Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλι καλά... μειωσαν αρκετά τι τιμές λόγω Γαια και Ρεα και λογω κρισης και κλπ κλπ...ναι η διαφορά ειναι κάπου εκει

ναι πάλι καλά. Βεβαια δεν είναι λίγα τα 800 αλλά μέχρι στιγμής λέμε για εκεί. Το ξέρεις ότι χρεωνουν και τη συλλογή για τα βλαστοκύτταρα 200 ευρώ και είναι παράνομο. Γιατί ούτε δικό τους υλικό χρησιμοποιούν ούτε κάποιον εργαζόμενο εκεί. Εγω θα μιλήσω στη γιατρό μου γι'αυτο το θέμα και θα κοιτάξω να το αποφύγω. Προτιμώ να τα δώσω παραπάνω σε κεινη παρά σ'αυτούς. κλεψιά σκέτη.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ααααα μα ιτ κανει αυτη η κορη μου επιτέλους?? τη νοιωθω σαν να κολυμπάει η σαν να πεφτει με μανια πανω στην κοιλιά.. φορα παιρνει?

:P:p:p:p Εμενα σήμερα το πρωί πριν σηκωθώ για δουλειά κλώτσούσε κυκλικά... σαν σουτάκια σε μπάσκετ!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια εχω ακουσει οτι τα καλυτερα ειναι τα 4κλινα γιατι ειναι σαν 2 δικλινα ενωμενα και με δυο τουαλετες και με μικροτερο κοστος

Αν δεν ήταν το θέμα του rooming in θα πήγαινα σε 4κλινο. Αλλά θέλω τη μικρή δίπλα μου συνέχεια και έτσι θέλω να αποφύγω τον πολύ κόσμο.

Διαφημίσεις

μαλλον προσπαθουν να βολευτούν new!

smoutsaki τα δωματια 8α τα δώ οταν πάω να κάνω ντοπλερ.. σε καμα δυο εβδομάδες φανταζομαι?

New, σε οτι αφορά στα βλαστοκ΄λυταρα ναι ειναι νταβατζιλίκι ειδικά αν τα δώσεις σε άλλη τραπεζα εκτός της δικής τους... νομιζω οτι αν κάνεις την σχετική φασαρία σου κόβουν πιστωτικό τιμολόγιο λολ

dZJip3.png

τώρα να πω καλημέρα θα ειναι υπερβολή το ξέρω

όχι δεν κοιμόμουν μέχρι τώρα 11 ήμουν στο πόδι αλλά έκανα μπάνιο έβαλα 2 πλυντήρια και ήρθα μέχρι τους γονεις μου να περάσει η ώρα

πλένουμε την προίκα του μπέμπη και έχουμε και τα ρουχαλάκια του

το σ/κ ήταν κουραστικό με τις δουλειές που είχαμε, δύο μέρες καθάρισμα

εγώ δεν έκανα πολλά αλλά και πάλι ήταν μια κούραση

νεφέλη μου άντε μας έλειψες τόσο καιρό τουλάχιστον είσαι καλά

σμουτς με το καλό να αρχίσει η μικρή την κοινωνικοποίηση της

δημητρούλα περιμένουμε νέα σου απο τον γιατρό

μια μέρα έλειψα και γεμίσατε 3 σελίδες δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά

σε γενικές γραμμές χαίρομαι που ειστε όλες καλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζουλι καλησπερα!!!

βρε μην κουραζεσαι...σιγα σιγα λεμε...ολα θα γινουν...

ρε σεις με την τουαλετα πως πατε;;;εννοω πατε συχνα γιατι εγω ειναι μερες που δεν εχω συχνοουρια και αλλες οπως σημερα που με πιανει και τρεχω...μαλλον εχει να κανει και με τις κινησεις του παιδιου και τη θεση του γενικοτερα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

φυσαλίδα μου εμένα παρότι δεν έχω καθόλου όταν ο μικρός κάνει στροφές μέσα πατάει την κύστη μου και νομίζω οτι θα βγάλω λύτρα

αλλα γενικά τελευταία κάπως καλύτερα απο τα άλλα δυο τρίμηνα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φυσαλίδα μου εμένα παρότι δεν έχω καθόλου όταν ο μικρός κάνει στροφές μέσα πατάει την κύστη μου και νομίζω οτι θα βγάλω λύτρα

αλλα γενικά τελευταία κάπως καλύτερα απο τα άλλα δυο τρίμηνα

Γεια σου rosebaby. Τί κάνεις? Δενξέρω αν με θυμάσαι , τα λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Πως είσαι?:P

Διαφημίσεις

ροζουλι καλησπερα!!!

βρε μην κουραζεσαι...σιγα σιγα λεμε...ολα θα γινουν...

ρε σεις με την τουαλετα πως πατε;;;εννοω πατε συχνα γιατι εγω ειναι μερες που δεν εχω συχνοουρια και αλλες οπως σημερα που με πιανει και τρεχω...μαλλον εχει να κανει και με τις κινησεις του παιδιου και τη θεση του γενικοτερα...

Κι εμένα το ίδιο αλλά το χειρότερό μου είναι όταν πρέπει να πάω και είμαι κάπου εκτός και δε μπορώ που τότε θυμάται να κλωτσήσει πάνω στη κύστη! Θα μου φύγουν καμιά μέρα και θα γίνω ρεζίλι!!!

me to...ourein ειχα παντα τι ςκαλύτερες σχέσεις.. πινω και ΠΑΡΑ Πολύ νερό γενικότερα οποτε έχω συνηθίσει... απλά πλέον ξυπνάω και μεσα στο βράδυ αλλά και νωρίτερα το πρωί. Σε ό,τι αφορά... στο άλλο.. εχει αυξηθει η παραγωγή του προιόντος το οποιο μάλιστα ιεναι και πιο... τούμπανο.

dZJip3.png

κοριτσια, θυμαμαι τον τελευταιο μηνα, ενω γενικοτερα ημουν οκ, μονο μια φορα ξυπναγα τη νυχτα για τσισα, καμια φορα, ηταν σε τετοια θεση το παιδι, που δεν μπορουσα απο τον πονο στην ουροδοχο κυστη να σηκωθω να παω τουαλετα. τοσο πολυ με πιεζε. για νυχτα μιλαμε παντα ε? που σε παιρνει και ο υπνος και μπορει να περασουν ωρες χωρις να εχεις παει τουαλετα και να εχουν μαζευτει. μιλαμε πονος, οχι αστεια. χαχα, τα θυμαμαι και γελαω τωρα, αλλα τοτε ζουσα κι εγω το δραμα μου

4Rnfp3.png

εγω πινω ελαχιστο νερο δυστυχως ....βλακεια μεγαλη....

:D:Dγελεω γιατι και εγω οταν πιεζεται η κυστη μου απο το μωρο νομιζω οτι θα κατουρηθω....θα την παθουμε καμια μερα...:D:D:D:Dκαι θα γελανε οι αλλοι μαζι μας....

επισης να σας πω οτι σπαζομαι τρομερα που το σκ το μωρακι μου ειναι υπερκινητικο γιατι ξαπλωνω περισσοτερο και ξεκουραζομαι και οταν ερχομαι εδω στην δουλεια κλωτσαει μεν αλλα οχι οπως το σκ,....το πιεζω το μικρουλι μου με το καθισιο στο γραφειο 8 ωρες....και το περιοριζω....

αμ δεν θα ρθει η μερα της αδειας ..θα ρθει...αμαν πια με τη δουλεια και τα αφεντικα...

μου βγηκε ενα παραπονο σορι...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...