Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλως το νεφελάκι που στεναχωρηθηκε χωρίς λόγο :))

δεν το παρέλαβα ακόμη νεφελούσκα μου γιατι να σ πω την αμαρτία μου.... τον ιουνιο γεννάω... μπας και ειναι πολύ νωρίς για όλα? δεν ξέρω κιόλας... ώρες ώρες μνε πιανει ενα κατιτις και λεω βρε που παω βρε που πάω με τα ζιπουνια και τα καροτσια?? και αν συμβει κάτι?? με βλέπω να το κοιμιζω το παιδι στο πάτωμα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι νεφελακι μου θα το ψαξω απο ιντερνετ και μαλλον σε μπεζ καταληγουμε και μεις!!!το ειδα απο κοντα , ειναι πολυ ελαφρυ και κλεινει και ανοιγει ευκολα!!!μολις το ειχαν φερει στον δημα και το χαζευαν αρκετη αλλα μολις εβλεπαν την τιμη...την εκαναν!!!!

mara μου τα ιδια ελεγα και εγω και ακομη τα λεω αλλα με αυτα και αυτα σε 10 μερουλες πρωτα ο Θεος μπαινουμε στον 7ο.μεχρι να αποφασισουμε να καταληξουμε και να μας ερθουν και να φτιαξουμε δωματιο να τος και ο Μαιος!!!μετα νομιζεις ειναι ευκολο να κουνηθεις απο το σπιτι για τετοια???εδω προχθες που πηγαμε και εκατσα 5 φορες στην καρεκλα απο το βαρος:oops:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

xoxoxoxoxoox βανιλιτσα μ!

κοριτσια ιδουκάποια ρουχαλάκια που θα πάρω για την μικρή. https://www.punkbabyclothes.net/shop/shopping_cart.php

επειδη στανταρ κανενας δεν θα μ φερει τετοια ρουχαλάκια ειπα να τα αγορασω μονη μ να το ντυνω το παιδάκι μ οπως θελω χοχοοχοχχο

dZJip3.png

ααααα επισης εχω να σασ προτεινω και το εξης. Για τις πρώτες μέρες, δλδ στο νοσοκομειο και μετα στο σπίτι που το μπεμπουδι δεν χρειαζεται πολλά πολλά αλλα απεναντιας μεγαλώνει μετα΄ώς τρελό σας προτείνω τα marks and spencer που εχουν γλυκυτατα ζιπουνο κορμάκια σε πακετάκια των 7 ή και 5 τεμαχίων με τιμές περίπου 15 ευρώ ανα πακετάκι... θεοφτηνα δλδ! τέτοια εχουν και τα H&m ελάχιστα πιο ακριβά. Άρα μην επενδυσετε πολλά σε ρουχαλάκια που σε 15 μερες δεν θα μπαινουν στο μωρούδι.

dZJip3.png

μαρα μου παντως, εγω τα πρωτα ρουχαλακια που πηρα για το μωρο, φανελακια και κορμακια της τα φοραγα ολο το πρωτο τριμηνο. αρκει να μην παρετε το 00. Αν παρετε το 0-3 τα φορανε αρκετο καιρο. Του mothercare δε, που ειναι και μεγαλες οι φορμες μη σου πω οτι τα φοραγε μεχρι 4-4,5 μηνων. και ακομα δηλαδη οτι ρουχο παιρνω απο το mothercare το φοραει περιπου 1 μηνα παραπανω απο αυτο που λεει. σημερα ας πουμε της φοραω ενα μπλουζακι απο τα mothercare που ειναι εως 6 μηνων και ακομα της κανει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Σμουτσάκι μου!

Σε οτι αφορά στα Mothercare θελω την συμβουλή σου... απ οτι μου εχει πει ο δοχτορας η μικρη θα βγει... μπόλικη..μιλάμε για 4500 κιλάκια και 55+ ποντάκια... τι νουμεράκι με βολευει απο mothercare και γενικά για ζιπουνιον?

dZJip3.png

παρε λιγα 0-3 για αρχη και σε λιγο βλεποντας, κρινεις και πας μαλλον για 3-6 αρκετα συντομα. αλλα 0-3 σιγουρα θα χρειαστεις, απλα μην παρεις ενα σκασμο. και παρε και απο την αρχη και 3-6 για να εχεις αμεσα οταν θα χρειαστεις.

4Rnfp3.png

αχαμ..αυτο υπεθεσα κ εγω! ελαχιστα 0-3 αρκετά 3-6 και ειμαι τζετ! μετα βλέπουμε πως πάει και η μανταμιτσα με την ανάπτυξη της....

παντως ειλικρινά... οσοι μου φερουν βολανάκια και φουρφουλες 8α με κανουν τρελή!!!! οχι αλλα βολαν! λολ

dZJip3.png

ναι ρε συ μαρα, κι εγω το ιδιο επαθα, με πεθανανε στο ροζ και στα φρουφρου

εγω την ντυνω σαν αγορακι εντωμεταξυ

νεφελακι σε φθωνω με τα σκορ που κανεις, ξερεις εσυ

οσο για τον αριθμο των παιδιων, σκεψου οτι αυτα ειναι τα λιγοτερα που μπορεις να βρεις σε παιδικο σταθμο, αλλα ειναι σχετικα καλα. ειπαμε ο θεος βοηθος

παντως μου ειπε μια κυρια (διευθυντρια σταθμου που επισκεφτηκα) οτι οσο μικροτερα πηγαινουν τα παιδια στον παιδικο τοσο πιο εξελιγμενα φευγουν απο αυτον οταν πανε νηπιαγωγειο. τωρα μπορει να μου χρυσωνε και το χαπι, τι να σας πω

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

με μι απαιδαγωγό που μιλουσα τις προάλλες ου ειπε πως οσο μικροτερα πάνε παιδικό τοσο πιο πολύ κοινωνικοποιούνται και επικοινωνουν με παιδια της ηλικίας τους. εχω και ασχημο παράδειγμα παο το αγοράκι φιλου μας. πηγε κατευθειαν νήπιο και ολο το προηγούμενο διάσητμα ηταν με γονεις και φιλους γονέων. μολις πριν παο λιγο καιρο άρχισαν τα υπολοιπα πιτσιρικια στο νηπιο να του μιλάνε και να ΜΗν το κοροιδεύουν... δεν μπορουσε το ερμο να συνενοηθει καθώς τα παιδιά εοχυν άλλους κώδικες επικοινωνίας απ οτι οι μεγάλοι.. εγώ ειμαι ΠΟΛΥ υπερ του παιδικού ήδη από 9 - 12 μηνών

dZJip3.png

μαρα πολυ ωραιο το site. θα πω στον αντρα μου να παραγγειλουμε κι εμεις

ψαχνω ενα σετ και για τους τρεις μωρε για να το βαζουμε και να βγαινουμε βολτες

εχει σετακια My daddy rocks, my baby rocks kai my mummy rocks klp παράγγελιε και τα δυο και 8α καλυφθείς... μισο να σου δειξω και άλλα

http://rockyourbaby.com/

oi τιμές ειναι σε αυστραλέζικα δολλάρια που ειναι παααααμφθηνα και στελνουν και ελλάδα! εγω πηρα της μικρης απο εκει φουστακια και μπλουζακια με τον τσε γκεβαρα και ασορτι καπελάκι οχοχοχοχοχ

dZJip3.png

καλως την nala! ¨οοοοολες μια χαρα ναλάκι εσυ? το μπεμπε?

Μια χαρά είναι ο μπέμπης μας! Κλωτσάει αβέρτα!! Εσύ πως είσαι; Πέρασες ήσυχα μέχρι εδώ; (γιατί εμενα με βάρεσαν οι ορμόνες στα νεύρα το 1ο τρίμηνο και πραγματικά "δεν παιζόμουνα!!")

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...