Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Αααααααα τέλεια! Και μετά διακοπές στην εξωτικη Αθήνα!! Πανω κατω δηλαδη τον ιδιο καιρό γενναμε...

Να ρωτήξω κάτι; Αυτό το "ουφφφφ" είναι το ουφφφ του "αντε να γεννησουμε να τελειώνουμε"; η καταλαβα λάθος; Γιατί εγώ τώρα τελευταία εχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι, εχω βαρύνει, δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βράδια που λεει και το ασμα, και αυτο το ουφ αντε να τελειωνουμε τοεχω πει κανα δυο φορες και νίωθω τύψεις...

μην νιωθει ςτυψεις κοριτσακι μου..λογικο ειναι να νιώθουμε έτσι.. παντως περνάει γρηγορα ο καιρος μην νομιζεις!

οσο για διακοπές? κοιτα αν η παιδιατρος μας πει οκ...εεεεε μια εβδομαδα στην σεριφο την χτυπαμε ανετα μαζι με την μπουμπουσκα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μπηκα με ραντεβου γιατι δεν κατεβαινε με τιποτα το μωρο..40 εβδομαδων συμπληρωμενες χωρις πονους χωρις τιποτα μου εβαλαν κολπικο υποθετο 12 το βραδυ..και μου ειπαν οτι 6 το πρωι θα μου κανουν τεχνητους πονους για να ξεκινησουμε τον τοκετο...ελα ομως που 4 τα ξημερωματα σπανε τα νερα απο μονα τους και μετα στις 12.07 ακριβως το μεσημερι κρατουσα την κορουλα μου αγκαλια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εμενα παλι δεν μου εκανε καθολου, γιατι δεν συμφωνει με την επισκληδηριο, και εχω την εντυπωση οτι αν και πηγα με πονους, σπασμενα νερα και διαστολη 2, πρεπει να μου εβαλε και τεχνητους απο πανω (χωρις να ειμαι απολυτως σιγουρη) και μαλλον γι αυτο αν και πρωτοτοκη γεννησα σε 3 ωρες απο την ωρα που μπηκα στο μαιευτηριο

3 ωριτσες μονο??? θεα θεα!

dZJip3.png

το χειροτερο το περασε η ξαδερφη του αντρα μου...επεσε σε παπαρογιατρο.. με διαστολη 2 της εκανε επισκληριδιο...να μην κανει διαστολή.. το παιδι να ΜΗΝ κατεβαινει και να ειναι ηδη η κοπέλα 6 μέρες Over απο την πΗΤ της... τελικά γεννησε με φυσιολογικό και η πεθερά μου αναφώνησε "ειδες η πιπιτσα??? ηρωίδα!!! 20 ώρες έκανε να το βγάλει το παιδάκι" και της απαντησα εγώ..μην φας.. εχω γλάρο... ασε με αγαπη μου που θα μεινω εγω με το παιδι 20 ωρες μέσα μου... να στεγνώσει κιόλας.. να μου κανει κανα αποτομο και να μου γυρισει αναποδα..η να παει το καημενάκι μου να πιαστει και να τυλιχτει σε κάνα λώρο... μπαμ μπαμ τα πράγματα!

ασε που λογω βάρος δεν θα πάρω και ολο το μήνα αλλά λέμε τώρα

αχαχαχαχα! θεες αυτες οι πεθερες!! εμενα όταν της ειπα οτι ΄θα πάρουμε γυναικα να με βοηθάει 2 φορές το μήνα με το σπίτι απο εδω και πέρα μου είπε και μου τόνισε οτι εκείνη τη μερα που θα εμπαινε στο μαιευτήριο για προγραμματισμενη καισαρική, το πρωι πήγε λαϊκή, κουβάλησε της τσάντες, πήγε κομμωτήριο, γύρισε σπίτι, εκανε γενική οοοοολο το σπιτι ΜΟΝΗ ΤΗΣ, μαγείρεψε και μετα (σαν καλή νοικοκυρα που ειναι δούλα και κυρα) πηγε και γέννησε. Εδω παρακαλώ να πέσει το χειροκρότημα για την ηρωίδα μανα. Αντε, λεμε κι εμεις οτι θα γίνουμε μάνες. Αν δεν εχεις πάει χρυσό μου μια λαϊκή πριν γεννήσεις πως θα καταλάβεις οτι εγινες μανα; ε;

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

ρε δεν μας χέζουν λέω εγώ... εγώ κάθε φορά που της λέω πως πρέπει πχ να κάνουμε ντοπλερ και nst διοτι πρεπει να ελεγχουμε ανα πασα στιγμη το μωρό μου πετάει το ΑθΑΝΑΤΟ Και κλασικό "ναι ναι και η μανουλα μου που γεννησε στα χωράφια 7 παιδιά τέτοια έκανε"

ε αει απο δώ μανδάμ!

dZJip3.png

χαχαχαχα ναι ναι new mummy! ραντεβου στο κωμωτήριο του ιασώ 27 ιουνιου το πρωί για βαφή ρίζας και μετά κερνάω και μπυριτσα για να μας κατέβει και γάλα! ο δοχτορ μου ειναι ο θοδωρής φυτρόπουλος.. ο δικο σ?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δεν πεταγεστε και 23 ιουνιου απο το μητερα ή το γαια , δεν εχω αποφασισει ακομη, για παρεα;να σας βαλω και στο κλιμα....;):D

ναι μαρι θα παρω την New mummy απο το χέρι και τσακα τσουκα 8α σου ερ8ουμε για Brunch! μουαοχαχουαουχουαουχουα

dZJip3.png

χαχαχαχα ναι ναι new mummy! ραντεβου στο κωμωτήριο του ιασώ 27 ιουνιου το πρωί για βαφή ρίζας και μετά κερνάω και μπυριτσα για να μας κατέβει και γάλα! ο δοχτορ μου ειναι ο θοδωρής φυτρόπουλος.. ο δικο σ?

Standard για το κομμωτήριο... Σιγά μη μείνω σαν κυράτσα με ιδρωμένο και αφτιαχτο μαλλί από τη γέννα. Εγώ έχω μια γερμανίδα τη Sabine Wunschmann. Θυμισέ μου αγόρι έχεις ή κορίτσι?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι μαρι θα παρω την New mummy απο το χέρι και τσακα τσουκα 8α σου ερ8ουμε για Brunch! μουαοχαχουαουχουαουχουα

Κι εμενα κοριτσια... Όλες μαζί με τις κοιλούμπες μας να περιφερόμαστε από μαιευτήριο σε μαιευτήριο... Δεν θα παμε που δεν θα πάμε λαϊκή, ας κουνήσουμε λίγο τον απαυτό μας οι μουλάρες!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...