυναίκες. λες και ετσι και κάνεις καισαρικη δεν εχεις αγαποησει το παιδί σου ή εχεις κάποιο κουσούρι!

καλώς την κατιούσκα!

συμφωνω απολυτως!οι πιο μεγαλες γυναικες πιστευουν οτι αν γεννησουν με καισαρικη ειναι σαν να μην γεννησανε!τουλαχιστον απο συζητησεις αυτο εχω εισπραξει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...