Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ελα βρε νεφελη,σε αναζητησαμε τοσες φορες.....

πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα,ψυχολογικα εννοω γιατι για το διαβητη κυησεως ,εγω δεν το θεωρησα προβλημα απο την αρχη ,με την εννοια ,οτι σε οποιαδηποτε μπορει να συμβει σε αυτη την φαση που ειμαστε.κι εγω εχω σε 15 μερες την μεγαλη καμπυλη,και δεν ξερω τι θα γινει,οκ ,τι να κανουμε θα πορευτουμε

εγω αυριο θα παω για την β-επιπεδου και βλεπουμε....

πηγαμε κι εμεις στον δημα στο κορωπι για τα ψωνια,μας φανηκε ελαφρως πιο ακριβως απο το λητω,με πολυ καλυτερη εξυπηρετηση ομως....ακομη δεν εχουμε καταληξει βεβαια ουτε σε σχεδιο ,ουτε σε καταστημα,για τα επιπλα

γιατι για καροτσι ,θα παρουμε το τελευταιο μοντελο της inglessina(το τριο),μαλλον σε καφε χρωμα....

εγω βεβαια σημερα περασα ενα μικρο σοκ,γιατι ειδα αιμα στα κοπρανα,φοβηθηκα για το παιδι,αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον ειναι αιμοροιδες και πρεπει να με δει ενας γαστρεντρολογος,οποτε μεχρι το πασχα εχω την β-επιπεδου,την καμπυλη,τον γαστρεντερολογο,την αιματολογο,ουφ:confused: :confused: :confused: :confused:

αυτα,ελπιζω να ειστε καλα ,νεφελη πολυ χαρηκα που σε ξαναακουσαμε,θα σας ενημερωσω για την β-επιπεδου ,αυριο το βραδυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια , εγω εχω αυπνιες σημερα .

Νεφελη καλως μας ξαναηρθες , μην αγχωνεσαι βρε ολα καλα θα πανε .Με μια καλη διαιτα θα πανε ολα καλα αμ ηθελες πιτσες το βραδυ :P πλακα σου κανω μην παρεξηγηθεις .

Ειδα κατι πολυ ομορφα πραγματα στο ιντερνετ αλλα ολο ψαχνω , εχω και μια εργασια που με ταλαιπωρει οποτε ακομα δεν κανω καμια κινηση ωσπου να ξεμπλεξω μ αυτη την υποχρεωση.

Δημητρα υπομονη εγω ακομα κανω αν φαω πραγματα που με ενοχλουν , να ξερεις για τον εμετο το καλυτερο για το στομαχι ειναι η μπανανα αμα πεινας μετα απο εμετο φαε μια θα με θυμηθεις.Εγω να δεις τι περασα τους πρωτους μηνες με εμετους ,ενα χαλι ημουν .

Γκελυ με το καλο η β επιπεδου σου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ μόλις γύρισα από το μικροβιολογικό. Εκανα την καθιερωμένη γενική αίματος και δύο επιπλέον που ζήτησε η ενδοκρινολόγος, για θυρεοηδή και της γλυκοξιλιωμένης. Να δούμε, το βραδάκι θα βγούνε τα αποτελέσματα.

Γκέλυ άντε με το καλό να γίνει και η β επιπέδου. Οι αιμορρίδες είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην εγκυμοσύνη, αυτό που σου συνέβει το είχε και μία γνωστή μου. Καλά αποτελέσματα να έχεις σε όλα. Της inglesina μάλλον θα εννοείς αυτό που πήραμε και εμείς. Αρχική τιμή στην Ελλάδα έχει 900 ευρώ, είναι πολύ ακριβό. Από το enternet θα σου βγει 650 με τα μεταφορικά. Ρώτα με αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες.

Fairy baby μου εσύ πως τα πας? Εχεις και εργασίες να παραδώσεις? Αντε τελειωνέτα για να ασχολείσαι αποκλειστικά με τα μωρουδιακά.

Εμείς χθες αδιάσαμε το δωμάτιο με τα παλιά φοιτητικά έπιπλα που είχαμε μέσα. Νιώσαμε κάπως περίεργα με τον άντρα μου, ότι είμαστε πλέον πολύ κοντά για την έλευση της μπεμπούλας. Την Δευτέρα θα πάω για υπέρηχο και μετά πρώτα ο θεός θα πάμε να παρουμε το καροτσάκι και την προίκα και στις 27 Μαρτίου θα φέρουμε και τα έπιπλα. Δεν αντέξα να τα κάνω μετά το Πάσχα κορίτσια. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα είμαι τέλος του 7ου.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια.

Νεφελακι μου γλυκο καλωσηρθες πισω. Αντε μας στεναχωρησες που ελειψες. Ολα καλα θα ειναι, να δεις που δεν θα παρεις και κιλα που ανησυχουσες. Να ξερεις οτι ο διαβητης δεν βλαπτει το μωρο οποτε μην ανησυχεις καθολου. Καταλαβαινω οτι σε βαζει σε μια Α διαδικασια ολο αυτο, αλλα μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος που λεει και μια σοφη λαική παροιμια (ασχετο).

Δημητρουλα πως εισαι? Φερυ εσυ? Ροουζ κοιμασαι? Μπουμπου πως περασες? Ζωουλαααα λιγοτερη δουλεια πλιιιιιιιιζ. Φιλακια και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσουδια.

Το μωρακι μου αρχισε να μπουσουλαει κοριτσια και ειμαι μια συγκινημενη μανουλα.

Σε παιδικο σταθμο κατεληξα σε εναν ομορφο και καινουργιο που ειναι και διπλα στη δουλεια μου, οποτε σαν τις Αμερικανες μανες κι εγω, θα πηγαινω το μωρο μου με το αυτοκινητο στο σχολειο και μετα θα πηγαινω στη δουλεια μου, χαχα. Αν σας ενδιαφερει (να σας ενδιαφερει δηλαδη, εγω γιατι κοιταω τα καροτσια σας??) εχει και site www.louloudotopos.com.

Για πειτε καμια γνωμη πως σας φαινεται αν εχετε διαθεση

4Rnfp3.png

Smoutsaki καλημέρα.

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ο παιδικός και ειδιαιτερα το πρόγραμμα του. Εχει και αρκετούς χώρους βλέπω τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς. Ποσες ώρες θα την αφήνεις την μικρή και αν επιτρέπεται πόσο κοστίζει?

Διαφημίσεις

Θα την αφηνω απο τις 08:00 εως τις 17:00 και κοστιζει 450 ευρω το μηνα. Σε σχεση με κατι 600αρια που ακουσα, καλα ειναι. Αλλωστε ο αντρας μου απο τη δουλεια του θα παιρνει επιδομα παιδικου σταθμου το οποιο ειναι 215 ευρω το μηνα.

4Rnfp3.png

καλημερα καλημερα!!!

καλη εβδομαδα....

σας διαβασα....καια αρχιζω...

ροουζ συγχαρητηρια για τα νεα σου....μπραβο κοπελα μου...

πολυ ωραιο το δωματιο με το νεμο...μου αρεσε πολυ η τεχνικη του ζωγραφου...

μαρα μαρουλακι!!!!

θα παω σιγουρα στο γαια εντος των ημερων και θα τα ρωτησω αυτα...και ελπιζω να με καλυψουν οι απαντησεις αλλιως....με βλεπω για το μητερα...παντως με προβληματιζει που ο γιατρος σου στο ειπε αυτο αρχες μαρτιου...ο δικος μου πρεπει ηδη να ειχε ξεγεννησει εκει αρχες μαρτιου...ουφ..θα βρουμε την ακρη...

νεφελακο!!!!!!!!

πραγματικα χαιρομαι πολυ που σε βλεπω.....δεν υπηρχε λογος να απομονωθεις..οκ ηθελες το χρονο σου...ολα καλα....με τις τιμες που εχεις παντως τωρα που μετριεσαι μονη σου αποκλειεται να χρειαστεις ινσουλινη...λιγο θα περιορισεις τα γλυκακια και μια χαρα θα εισαι....

γκελυ καλα αποτελεσματα αυριο στο β!!!!περιμενουμε νεα σου...

σμουτσακι τον ειδα τον σταθμο...πολυ ωραιο περιβαλλον φαινεται...ποσα παιδακι θα ειναι στο τμημα της κορης σου, σου ειπανε;;στο λεω γιατι οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα..για τις ιωσεις..αααα και ο αντρας σου δημοσιος υπαλληλος ειναι και δικαιουται ατυτο το επιδομα;;;αν ειναι να το ψαξουμε και εμεις...και ο δικος μου δημοσιος ειναι...

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια που δεν ανεφερα!!!

εγω καλα...το βραδυ με επιασε μια κραμπα στην κοιλια..ενα πιασιμο και φοβηθηκα λιγο αλλα μαλλον ηταν λογω κακης στασης υπνου γιατι με το που σηκωθηκα περασε ο πονος..

αυτα απο εμενα και το τεραστιο μηνυμα μου..σορι...:oops:

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα φυσαλιδουλα.

ο αντρας μου δουλευει σε ιδ. εταιρεια, αλλα επειδη ηταν παλια κομματι της εμπορικης τραπεζας, τους εχουν μεινει οι συμβασεις δημοσιου, οποτε...

Αν ο δικος σου ειναι δημοσιος υπαλληλος, κατι μπορει να παιρνει, για ρωτηστε. Νομιζω ολα τα ταμεια μπορουν να δωσουν ενα μικρο ποσο στον ενα γονιο. για ψαξτε το.

τα παιδακια στο τμημα της μικρης ειναι 12 με τη δικη μου 13, με δυο δασκαλες. Ελπιζω οταν την παω, που θα εχει αρχεισει να ανοιγει ο καιρος, τουλαχιστον για φετος να μην εχουμε πολλες αρρωστιες. Θα δειξει.

4Rnfp3.png

Τα 13 παιδάκια στο τμήμα της τι ηλικία είναι? Δεν είναι πολλά για δύο δασκάλες μόνο Smoutsaki? Να υποθέσω ότι όλα θα φοράνε και πάμπερς, πότε θα προλαβαίνουνε να τα αλλάξουνε και να τα ταισουνε?

ενταξει τοτε σμουτσ...καλος ειναι ο αριθμος παιδιων..η αδερφη μου παει την κορη της σε δημοσιο σταθμο και ειναι 25 παιδια στο τμημα...ειναι συνεχεια αρρωστη η μικρουλα της..

αλλα τωρα οντως αλλαζει ο καιρος και θα μειωθουν οι ιωσεις...

θα το δουμε το θεμα με το επιδομα και εμεις...αν και για φετος δεν χρειαζομαστε σταθμο..εχουμε τη γιαγια μας..

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα και απο μενα:P

Νεφελακο νεφελακο .....μας ελειψες.....αντε μωρε μη ξαναφυγεις μακρια απο το τοπικ μας!!!!!!!!!!!!!

roze μου ξυπνα υπαναρου....να μας πεις νεα με το δωματιο.....τοσο πολυ θα κοιμασαι πια?

Μπουμπουκα πως περασατε???αχ ταξιδακι θελω και γω .....

Δημητρα περιμενουμε νεα σου απο το φασολακι σου????

Κοριτσια πηγα και γω στον Δημα τελικα με τον αντρα μου το σαββατο, βρηκαμε το Diamond απο κοντα οντως ειναι ακομη πιο ομορφο αλλα...ακριβουτσικο θα ελεγα!!!!

Τελικα τον επεισα και αυτο θα κλεισουμε και καροτσακι μαλλον το inglessina αλλα μεσω ιντερνετ !!!Δεν συμφερει να το παρεις απο καταστημα αφου γλιτωνεις γυρω στα 200 ευρουλακια!!!

Γκελλυ μου αυτο με τις αιμοραιδες το ειχα και το εχω ακομη σε ολη την εγκυμοσυνη...δεν ειναι τιποτα γινεται σχεδον σε ολες τις εγκυους...λιγο παγωμενο νερακι να βαζεις και να τρως λαχανικα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερρααααα!!! ρε κκοριτσια... τι κακο ειναι αυτο με τις κραμπες σητν κοιλια οεο μου λέτε???? πρεπει να βρω καποια σταση να βπλευομαι..ολα τα εχω δοκιμασει αλλα τπτ!

dZJip3.png

Καλημέρα Βανιλίτσα, καλημέρα Μάρα!

Αχ Βανιλιτσα μου τι ωραία! Θα έχουμε τα ίδια έπιπλα και το ίδιο καροτσάκι. Να πας να το δεις και από κοντά το zippy free, είναι πολύ καλύτερη η ποιότητα του από ότι φαίνεται στην οθόνη! Εγώ θα σου πρότεινα να το πάρετε από το bimbomarket, έχει 600 ευρώ και με τα μεταφορικά στα 650 νομίζω.

http://www.bimbomarket.it/trio-zippy-free-ecru-P16574.htm

Για το μπεζ χρώμα ε? Επίσης δες αν σε βολεύει και το kit auto για όταν θες να ασφαλίζεις το πορτ μπεμπέ στο αυτοκίνητο. Κοίτα το παρακάτω video για να πάρεις μια ιδεα πως δένεται το πορτ μπεμπέ

http://www.bimbomarket.it/kit-auto-inglesina-carrozzina-e-trio-otutto-P11131.htm

Αυτό βέβαια μπορεί και να μην το χρειαστείς. Εξαρτάται τον τρόπο ζωή σας. Εξάλου θα είναι για κανένα 4-5 μηνο το πολύ. Εγώ το πήρα γιατί θα μετακινούμε πολύ.

Μάρα το καροτσάκι σου το παρέλαβες? Είναι πολύ τέλειο και αν και τόσο ξεχωριστό σχέδιο για Ελλάδα το βρήκες και εσύ σε καλή τιμή. Αν μπορούσα να πάρω και δεύτερο, θα το έπερνα και αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...