Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ρε κοριτσια δεν πεταγεστε και 23 ιουνιου απο το μητερα ή το γαια , δεν εχω αποφασισει ακομη, για παρεα;να σας βαλω και στο κλιμα....;):D

Κοίτα αν είσαι στο μητ'ερα κάτι παει κι ερχεται. Τουλάχιστον αν μας σπάσουν τα νερά είναι κοντά το Ιασώ. τώρα για το Γαία μας δυσκολεύεις φιλενάδα! :mrgreen:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσιιιιι!! και εσυ κοριτσι βλέπω!!! ε ρε τι εχει να γινει λέμε!!!!!! διπλα διπλα 8α είμαστε!! ΙΣΩΣ να στην βγώ νωρίτερα εγώ λόγω μεγάλου μπεμπουδίου!

Μην το λες γιατι και η δικιά μου μάλλον έχει πάρει από το μπαμπά της (1,90) και είναι μια εβδ. ψηλότερη από την εβδομάδα της. όσο για το σεληνιασμένη!!! με την τρέλα που εχει από τα γονιδια της μαμας (καταγωγή από τρελο-κέρκυρα) θα είναι τι κερασάκι στη τουρτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Λυπάμαι το μπαμπά της...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

αυτο πηγα να πω και εγω ναλα...αφου δεν θα παμε λαικη να κανουμε τσαρκες στα μαιευτηρια...:D:D:D:D:Dκαι τα μωρα θα κατεβουν ευκολοτερα απο τα γελια που θα κανουμε στη συναντηση και δεν χρειαζεται να κουβαλαμε λαχανα και ντοματες σαν την πεθερα να μας πεσουν τα χερια..:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

New.... Νομίζω πώς το ιασώ θα μας διώξει αμα τη γεννησει των παιδιώνε... εσυ κερκυραία.. ο μπαμπας μας κεφαλονίτης... και οι δυο θα βγουν εψιλες και νταρντανίτσες... φναταοζμαι οτι 8α εχεις πολλούς φιλους και συγγενείς που θα έρθουν....μοθχαθχαθοχθοαθοχοθαοχοαθοχθαοθχοθαοθχοθαχοθαοθ ο ιδιος ο βγενοπουλος 8α μας πετάξει έξω! λολ

η σαμπινε τι λέει περι του τοκετού? θα πας φυσιοογικά και οσο αντέξεις?

dZJip3.png

αυτο πηγα να πω και εγω ναλα...αφου δεν θα παμε λαικη να κανουμε τσαρκες στα μαιευτηρια...:D:D:D:D:Dκαι τα μωρα θα κατεβουν ευκολοτερα απο τα γελια που θα κανουμε στη συναντηση και δεν χρειαζεται να κουβαλαμε λαχανα και ντοματες σαν την πεθερα να μας πεσουν τα χερια..:D:D:D:D:D

ε ρε λέμε τι εχει να γινει φετος το καλοκαίρι!!!!!!!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι υπέρ του φυσιολογικού και αν υπάρχει κύνδινος για μαμά ή μωρό τότε μόνο καισαρική. Και επίσης είναι κατά των επισκ'εψεων από τα σόγια. Βεβαία καθόλου δε με χαλάει γιατί κι εγώ δε θέλω να έρθει το σύμπαν όλο... Ελπιζω να τα καταφέρω να τους περιορίσω...

ναι σιγα μην περιορισεις τις τρελοκερκυραίες που θα παρουν το πλοίο και 8α σκάσουν στον πειραιά κατα κύματα! οχχοοχοχχοχοχο

μακάρι re new να ειμαστε κοντά στις ωδινές κλπ να εχουμε να λέμε καμια παπαριά να περνάει η ώρα.. γελιο θα εχει! χοχοχοχοχοχοοχοχ

dZJip3.png

Καλά ας τολμήσουν να πουν τίποτα από το Ιασώ. Ενα σκασμό λεφτά θα πάρουνε :evil:

μια μαντρα πατατες που λέει και ο συζυγος... και οπως λεει και ο τρυφωνας σαμαράς "με τα λεφτά μου μπιπ και την κυρά μου" σοφά λογια!

dZJip3.png

μια μαντρα πατατες που λέει και ο συζυγος... και οπως λεει και ο τρυφωνας σαμαράς "με τα λεφτά μου μπιπ και την κυρά μου" σοφά λογια!

Σοφά σοφά... Σε τι δωμάτιο σκέφτεσαι?

Διαφημίσεις

Σοφά σοφά... Σε τι δωμάτιο σκέφτεσαι?

3κλινο new.. Ουτε πολύ χάος όπως στο 6κλινο και πιο οικονομικό σε σχέση με πιο..πριβε καταστάσεις. οκ ειμαι πολύ κοινωνική πολύ χαβαλετζου αλλά ως τρελοδιδυμος ειμαι κ λιγο ψυχάκι και εκει που γελάω..θελω να κουκουλοθώ και να σκάσουν ολοι :P

dZJip3.png

3κλινο new.. Ουτε πολύ χάος όπως στο 6κλινο και πιο οικονομικό σε σχέση με πιο..πριβε καταστάσεις. οκ ειμαι πολύ κοινωνική πολύ χαβαλετζου αλλά ως τρελοδιδυμος ειμαι κ λιγο ψυχάκι και εκει που γελάω..θελω να κουκουλοθώ και να σκάσουν ολοι :P

Εγώ λέω για 2κλινο. Πιο πολύ γιατί θέλω να κάνω rooming in τη μπέμπα και να μην έχει πολύ κόσμο. Η γιατρός μου μου είπε ότι άφου θα το δηλώσω θα με βάλουν σε δωμάτιο που θα έχει και η άλλη μαμά το μωρό μαζί της οπότε έλπίζω να είναι περιορισμένες οι επισκέψεις. Θα δείξει. Και εμένα μου αρέσει πολύ ο χαβαλές αλλά νομίζω ότι εκείνες τις μέρες θα θέλω περισσότερη ησυχία για να αφοσιωθώ στη μικρή και να μη μου έρθει ο ουρανός στο κεφάλι όταν βγούμε.

ε ναι...ασε που θα πρέπει να μαθουμε και να θηλάζουμε κλπ να κάνουμε υπομονή κλπ κλπ κλπ...δλδ μονο για τρελά γλέντια δεν θα είμαστε..

αλήθεια το 2κλινο ποσο θα σου πάει περίπου?

dZJip3.png

ε ναι...ασε που θα πρέπει να μαθουμε και να θηλάζουμε κλπ να κάνουμε υπομονή κλπ κλπ κλπ...δλδ μονο για τρελά γλέντια δεν θα είμαστε..

αλήθεια το 2κλινο ποσο θα σου πάει περίπου?

Αν θυμάμαι καλά 3000 το δωμάτιο και 1200 τα υπόλοιπα (χωρίς μαία και αμοιβή γιατρού) για καισαρική και 2850 και 1000 για φ.τ.

η διαφορά που είδα από το 3κλινο είναι περίπου 800

Αν θυμάμαι καλά 3000 το δωμάτιο και 1200 τα υπόλοιπα (χωρίς μαία και αμοιβή γιατρού) για καισαρική και 2850 και 1000 για φ.τ.

η διαφορά που είδα από το 3κλινο είναι περίπου 800

Παλι καλά... μειωσαν αρκετά τι τιμές λόγω Γαια και Ρεα και λογω κρισης και κλπ κλπ...ναι η διαφορά ειναι κάπου εκει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...